کتاب کلاس عربی رمزینه رو کسی استفاده کرده؟ چه جوریاس؟
کتاب کلاس عربی رمزینه رو کسی استفاده کرده؟ چه جوریاس؟
راستیتش منم تعریفشو زیاد شنیدم و خودمم از نزدیک دیدم اما نمیشه تو 5مین اونم با دید + که از قبل واسمون بوجود اومده کل کتابو تحلیل کنیم واسه همین از دوستان پرسیدم
در هر صورت ممنونم از شما
دوستان توی یکی از پستای همین تاپیک که واسه چندسال پیش بود یکی از دوستان گفته بود واسه حسابان کتاب مبتکران از آقای امیدوار خوبه خواستم بدونم واسه کتاب جدید حسابان هم این کتاب چاپ شده؟
من که میگم برای پیش 2 هم همون الگو رو بگیرید ولی اگه بخواهید فار رو بگیرید که ادامه الگو رو داشته باشه باید این سه جلد رو بگیرید : پیش یک جلد 2 + پیش دو جلد 1 + پیش دو جلد 2
من کتاب قدیمشو که اولین بار اندیشه سازان چاپ کرده بود دیده بودم کتاب خوبی بود
که گویا براساس کتاب جدید ویرایش شده که من اونو ندیدم کامل
و برای جلد اول ویرایش4 و برای جلد دوم ویرایش3 میشه کتاب جدیده
آیا کسی هست منو یاری کند؟!
من دیروز یه کتاب حسابه مهر و ماه خریدم کتاب خوبیه البته اگر برای کنکور میخواید فکر نکنم به دردتون بخوره اما برای درس مدرسه خوبه اول درس رو توضبح داده و با مثال های مختلف و تست ها تالیفی درس رو جا انداخته بعد تمام سوالات کتاب رو به ترتیب حل کرده بعدش یک قسمت داره به اسم "مهارت در ریاضی با تمرین زیاد" که تعداد زیادی تمرین داده و البته پاسخ هاش رو هم بعد داده و در آخر هم یک قسمت داره به اسم تمرین های سطح بالاتر که تمرین های واقعا مشکلی هستند
برا حسابان آموزش الگو بنظر من بی فایده سنگین شده .خوشخوان هم همینطور ، مهروماه هم اتلاف وقت زیادی تو کتابشه ، اما خیلی سبز و گاج کتابای معقول و خوبی اند
برا دیفرانسیل تو آموزش هایی که اومده همون فار که گفتی و دیفرانسیل الگو از اسلامی ، منظورم این کتابه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو اشتباهی نگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m-asadabadi; 27-11-2012 at 14:14.
سلام من تازه با اینجا اشنا شدم و خوشحالم که در جمع شما هستم
من سال 87 دیپلم ریاضی گرفتم و دیگه ادامه ندادم
الان بعد از چند سال برای کارم نیاز به مدرک پیش دانشگاهی دارم و قصد خوندن پیش بصورت غیر حضوری دارم با توجه به اینکه چند سال از درس دور بودم و کلاس هم نمیتونم برم و جزوه هم ندارم دروسی که غیر از کتاب اصلی به کتاب کمک اموزشی نیاز دارم را مشخص کنید و و اسم کتاب کمک اموزشی را هم بگویید تا تهیه کنم قصدی برای دانشگاه ندارم و کتابهای کمک اموزشی به نمره اوردن کمک کنه کافیه
معارف اسلامی
زبان فارسی
زبان خارجه
فیزیک
شیمی
دیفرانسیل
هندسه تحلیلی
گسسته
بی نهایت سپاسگذارم
Last edited by p30world.ir; 27-11-2012 at 17:13.
سلام شما همین کتاب های درسیت رو با کتاب های دوسالانه ی کانون رو بخونی کافیه و معدلت بالای 18 میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)