تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 974 از 1135 اولاول ... 47487492496497097197297397497597697797898410241074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,731 به 9,740 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود برهمگی
    هر سه تا تسمه ماشین را نو کردم با وجود اینکه چند روزی هست دارند کار می کنند اما باز صدا می دهند چکار می شه کرد تا صدا ندن.با تشکر
    Last edited by as5778; 27-11-2016 at 15:48.

2. این کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[QUOTE=masoud eh;8904496]
    با سلام خدمت اعضاء محترم.ببخشید که به علت مشغله کاری با تاخیر نتیجه تنظیم ساسات را به اطلاع می رسونم.با توجه به اینکه در روزهای اخیر هوای اینجا به چند درجه زیر صفر رسید در چند مرحله تنظیم ساساتو با چرخوندن اون انجام دادم.ولی همچنان بعد از روشن شدن ماشین که با گاز زیاد این عمل انجام میشد،رفته رفته بعد از چند ثانیه بعد از روشن شدن گاز کم شده و موتور شروع به لرزش میکنه و دود سیاه از اگزوز خارج می شد.بعد از چندبار گاز دادن ،مجددا در حالتی که موتور سرد است به حالت عادی و پرگاز بر گشت و دود سیاه هم قطع شد.به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟آیا وکیوم کاربراتور خرابه؟نحوه تست سالم بودن وکیوم هم را لطفا توضیح بدین.ممنون
    درود دوست گرامی
    یکی از کارهای ساسات برای روشن شدن و روشن ماندن ماشین در هوای سرد( تا پیش از گرم شدن موتور) نگه داشتن گاز ماشین است تا با رسیدن مقدار بیشتری از سوخت و هوا، موتور قادر به کار کردن باشه.
    بنابراین گاز خودن موتور در این حالت عادی هست، البته همانطور که قبلا توضیح دادم، این امکان وجود داره که با تنظیم دستی، مقدار گاز خوردن را کم و یا زیاد کنید.

توجه داشته باشید که هرچقدر هوا سردتر باشه، مقدار انقباض و جمع شدن فنر ساسات هم بیشتر و در نتیجه مقدار گاز خوردن هم زیادتر و طولانی تر خواهد شد که با وجود دمای زیر صفر منطقه شما، این هم طبیعی هست.

اگر قصد دارید مقدار گاز خوردن کم باشه، با همان روش باید کم کم مقدار فشار فنر را به خروسک ساسات کم کنید تا حد مناسبی که در نظر دارید بدست بیاد.

دلیل به لرزش افتادن موتور بعد از کم شدن گاز این هست که موتور هنوز بخوبی گرم نشده و مسلما کم شدن مقدار سوخت و هوا باعث بد کار کردن موتور شده و لرزش بوجود میاد.

دود سیاه هم در ابتدا معمولا هست که بازهم بواسطه مقدار زیاد سوخت هست، البته این دود اگر تداوم داشته باشه و در بقیه موارد و زمان کار کرد موتور همچنان از اگزوز خارج بشه، نشانه ایراد در تنظیمات موتور مانند تایمینگ، تنظیم دلکو، تنظیم سوپاپ ، خرابی و فرسودگی شمعها و وایر شمع و در ادامه تنظیم نبودن کاربراتور هست که این مورد آخر از همه بیشتر وجود داره.

قبل از هر چیز توصیه میکنم در زمستان حتما برای ماشین ترموستات بگذارید. ترموستاتهای بعضی از خودروها (مثل پیکان) به راحتی روی شورلت نصب میشه.

درجه ترموستات ها هم متفاوت هست و معمولا از 70 درجه شروع شده و تا 90 درجه هم هست. برای شورلت استفاده از ترموستات 75 درجه مناسبه و البته اگر در مسیرهای خارج شهر تردد میکنید، استفاده از ترموستات با دمای بالاتر ( مثلا 85 درجه ) بهتر هست که هم باعث گرمتر شدن موتور خواهد شد( چون سرمای خارج شهر و بخصوص برخورد باد شدید سرد به رادیاتور دما را بشدت کم میکنه) و هم بخاری گرمتری خواهید داشت.

در مورد وکیوم مسلما سالم هست چون اگر کار نمیکرد، ماشین هم روشن نمیشد . ساده ترین روش برای اطلاع از سالم بودن وکیوم، قبل از استارت زدن، درب فیلتر هوا را باز کنید و بعد از یک یا چند بار که پدال گاز را فشار دادید، دریچه بالای کاربراتور هم بسته میشه و به محض استارت زدن این دریچه باز میشه ( یا تا اندازه ای باز میشه که این بستگی به میزان دمای هوا و مقدار تنظیم ساسات داره) و در نهایت بعد از گرم شدن موتور بطور کامل باز خواهد بود.

برای آگاهی از وضعیت احتراق موتور، چند تا از شمعها را باز، و وضعیت آنها را بررسی کنید.

این شمع شماره یک ماشین من هست که دیروز برای یک آزمایش باز کردم.

همانطور که میبینید کاملا تمیز هست و چینی عایق شمع کاملا سفید و در بعضی موارد قهوه ای آجری رنگ هست که نشان از سلامت موتور، تنظیم بودن سوپاپ ها، تایمینگ، دلکو و کاربراتور و همینطور شمعها و وایر شمع است.

اگر شمعهای ماشین شما هم همینطور تمیز باشه، پس مشکلی نیست و در غیر این صورت باید دلیل بدسوزی و مصرف زیاد سوخت را پیدا کنید.

درود برهمگی
    هر سه تا تسمه ماشین را نو کردم با وجود اینکه چند روزی هست دارند کار می کنند اما باز صدا می دهند چکار می شه کرد تا صدا ندن.با تشکر
    دقیقا چه جور صدایی ؟ اگر امکان داره کلیپ صوتی تهیه کنید.
    معمولا تسمه ها بعد از فرسودگی زیاد و البته خشک شدن، ممکنه صدایی مثل " جیر جیر" یا " خش خش " ایجاد کنند که برای اطمینان از اینکه صدا از تسمه ها هست، میشه با ریختن مقدار کمی آب یا مایع ظرفشویی روی تسمه، و برطرف شدن موقتی صدا، متوجه شد.

شاید صدا از جای دیگه باشه چون تسمه ها را نو کردید، و گاهی هم ممکنه به دلیل سرمای زیاد هوا باشه که روی کیفیت تسمه تاثیر منفی میگذاره.
    آزمایش آب و یا مایع ظرف شویی را انجام بدید و ببینید آیا صدا از تسمه است یا جای دیگه؟

/////////////////////////////////////

RICK TREWORGY به جرات یکی از معدود مردانی است که توانست رویای خیلی دوستداران خودروهای آمریکایی را به حقیقت برساند.

بزرگترین مجموعه کلکسیون خودروهای کلاسیک آمریکایی در ایالت فلوریدا آمریکا ، در یک محوطه قدیمی فروشگاهی walmart گرد آوری شده. بیشتر این خودروها از نوع ماسل هستند و انواع برندها از قبیل شورلت ، فورد، دوج، کادیلاک، پیلموث، جمس، بیوک و غیره در آن دیده میشود و نام آن را " شهر اتومبیلهای عضلانی treworgy " گذاشته، که در آن فروشگاه خرید اشیاء و یادگاری مربوط به این خودروها و همچنین یک کافه رستوران نیز دائر می باشد.

علاقه او از 16 سالگی و سال 1965 ،زمانی که رانندگی را شروع کرد، آغاز شد و با خرید و فروش خودروها و تعمیر آنها و البته نگهداری برخی از مدلها، به این علاقه دامن زد.

از سال 1973 بود که کلکسیون او شکل واقعی به خود گرفت ، زمانی که صاحب 225 دستگاه اتومبیل بود !

فضای مورد استفاده حدودا 99 هزار فوت مربع است و اتاقهایی برای نگهداری بیش از 200 اتومبیل. یکی از بزرگترین مجموعه های کوروت در جهان نیز در همین کلکسیون وجود دارد که از اولین نمونه های دهه 50 میلادی تا دهه 70 در آن یافت می شود.
    او هر زمان که مایل باشد بدون هیچ مشکلی یکی از خودروها را برداشته و برای استفاده و رانندگی بیرون میبرد،

و در پایان بد نیست بدانید که مجموع قدرت موتور تمام این خودروها ، بیش از 65.000 اسب بخار است !

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    مقداری مایع ظرف شویی روی هر سه تا تسمه ریختم صدا قطع شد مطمئن شدم که صدا از این ها هستش اما بعد از گذشت سه چهار روز باز صدا می دهند .

6. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر همگی
    مقداری مایع ظرف شویی روی هر سه تا تسمه ریختم صدا قطع شد مطمئن شدم که صدا از این ها هستش اما بعد از گذشت سه چهار روز باز صدا می دهند .
    این دفعه بصورت تک تک و نوبتی روی تسمه ها مایع ظرفشویی بریزین تا مشخصه بشه آیا فقط یکی از اونها صدا داره یا دو تا یا همگی؟
    اگر همه بودن، پس احتمالا مشکل از کیفیت تسمه ها باید باشه چون تسمه نو نباید صدای خاصی داشته باشه، (مگر اینکه تسمه شل بسته شده باشه که معمولا موقع ابتدای گاز دادن کمی بکسواد کرده و جیغ میکشه و باید تسمه به اندازه کافی سفت بسته بشه)
    معمولا چند راه برای رفع این صدا ( احتملا چیزی شبیه خش خش یا جیر جیر )هست که البته بیشتر حالت موقتی داره، مثل ریختن مایع ظرفشویی یا مالیدن صابون یا وازلین به تسمه ها ، اما در نهایت اگر صدا خیلی آزار دهنده هست، باید تسمه با نمونه با کیفیت تعویض بشه.

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    این شورلت نوا که دارمش جدیدا صبح یکم بد روشن میشه.ساساتشم کار میکرد که مکانیک زد خراب کرد.
    حالا من انتظارم اینه که ماشین حتی صبح مثل یه ماشین روز انژکتور با یه استارت روشن بشه اما بعضیا میگن این انتظار زیادیه.ولی من واسم سواله که واقعا توقع زیادیه حتی واسه یه ماشین سالم؟ یا چیز طبیعیه که صبح بد روشن بشن این ماشینا!؟؟

یه چیز دیگه اینکه سیم برقی که به ساسات وصل میشه برق نداره.ولی صبح با پدال زدن اون دریچه روی کاربراتور بسته میشه و کارشو انجام میده.خواستم بدونم کجارو چک کنم واسه برق؟

10. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    این شورلت نوا که دارمش جدیدا صبح یکم بد روشن میشه.ساساتشم کار میکرد که مکانیک زد خراب کرد.
    حالا من انتظارم اینه که ماشین حتی صبح مثل یه ماشین روز انژکتور با یه استارت روشن بشه اما بعضیا میگن این انتظار زیادیه.ولی من واسم سواله که واقعا توقع زیادیه حتی واسه یه ماشین سالم؟ یا چیز طبیعیه که صبح بد روشن بشن این ماشینا!؟؟

یه چیز دیگه اینکه سیم برقی که به ساسات وصل میشه برق نداره.ولی صبح با پدال زدن اون دریچه روی کاربراتور بسته میشه و کارشو انجام میده.خواستم بدونم کجارو چک کنم واسه برق؟

اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه، فیش برق متصل به فنر ساسات برای تامین برق منفی چراغ روغن در داشبرد هست. اگر فیش را بکشید، لامپ اخطار روغن روشن نمیشه.
    ساسات و بقیه موارد درست باشه، ماشین با استارت اول روشن میشه و مشکل خاصی نداره. این
    قسمت را مطالعه کنید و اگر سوالی بود در خدمتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.دم شما گرم.واقعا آدم کیف میکنه وقتی مطالب شما رو میخونه که چقدر با وسواس و بی ریا توضیح دادید.

والله من دیشب که یکم داشتم به کاربراتور ور میرفتم و ۷-۸ بار پدال گاز رو بالا پایین کردم و دیدم یکم بنزین اومده تو پیاله کاربراتور.بعدش با اینکه دو سه روز ماشینو استارت نزده بودم ماشین با یه استارت روشن شد اما رو ساسات نرفت.

والله چراغ روغنش مشکلی نداره اما بعضی اوقات با تاخیر روشن میشه مخصوصا صبح.کسی هم دست به سیم کشیش نزده دیگه نمیدشونم چرا قطع شده!

14. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.دم شما گرم.واقعا آدم کیف میکنه وقتی مطالب شما رو میخونه که چقدر با وسواس و بی ریا توضیح دادید.

والله من دیشب که یکم داشتم به کاربراتور ور میرفتم و ۷-۸ بار پدال گاز رو بالا پایین کردم و دیدم یکم بنزین اومده تو پیاله کاربراتور.بعدش با اینکه دو سه روز ماشینو استارت نزده بودم ماشین با یه استارت روشن شد اما رو ساسات نرفت.

والله چراغ روغنش مشکلی نداره اما بعضی اوقات با تاخیر روشن میشه مخصوصا صبح.کسی هم دست به سیم کشیش نزده دیگه نمیدشونم چرا قطع شده!

متشکرم، امیدوارم توضیحات من بدرد بخوره.
    اگر با حرکت دادن اهرم گاز کاربراتور، یا پدال گاز، دریچه بالایی کاربراتور بسته شد، یعنی فنر ساسات عمل میکنه و اگر بسته نشد، پس طبق توضیحاتی که در لینکها داده شده عمل بکنید.

با تنظیم مقدار جابجایی فنر ساسات میشه مقدار گاز خوردن ماشین در وضعیت ساسات را تغییر داد.
    بلافاصله بعد از روشن شدن موتور، دریچه بالا باید باز بشه( با توجه به مقدار دمای هوا، تنظیم فنر ساسات) و اگر باز نشد باید وکیوم ساسات را از نظر سالم بودن چک کنید، همینطور لوله ای که به وکیوم وصل شده چون ممکنه ترک یا سوراخی داشته باشه.

منظور شما از " بعضی اوقات با تاخیر روشن میشه" احتمالا با تاخیر خاموش شدن هست که در کل عادی به حساب میاد، چون در دماهای پایین بخاطر غلیظ شدن روغن موتور، خاموش شدن چراغ روغن در استارتهای اول مقدار کمی بیشتر طول میکشه ( به شرط سلامت پمپ روغن و فشنگی روغن)

16. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Aidin_TiNY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran
    Last edited by Aidin_TiNY; 09-12-2016 at 18:41.

18. این کاربر از Aidin_TiNY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام علی آقا.من تمام موارد رو چک کردم.صبح دریچه روی کاربراتور بسته میشه و همه کارها درست انجام میشه اما ماشین رو ساسات نمیره.
    همونطور که گفتید با جدا کردن فیش ساسات چراغ روغن خاموش شد.منظورتون اینه که برق فیش ساسات منفیه؟
    بنظر شما ممکنه گاز ساسات اونقدر کم تنظیم شده که گاز نمیخوره ماشین؟

20. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •