من که 6 ماهه منتظرم، حالا هم که بازار این طوری شده جهنم فعلا نمیخرم ولی زیر بار پول زور هم نمیرم. مطمئن باشید لپ تاپهای قویتر همیشه در راه هستند.
من که 6 ماهه منتظرم، حالا هم که بازار این طوری شده جهنم فعلا نمیخرم ولی زیر بار پول زور هم نمیرم. مطمئن باشید لپ تاپهای قویتر همیشه در راه هستند.
خب اگه نمیشه بگید .
ببینم دست دوم میتونم بخرم ؟ اصلا نوتبوک دست دوم کجا میشه پیدا کرد ؟ از کجا بفهمیم سالمه ؟
دوستان کسی نظرشو راجع به مدل سونی CS 36 GJ میگه که چه معایب و محاسنی داره؟
اصلا سری CS چه جوریند؟
دوستان من قصد خريد sony vaio fw-490jab را داشتم که قيمتش حدودن 1ميليونو 300 هزار تومان ميباشد يه مقدار بالاتر........
ولي الان چشم خورد به sony vaio fw-490dfb.چيزه خوبيه ولي قيمتش حدودن اميلينو 600 هزار تومان ميباشد حدودن نزديک به 700 هزار تومانه......
حالا به نظره شما ارزش دارم به پولم اضاف کنم و sony vaio fw-490dfb را بخرم يا همون sony vaio fw-490jab را بخرم.
نظره دوستان چيه؟
این DFB هم کمیاب و گرون شده.. سایت کمان رایانه قیمت زده 1850
امرتات هم نداره نمایندگیهاش...
خلاصه بدون گارانتی اش شده بالای 1750 که یک مقدار آدم شک میکنه بخره یا نه.
من که ببینم اینجوری بازار سیاهه میرم 1640 دل برمیدارم جهنمه بازی... یا همین JAB که شما نوشتین.
1- دوستان از برند Asus پیشنهادات خوبی صفحات گذشته دادند ... قیمت هم عالی ... هر امکانات بالاست و هم کیفیت و اصلا هم داغ نمیکنه
پست صفحه 996 :
نوت بوک دومی از تمام جهات عالیست و قیمت هم مناسبهدوستان نظرتون در مورد این ایسوس ها چیه؟ با 2سال گارانتی سازگارارقام + موس + کیف
Asus X85Se
intel 2.1 core2dou t6500 2mb 800
Ram 4Gig DDR2 + 320 GB HDD+ 14.1 LED
512 MB dedecated Ati Radeon HD 4570
cam+bt+HDMI قیمت 1میلیون و 30 هزارتومن
Asus F81SE
Core2dou p8700 2.4 3mb 1066
Ram 4GIG DDR2+ 500 Gb HDD + 14.1 HD LED
512 MB Dedicated Ati Radeon HD 4570
قیمت 1میلیون و 190
2- نوت بوک دومی را از سری SR سونی تهیه کنید ... الحق عالی هستند :
Sony SR 399 PCB
2.4-3MB-FSB1066
3GB
160
DVD RW
13.3 LED
4500 Intel
VISTA-H
1.8
USA BT\WebCam\FP
1.430.000 تومان گارانتی یکساله
نوت بوک دست دوم اونی سونی SR ؟ اصلا نیست ...!
ببین سری CS سونی یک سری است برای کارهای دسکتاپ و آفیس و نه چندان مهندسی
بیشتر هم با این رنگ و لعابش بدرد دخترا میخوره
کارت گرافیکش برای بازی و گیم اصلا نیست و اصلا هم بدرد کارهای مهندسی نمیخوره ... کیفیت LCD خوبش اون رو برای کارهای طراحی خوب جلوه میده ... و بدنه و کیفیت ساخت خوبی داره ... اینا رو قبلا گفته بودم
این سری فقط بدرد میخوره که گرافیکش geforce dedicate هست :
Sony CS 325
2.1-2MB-FSB1066 4GB 320 DVD RW 14.1 WXGA 9300 Geforce VISTA-H 2.4 CHINA BT\WebCam
حدود 1.065.000 هست و سی پی یو متوسط هست ... متاسفانه پروسور قوی تا 6 مپابایت کش و گرافیک قوی نداره
اگر کارهاتون روزمره و دیدن فیلم و گشتن توی اینترنت و آفیس و ایناست انتخاب خوب و جذابی هست
اگر میخوای یک نوت بوک را برای خود تا مدت ها نگهدارید بهتر است بهترین را بخرید تا از همه چیز ارضاتون کنه
این نکته ای هست که همه جا تاکید دارند![]()
عزيز من شما هم كشتي مارو با CS36 من دو سه جاي ديگه هم برات توضيح دادم
مهمترين مزاياي سري CS از نظر من :
طراحي عالي و بي عيب
كيبورد عالي
تاچ پد عالي
حرارت كم
رنگ بندي متنوع
استفاده از پردازنده هاي جديد اينتل با باس 1066
مهمترين معايب سري CS :
كيفيت بدنه متوسط رو به پايين
كيفيت ال سي دي نسبتا معمولي ( البته نسبت به مدلهاي مشابه بقيه برند ها در سطح خوبي هم هست )
مشكل در نصب كردن درايور هاي ساين شده XP براي مدلهاي دو رقمي سفارش آسيا
صداي نه چندان بلند و با كيفيت
ضعف درايو DVD
كمبود امكانات مالتي مديا براي لپ تاپ مالتي مديا ( مثل ريموت و TV Tunrer و ... )
اصرار بر استفاده از ماژول هاي قديمي DDR2
سري CS يكي از بهترين انتخاب ها براي مالتي مديا هستند و كاربرد هاي خانگي و اينترنت
مشتري پسند هم هست چون طراحي خيلي خوب و رنگ بندي هاي متنوعي داره
قيمتش هم نسبتا عادلانه هست
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)