خیلی مخلصیم دوست قدیمی!
برای منم دقیقا همین مشکل وحود داره!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی مخلصیم دوست قدیمی!
برای منم دقیقا همین مشکل وحود داره!
بابا پدر منو در اورده 5 تا 6 روزه که یا قطعه یا ارور یوزر پس میده
پینک بالای 800 تا 900 هست
من امتحان دارم میام بشینم بین درسا یه 1 ساعتی بازی کنم به هیچ وجه وارد سرورای gamespy که با دایال آپ هم میشه باهاش بازی کرد نمیشه چه برسه بشه بازی کرد
بعضی اوقات بالا 1 ساعت باید وایستم تا وارد سرور بشم که دوباره باید برم سر درسا
همش قطعه همش قطعه
حالا مسرعت دانلودم شده 5 یه 1 ساعتی میشه
Last edited by Angel Of Darkness; 11-06-2011 at 19:50.
انجل جان بازم رفتی تو تاریکی؟
لینک دانلودت چطوره؟
یه سوال فنی هم داشتم: این نقل قول که کردی چجوریاس؟
من که گفتم:
100 در صد حق با شماست چون از 14 روز پیش حرف میزنین من از 4 ماه پیش اگه 50 باشه که اصلا به صرفه نیست
منم خط 6 هستم دیروز یه چن ساعتی قط بود
که یادم نمیاد؟
آره آره دقیقا من بین این دنیا و اوندنیا پرش دارم خودم دقیقا نمیدون کی پیش میادیه دفعه میبینم سر کلاسم یه دفعه دیگه یه جای دیگم یه دفعه میبینم دستم تو دست نامحرمه
کلا مشکلات بین گزر از تاریکی و روشنایی زیاده lol
ولی درستش کردم نقل قول ردیف شد
در مورد لینک دانلودمم خیر سرم 1 گیگ گرفتم بشینم سر درسام ولی بدتر شده دوباره فردا پس فردا میرم بینهایتش میکنم
شبا همش 900 تا میزنم روزام که سرعت 122 تایی هست ولی پینگ به شدت افتضاحهه
راستی داداش Virtual Girl Desktop Hdتورنتشو بعد کلی تلاش در اوردم به دردت میخوره بدم 29 تا جوجو دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تورنته
Last edited by Angel Of Darkness; 11-06-2011 at 20:07.
منم 256 نامحدود دارم (خط 2) از دیروز یا قطعه یا سرعت نوسان شدید داره!!
اگه از فردا خوب بشه که نشون میده واقعا فنی بوده! اگه از پس فردا خوب بشه بدونید که 30ya30 بوده!!
اما اگه طولانی تر بشه مطمئنا دیگه این سرویس رو تمدید نمیکنم، اصلا به صرفه نیست!!!
Last edited by reza_3722; 11-06-2011 at 20:08.
بابا گور بابای همشون 30یا یا غیر 30یا
من میخوام بازی کنم اصلا این ماه برای همین اکانتو وصل کردم وگه نه تا خرخره درسام مونده
شورشو در اوردن سرعتت چنده دانلودت وقتی پایداره ؟
جانا سخن از زبان ما می گویی
اون موقع که پایدار بود 50
سی
میدونم به صرفه نیست میخواستم 2روز پایانی فقط سرعتمو عوض کنم که اگه سرعت بالا باشه یسره دانلود کنم شاید بصرفه باشه مثلا اگه 100 باشه سرعت روزی 8.4 گیگ دان میکنم
مثلا 256 نامحدود 35500 تومنه ولی من الان که 15 روز از شارژم مونده با 10000 تومن میتونم سرعتمو تغییر بدو و از 30 نامحدود برسونمش به 50 نامحدود. و این یعنی از روزی 2.5 گیگ برسونم به روزی 4.2 گیگ!!!!!!!!!!!!
و هرچی روز کمتر قیمتم کمتر میشه
اقا پینگ شما هم خراب شده این 3 چهار روزه پینگ خیلی خراب شده قبلا بهتر بودش ؟ برای شما اینجوری هستش ؟
اینجا کسی مبین نت داره ؟ تو رشت راضی هستید ؟ پینگش چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)