با سلام خدمت دوستان بهترین دوربین عکاسی تانهایتا 350000 تومن چیه؟ این چطوره Fujifilm FinePix F500EXR
با سلام خدمت دوستان بهترین دوربین عکاسی تانهایتا 350000 تومن چیه؟ این چطوره Fujifilm FinePix F500EXR
سلام دوستان لطفا با 1تومان بودجه یهترین دوربین که بهترین عکاسی وفیلمبرداری را انجام دهد وکمترین وزن را داشته باشد جهت مصرف خانگی معرفی نماییید.نظر خودم nex5
با این بودجه می تونید به Panasonic GF2 و GF1 هم فکر کنید واگه اومده باشه GF3
سنسورشون از NEX5 کوچکتره ولی کیفیت خوبی دارند.فلاش سر خود هم دارند که NEX5 نداره !
البته با این نوع دوربین های ممکنه لازم بشه لنز بهتری هم بخرید
اینجا می تونید جاهای دیگه عکس رو هم برای مقایسه انتخاب کنید :
اینم مشخصات :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من زیاد این رنج دوربین ها رو نمیشاسم. بهتره بقیه دوستان هم نظر بدندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
موفق باشید
Last edited by rostamiani; 24-06-2011 at 18:38.
عزیزان دوربین DSLR با قیمت مناسب برای مبتدی که کیفیت فیلمبرداری خوبی هم داشته باشه چی پیشنهاد می دید؟
کاربری هم خانگی هست نه کاربری خاص
دوربین D3100 نیکون با فیلمبرداری FullHD دوربین خوبیه که قیمتش هم حدود 850 هزار تومان باشه
D5000 کمی کیفیت عکسش بهتره ولی چون قدی می تره قیمتش همین حدوده.فیلمبرداری HD هم داره
اینجا می تونید کیفیت این دوربین ها رو با هم مقایسه کنید :
بودجه شما چقدر هست؟ لنز همراه دوربین براتون کافیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rostamiani; 24-06-2011 at 17:02.
مشخصات خوبی داره اما خرید فوجی یه ریسکه![]()
دوستان بهترین دوربین برای عکسبرداری از قطعات مثلا دستگاههای فتوکپی یا همان عکسبرداری ماکرو یا از نزدیک چه دوربینهایی می باشد . در واقع دوربینی یا ویژگیهای دوربینهایی را به من معرفی کنید که دارای ماکروی کمتر از 1 سانتی متر بوده و نیز دریچه دیافراگم آن گسترده عکس وسیعتری را بتواند پوشش دهد
با تشکر
با چه قیمتی ؟
در ضمن ... باز بودن دیافراگم ارتباطی با محدوده دید دوربین نداره![]()
nex5 دوربین خوبیه اما توجه داشته باشید که لنز میخوره و شاید کار با لنز کیتش براتون جالب نباشه مگر زوم زیاد نخواهید
از سریه PEN مارک Olympus هم میتونید خرید کنید مثلا Olympus PEN E-PL2
ممنونم پیشنهاد شما چیه تا 350000 تومن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)