سرمربی جدید رئال اظهار داشت از در دست داشتن اختیار تیم رئال مادرید احساس غرور میکند.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
فلورنتینو پرز مانوئل پلگرینی را به عنوان سرمربی جدید تیم در لژ ریاست برنابئو معرفی کرد.پرز و هیئت رئیسه ی او ابتدا در ساعت 12 بعدازظهد وارد لژ شدند و بعد از آنها نیز رییس افتخاری باشگاه-دی استفانو- به آنها پیوست.مانوئل پلگرینی هم چند دقیقه ی بعد در لژ ریاست حاضر شد.
فلورنتینو پرز
از همه ی شما برای حضور در مراسم معارفه ی مانوئل پلگرینی به عنوان سرمربی جدید تیم متشکرم.این چالش که ما در آن قرار داریم یکی از بزرگترین رویدادهای تاریخ باشگاه خواهد بود و من بسیار زیاد برروی صمیمیت و کشش روانی که برای رسیدن به هدف هایمان نیاز داریم تاکید دارم.والدانو،پاردزا و زیدان بدون توقف کار میکنند.ما راه خود را میدانیم و پلگرینی نیز از اهداف ما با خبر است.ما میخواهیم هر بازی تجربه ی جدیدی برای بازیکنان،هواداران و اعضای باشگاه باشد زیرا این رویای همه ی ماست.ما میخواهیم بازیکنان حرفه ای و بی چون و چرا در دنیا را به باشگاه بیاوریم.بازیکنان تاپ اسپانیا و دنیا و همچنین از جوانان اکادمی باشگاه نهایت استفاده را ببریم.همان کاری که سانتیاگو برنابئو،کسی که امروز او را بیش از همه به یاد میاوریم،انجام داد.
ما یک تیم شکوهمند میخواهیم تیمی که به مربی مانند پلگرینی نیاز داشته باشد،توانایی مقابله با مشکلات بزرگ را داشته باشد و با شخصیتی والا مسئولیتش را انجام دهد.او کسی است که فوتبال را لمس میکند.او روشی گیرا در فوتبال دارد و به همین دلیل او اینجا حضور یافته است.او شجاع است و به خوبی کار کردن با استعدادهای جوان را میشناسد و به قدری در کارش جدی است که تیمی همچون رئال را مربیگری کند. کارهای او در تیم های سابقش بسیار عالی بوده است.او لیگ اسپانیا و لیگ اروپا را تمام و کمال میداند و تجربیات او به ما نشان میدهد که زمانی در امریکای جنوبی مربیگری میکرده است،جایی که او احساس و شکوه را در هم آمیخت.
همانطور که والدانو میگوید،پلگرینی متخصص فوتبال است و باور دارد که فوتبال اسپانیایی از کیفیت بهتری نسبت به فوتبال انگلیسی برخوردار است.همین حرف انگیزه ی مرا دوچندان میکند.فوتبال خطر کردن،نشان دادن احساس و جدی بودن است.مانوئل میداند که ما چقدر در پروژه مان مصمم هستیم.ما امید هواداران را ناامید نخواهیم کرد. استادیوم سانتیاگو برنابئو سکوی پرتاب تو خواهد بود.
به خانه ی جدید خوش آمدی و امیدوارم که موفق باشی.
مانوئل پلگرینی
توضیح این سخت است که من چقدر به این که مربی تیمی چون رئال باشم افتخار میکنم و بسیار هیجان زده هستم.رئال مادرید مهم ترین و شناخته ترین باشگاه در دنیاست.23 سال پیش زمانی که مربیگری را آغاز کردم گفتم که کارم را در رئال مادرید تمام میکنم.رویای من با تلاش زیاد به حقیقت پیوسته است.من خوش شانس هستم که پرز و هیئت او به من ایمان دارند تا این پروژه را رهبری کنم.فکر میکنم زمان مناسبی به تیم آمده ام،مربیگری در آمریکای جنوبی و بعد از آن 5 سال کار در اسپانیا،اکنون انتخاب درستی کرده ام.من مطمئنم ما تیمی عالی خواهیم ساخت و به اهداف بزرگی دست پیدا خواهیم کرد.