تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 974 از 1174 اولاول ... 47487492496497097197297397497597697797898410241074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,731 به 9,740 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض پرز: رونالدو می‏تواند یک نمونه برای رئال مادرید باشد

" فلورنتینو پرز " رئیس باشگاه رئال مادرید اعلام کرد، " کریستیانو رونالدو " می‏تواند یک نمونه برای این تیم باشد.
    " کریستیانو رونالدو " دوباره در صدر لیست خرید باشگاه رئال مادرید قرار گرفته است. منچستر یونایتد نیز همچنان به ماندن این وینگر پرتغالی در فصل آینده امیدوار است.
    " فلورنتینو پرز " رئیس جدید باشگاه رئال مادرید از پیشنهاد 80 میلیون پوندی به " رونالدو " اظهار بی‏اطلاعی کرد اما معتقد است این مهاجم 24 ساله ارزش چنین پولی را دارد.

" پرز " گفت: « چیزی در مورد داستان کریستیانو رونالدو نمی‏دانم. اما چیزی که از آن اطمینان دارم این است که به نظر می‏رسد ارزش چنین پولی را دارد. در آخرین دوره من ارزان ترین زیدان بود که به نظر می‏رسید گران است زیرا 73 میلیون یورو بابت او پرداختیم. تلاش برای خرید بازیکنان برتر فوتبال دنیا ادامه دارد زیرا این روش رئال مادرید است. »

" پرز " همچنین حدس و گمان‏های اخیر که گفته می‏شود اخلاق " رونالدو " مانع موفقیتش در رئال مادرید می‏شود را رد کرد و گفت: « من چیزی از رونالدو ندیده‏ام که بخواهد مانع بازی کردن او در رئال مادرید شود. من او را عصبانی دیده‏ام زیرا می‏خواهد پیروز شود و این جزئی از روحیه رقابتی اوست. او یک نمونه در زمین خواهد بود. »

رئیس جدید باشگاه رئال مادرید همچنین امضای قرارداد با " کاکا " هافبک برزیلی میلان را تکذیب کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض مالدینی: کاکا در میلان می‌ماند

مالدینی حس می‌کند که این ستاره دوست دارد بماند.

سایت گل: پائولو مالدینی اسطوره بازنشسته میلان اعتقاد دارد کاکا ستاره برزیلی این تیم در تابستان میلان را ترک نخواهد کرد. کاکا گفته بود قصد ترک میلان را ندارد ولی همچنان شایعات گسترده‌ای درباره خروج او به گوش می‌رسد.

مالدینی که از سال 2003 در کنار کاکا بازی کرده حس می‌کند هم‌تیمی سابقش قصد ندارد برود، هر چند که گفته هیچ چیز در فوتبال قطعی نیست: «کاکا؟ به نظرم در میلان بماند. اما دشوار بتوان در این باره نظر داد. کاکا درباره آینده‌اش حتی کمتر از کارلو آنچلوتی سخن گفته. به راحتی نمی‌شود فهمید کاکا چه می‌کند، ولی میلان اگر بخواهد او را بفروشد باید یک قهرمان دیگر را جانشینش سازد چون تنها با قهرمان‌هاست که می‌شود پیروز شد.» مالدینی در فلورانس حاضر است تا به برگزاری تورنمنت جوانان نیکولو گالی کمک کند. کاکا هم برای آمادگی حضور در جام کنفدراسیون‌ها به برزیل رفته.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض پلگرینی سرانجام به رئال پیوست

سرمربی جدید رئال اظهار داشت از در دست داشتن اختیار تیم رئال مادرید احساس غرور میکند.

کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
    فلورنتینو پرز مانوئل پلگرینی را به عنوان سرمربی جدید تیم در لژ ریاست برنابئو معرفی کرد.پرز و هیئت رئیسه ی او ابتدا در ساعت 12 بعدازظهد وارد لژ شدند و بعد از آنها نیز رییس افتخاری باشگاه-دی استفانو- به آنها پیوست.مانوئل پلگرینی هم چند دقیقه ی بعد در لژ ریاست حاضر شد.

فلورنتینو پرز
    از همه ی شما برای حضور در مراسم معارفه ی مانوئل پلگرینی به عنوان سرمربی جدید تیم متشکرم.این چالش که ما در آن قرار داریم یکی از بزرگترین رویدادهای تاریخ باشگاه خواهد بود و من بسیار زیاد برروی صمیمیت و کشش روانی که برای رسیدن به هدف هایمان نیاز داریم تاکید دارم.والدانو،پاردزا و زیدان بدون توقف کار میکنند.ما راه خود را میدانیم و پلگرینی نیز از اهداف ما با خبر است.ما میخواهیم هر بازی تجربه ی جدیدی برای بازیکنان،هواداران و اعضای باشگاه باشد زیرا این رویای همه ی ماست.ما میخواهیم بازیکنان حرفه ای و بی چون و چرا در دنیا را به باشگاه بیاوریم.بازیکنان تاپ اسپانیا و دنیا و همچنین از جوانان اکادمی باشگاه نهایت استفاده را ببریم.همان کاری که سانتیاگو برنابئو،کسی که امروز او را بیش از همه به یاد میاوریم،انجام داد.

ما یک تیم شکوهمند میخواهیم تیمی که به مربی مانند پلگرینی نیاز داشته باشد،توانایی مقابله با مشکلات بزرگ را داشته باشد و با شخصیتی والا مسئولیتش را انجام دهد.او کسی است که فوتبال را لمس میکند.او روشی گیرا در فوتبال دارد و به همین دلیل او اینجا حضور یافته است.او شجاع است و به خوبی کار کردن با استعدادهای جوان را میشناسد و به قدری در کارش جدی است که تیمی همچون رئال را مربیگری کند. کارهای او در تیم های سابقش بسیار عالی بوده است.او لیگ اسپانیا و لیگ اروپا را تمام و کمال میداند و تجربیات او به ما نشان میدهد که زمانی در امریکای جنوبی مربیگری میکرده است،جایی که او احساس و شکوه را در هم آمیخت.

همانطور که والدانو میگوید،پلگرینی متخصص فوتبال است و باور دارد که فوتبال اسپانیایی از کیفیت بهتری نسبت به فوتبال انگلیسی برخوردار است.همین حرف انگیزه ی مرا دوچندان میکند.فوتبال خطر کردن،نشان دادن احساس و جدی بودن است.مانوئل میداند که ما چقدر در پروژه مان مصمم هستیم.ما امید هواداران را ناامید نخواهیم کرد. استادیوم سانتیاگو برنابئو سکوی پرتاب تو خواهد بود.
    به خانه ی جدید خوش آمدی و امیدوارم که موفق باشی.

مانوئل پلگرینی
    توضیح این سخت است که من چقدر به این که مربی تیمی چون رئال باشم افتخار میکنم و بسیار هیجان زده هستم.رئال مادرید مهم ترین و شناخته ترین باشگاه در دنیاست.23 سال پیش زمانی که مربیگری را آغاز کردم گفتم که کارم را در رئال مادرید تمام میکنم.رویای من با تلاش زیاد به حقیقت پیوسته است.من خوش شانس هستم که پرز و هیئت او به من ایمان دارند تا این پروژه را رهبری کنم.فکر میکنم زمان مناسبی به تیم آمده ام،مربیگری در آمریکای جنوبی و بعد از آن 5 سال کار در اسپانیا،اکنون انتخاب درستی کرده ام.من مطمئنم ما تیمی عالی خواهیم ساخت و به اهداف بزرگی دست پیدا خواهیم کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض توافق رئال مادرید و میلان

به نقل از یک رادیوی مادریدی، میلان و رئال مادرید برسر خرید کاکا از تیم ایتالیایی به توافق رسیدند.

سالهاست که کاکا یکی از اصلی ترین اهداف رئال مادرید است ولی همیشه این انتقال با مشکلات مختلفی روبرو بوده است. اما حال به بارگشت دوباره فلورنتینو پرز به ریاست باشگاه رئال مادرید این انتقال رنگ بیشتری به خود گرفته و جدیتر از همیشه شده است.

حال خبرگزاری های اسپانیایی معتقدند که طرفین پیشنهادی به ارزش 65 میلیون یورو را قبول کرده اند و هرلحظه ممکن است این انتقال رسما اعلام شود.

تنها چیزی که مانده مسائل شخصی با شخص کاکا است تا بر سر قراردادی 9 میلیون یورو در سال برای 5 فصل آینده با رئال مادرید به توافق برسد. وی هم اکنون برای وظیفه ملی در برزیل به سر می برد تا هفته آینده برای بازی مقابل اروگوئه آماده باشد. احتمالا پس از بازگشت قراردادش را با رئال مادرید امضا می کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

رییس باشگاه میلان رد کردن پیشنهاد رئال مادرید برای کاکا را سخت توصیف کرد.

انتقال کاکا به رئال مادرید با گذشت هر ساعت حقیقی تر میشود و اکنون سیلویو برلوسکونی، رییس باشگاه میلان هم اعلام کرده که رد کردن پیشنهاد رئال مادرید واقعا سخت است.

این اخبار از چند ساعت پیش که معلوم شد گالیانی و پدر کاکا به اسپانیا رفته اند تا درباره این معامله را به پرز مذاکره کنند، جدی تر و شدیدتر شد و حالا به نظر می رسد طرفین بر سر پیشنهاد 65 میلیون یورویی به توافق رسیده اند.

حدود یک ساعت پیش سخنگوی کاکا، دیوگو کوتچو اعلام کرد که رئال مادرید پیشنهادی درخور مذاکره ارائه کرده است و حالا برلوسکونی این پیشنهاد را غیرقابل رد کردن توضیف می کند.

وی در مصاخبه با Sky Sport 24 گفت: "رئال مادرید پیشنهاد بسیار بزرگی ارائه کرده است و واقعا سخت است این پیشنهاد را رد کنیم."

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض کاکا را یک مادریدی بدانید

آس، مارکا و شکبه رادیویی معروف اسپانیایی همگی اعلام کردند که کاکا یک رئال مادریدی است.

این سه خبرگزاری بزرگ در اسپانیا دیگر هیچ تردیدی ندارند که کاکا اکنون یکی مادریدیستایی است.

رئال مادرید بر سر یک پیشنهاد 65 میلیون یورویی با میلان به توافق رسیده و این چیزی بود که تا چند ساعت پیش فقط شبکه رادیویی معروف Cadena SER اعلام کرده بود ولی هم اکنون آس، مارکا و خیلی از روزنامه های دیگر اسپانیایی هم همین معامله را تایید می کنند.

کاکا هم اکنون در برزیل و در اردوی آماده سازی برای بازی با اروگوئه به سر می برد و پس از بازگشت به اروپا قراردادش را امضا می کند. کاکا با این قرارداد 5 ساله، در هر سال 9 میلیون یورو از باشگاه مادریدی حقوق می گیرد.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها سایت گل اعلام کرد کاکا به رئال مادرید جواب مثبت داد!!!

و به زودی خبر رسمیش در همه جا درج میشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خب اين از دومين ستاره كهكشان تازه ظهور

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

خب اين از دومين ستاره كهكشان تازه ظهور

هان؟اولیش کی بود؟ دی

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب تبریک ! خداکنه بدرخشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •