تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 973 از 3347 اولاول ... 4738739239639699709719729739749759769779831023107314731973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,721 به 9,730 از 33467

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب حالا با چه نرم افزاری بفهمیم الان روی چه فرکانسی هستیم؟
    به صورت نرم افزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه خوبیه.

به صورت دستی هم این مطلب اپن سیگنال می تونه مفید باشه:

The Android API does not have a published method to read the band and bandwidth information off the phone. This means we cannot map these important details together with our other signal data without your help! You can check the band your phone is on by entering ‘Service Mode’. On Samsung phones this is done by entering *#0011#, but on other phones the codes can be different – sometimes the codes will also change based on the network operator you have.
    Once you’re in Service Mode, look for the Band information, and if you find it, the LTE DL BW (LTE download bandwidth) or the Earfcn_dl (which stands for E-UTRA Absolute Radio Frequency Channel Number Downlink, and refers to the download frequency).
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از mamoush1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تنها دلیل منطقی به نظر من " شما احتملا فایرفاکس و یا گوگل کروم پی سی رو با فایرفاکس اندروید سینک کردی و به همین دلیل حجم مصرفی فایرفاکس اندروید بالا میره" شما فایرفاکس اندروید رو از طریق Apss maneger برو و Clear data بکن بعد که وارد فایرفاکس اندروید شدی هیچ وقت ایمیل اصلی تو از طریق فایرفاکس اندروید چک نکن چونکه احتمال داره دوباره بلافاصله بعد از چک کردن ایمیل سینک بشه.....
    """"کلا فایرفاکس اندروید نسبت به مرورگرهای دیگه اندروید حجم بیشری مصرف میکنه""" به جای فایرفاکس اندروید من پیشنهاد میکنم از مرورگر دلفین اندروید استفاده کنید
    با سپاس از شما دوست گرامی بابت وقتی که گذاشتید من از نرم افزار اندروید دیتا ترنسفر برای کپی فایلها از گوشی به پی سی استفاده میکنم یعنی رو گوشی دانلود و سپس به هارد پی سی کپی میکنم و خیر رو گوشی ایمیل چک نمی کنم و فقط برای دانلود از 4 جی است اون قسمت سینک فایر فاکس گوشی به فایر فاکس دستگاه رو متاسفانه درست متوجه نشدم اگر ممکنه برام بشکافید مطلب رو چون من 1 بسته 24 گیگ شبانه گرفتم 16 گیگ دانلود بقیه رو فایر فاکس خورده تنها صفحاتی هم که یاز کردم مثلا صفحه سایت اپلود باز یا کلیلک اند اپلود بوده سایتهایی که فایل روشون اپلود شده فری دانلود رو زدم عدد کپچا رو زدم و سپس کلید دانلود رو فشار دادم گوشی در تمام این مدت به هیچ عنوان به کامپیوتر وصل نبوده همین

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته این صحبت ربطی به تاپیک نداره ولی تنها خوبی فایرفاکس اندروییدی اینه که امکان نصب افزونه داره مخصوصا افزونه ی Adblock که باعث کاهش ترافیک مصرفی میشه
    اگر این مزیت رو بذاریم کنار، از هر لحاظ (رابط کاربری،پاسخ لمسی،کار با ویرایشگر، لود صفحات و ...) بدترین مرورگری هست که تابحال دیدم و بهتره بذاریش کنار
    جناب هاردور مستر اولا با سپاس از شما بابت توجهی که به مشکل من کردید باید عرض کنم من این مشکل رو در گوشی موبایلم که از اینترنت 3جی 4 جی ایرانسل استفاده میکنه دارم اگر اینجا جاش نیست پس کجاست؟ دوم من باهاش وبگردی نمی کنم فقط سایت کلیک اند اپلود و اپلود باز رو باز میکنم که فایلهای مورد نیازم برای دانلود روی اون سایتها است و ادد هم اصلا باز نمیکنه یعنی اد بلوک است ب این وجود مصرف حجم من وحشتناک است یعنی اون 2 صفحه اپلود باز که پشت سر هم میاد تا لینک دانلود رو به من بده از خود فیل بیشتر حجم منو میخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سرعت روی باند 700 به چقدر کاهش پیدا میکنه؟
    با حدس و گمان بسیار بین نصف تا 1/3. تا تکنولوژی اش در ایران برقرار نشه نمی شه دقیق گفت.
    با این حال این مطالب به نظرم تا حدی می تونه سرعت فرکانس 700 رو معلوم کنه:

6. این کاربر از mamoush1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

کجاش زده من فرکانس رو توش ندیدم زده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کجاش زده من فرکانس رو توش ندیدم زده باشه
    دنبال LTE Band بگردید. بعداً با جدول FDD این لینک تطبیق دهید:

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من سرعت دونلود بالای 500 داشتم.ولی الان به 60 کیلو بایت رسیده .به نظرتون دلیلش چیه؟
    سیگنال تغییری نکرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونه بابا

پيش فرض

3g شبانه نامحدود سرعتش چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من سرعت دونلود بالای 500 داشتم.ولی الان به 60 کیلو بایت رسیده .به نظرتون دلیلش چیه؟
    سیگنال تغییری نکرده
    من از چند شب پیش افت سرعت داشتم همه جوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

3g شبانه نامحدود سرعتش چنده؟
    من تا 3 روز پیش تا 10مگ سرعت داشتم الان بزرور تا 70 کی دانلود میده دلیلشم ......

13. این کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •