تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 973 از 1849 اولاول ... 473873923963969970971972973974975976977983102310731473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,721 به 9,730 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دقیقا
    به منطقه خیلی ربط داره
    الان مخابرات ما ۹۰٪ از خود مخابرات سرویس دارن و شرکت های دیگه مخصوصا های وب خیلی کم مشترک داره
    به همین خاطر هیچ افت سرعت یا پینگ افتضاحی ندارم
    دقیقا، منم از منطقه خلوت سرویس میگیرم و نه افت سرعت دارم و نه پینگم بده، ساعت رایگان هم که کاملا سرعت بالا

فقط یه سوال، سرویس 512 محدود دارم، دانلودم خوبه تا 500 هم میرسه، اما آپلودم از 29 رد نمیشه، من موقع خرید سرویس ندیدم جایی اطلاعتی در مورد سرعت آپلود داده باشه
    واسه همه اینجوریه یا سرویس من مشکل داره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستی این نکته مهم هم یادم رفت بگم که تک کانکشن های وب جالب نیست یعنی تو اپدیت نرم افزار ها یا استریم فیلم یا بازی یا تماس اینترنتی مثل وایبر و غیره تاثیر گذاره. اما با idm بد نیست که اونم بدرد دانلودر ها بیشتر میخوره تا مصرف عادی.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    یعنی سرعت تک کانکشن اینقدر پایینه که با وایبر هم نمیشه مکالمه داشت !؟ آخه مکالکه وایبر اصلا به سرعت تک کانکشن بالایی احتیاج نداره !

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یعنی سرعت تک کانکشن اینقدر پایینه که با وایبر هم نمیشه مکالمه داشت !؟ آخه مکالکه وایبر اصلا به سرعت تک کانکشن بالایی احتیاج نداره !
    من تو پیک مصرف صدارو خوب نمیشنوم که مربوط به تک کانکشن دانلود نتم میشه . البته پینگ و تایم اوت هم تاثیر داره که پکت لاست میده.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

امروز تا الان سرعت افتضاح بود
    یعنی افتضاح ها
    ولی الان خیلی خوب و عالی شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

گند زدن به سرعت من 8 مگ دارم بزور 50 با IDM میده .

آقا جایی سراغ دارین که هم سرعتش عالی باشه و هم شبانه داشته باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یعنی سرعت تک کانکشن اینقدر پایینه که با وایبر هم نمیشه مکالمه داشت !؟ آخه مکالکه وایبر اصلا به سرعت تک
    کانکشن بالایی احتیاج نداره !

سرویس ۸ مگ
    اصلا چیزی به اسم ثبات در این سرویس وجود نداره . . .
    Last edited by robotop; 12-01-2015 at 22:55.

8. 2 کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. میخوام از های وب اینترنت بگیرم.دوستان به نظرتون چطوره؟ ازش راضی هستید؟ سرعت دانلود رایگانش چطوره؟

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام. میخوام از های وب اینترنت بگیرم.دوستان به نظرتون چطوره؟ ازش راضی هستید؟ سرعت دانلود رایگانش چطوره؟
    قبل ازینکه جناب آقای خاص بیان تعریف کنن بگم سرویسی که برای ایشون بسته شده 1 در 10000 اتفاق میوفته ! ولی کلا نظرم اینه که برای شبانه روی 3 ساعت های وب حساب نکن . حداقل فن آوا که 5 ساعت و آسیاتک و مخابرات که 6 ساعت تایم رایگان دارن رو الویت قرار بده . اگرم زیاد دانلود داری فن آوا نامحدوداش رو بگیر که مصرف منصفانه نداره . اگه دست بخرجی که میتونی سرویس 8 مگ های وب رو بگیری و فشفشه بازی کنی !

پ.ن : از نظر پینگ و افت سرعت هم که صفحه قبل بحث شد . از آخر باید اول دوم باشه های وب !
    Last edited by omidscafild; 12-01-2015 at 23:02.

11. 3 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست من
    من از پارس کوچ کردم های وب، واسه دانلود شبانش
    512 8 گیگ دارم، از سرعت روز و شبم راضیم، از این 40 50 شبی که های وب بودم حدود 15 شبش دانلود داشتم که یه شب سرعتم 40 بود، 3 4 شب سرعت 250 تا 300 بود باقی شبها 400 تا 450
    اکثر شبها 3.7 تا 4 گیگ دانلود داشتم
    همونطور که بارها گفته شد سرعت دانلود کاملا به شلوغی منطقه شما مربوط میشه، اگه منطقه شلوغ باشید احتمالش کمه سرعت خوبی گیرتون بیاد توی تایم رایگان
    موفق باشید.

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قبل ازینکه جناب آقای خاص بیان تعریف کنن بگم سرویسی که برای ایشون بسته شده 1 در 10000 اتفاق میوفته ! ولی کلا نظرم اینه که برای شبانه روی 3 ساعت های وب حساب نکن . حداقل فن آوا که 5 ساعت و آسیاتک و مخابرات که 6 ساعت تایم رایگان دارن رو الویت قرار بده . اگرم زیاد دانلود داری فن آوا نامحدوداش رو بگیر که مصرف منصفانه نداره . اگه دست بخرجی که میتونی سرویس 8 مگ های وب رو بگیری و فشفشه بازی کنی !

پ.ن : از نظر پینگ و افت سرعت هم که صفحه قبل بحث شد . از آخر باید اول دوم باشه های وب !
    بی خیالش شدم یعنی سرعتش کمه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •