تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 973 از 3017 اولاول ... 4738739239639699709719729739749759769779831023107314731973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,721 به 9,730 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلااااااااااااااااااااااا ااام بر حضرات خوزستانی و اهوازی توی این فروم.
    زود میرم سر اصل مطلب
    من از قبلا عضو این فروم بودم اما امروز که داشتم در مورد مشکلات adsl فیبرنوری توی اهواز جست و جو میکردم توی گوگل به این تایپیک برخوردم.حقیقتش من سال 90 وارد خونه ی جدیدمون شدم که متاسفانه متاسفانه متاسفانه خط تلفنش فیبر نوری هست و کل مرکز مخابرات ما فیبر نوری هستش.
    از همون موقع تا الان که 2 سال میشه من در به در دنبال یه خط نت adsl هستم.
    قبلا شرکت های مختلفی برای ارائه ی خدمات روی فیبر نوری با مخابرات قرار داد داشتن که متاسفانه همشون یکی پس از دیگری قراردادشون تموم شد و رفتن پی کارشون و الان مشترک ها موندن و سردرگمی بین این شرکت و اون شرکت.
    مخابرات برای ارائه ی سرویس هی شرکت عوض میکنه و قرار داد جدید میبنده و مشترکین قبلیش رو که با شرکت های قبلی بودن هی پاس میده به شرکت های جدید.
    و این وسط اون یه عده مشترک بدبختی که مثل من از بهای گزاف وایمکس و وایرلس عاجز شدن و آرزو دارن adsl راه اندازی کنن این وسط گیر کردن و هیچ گاه ثبت نام نمیشن اگرم بشن میرن سر کار.
    من با شرکت ضحا کیش که طرف قرار داد قبلی مخابرات خوزستان بود 2 سال درگیر بودم.چون نه خط منو آزاد میکرد که برم جای دیگه سرویس بگیرم و نه خودش بهم سرویس میداد.2 سال تمام پول منو گرفته بود و هی میگفت بوخت خالی نداره مخابرات بوخت خالی نداره بوخت خالی نداره!بوخت خالی نداره :|
    :|
    الان از 6 ماه پیش توی مخابرات مرکزی استان خوزستان خیابون 17 شرقی کیانپارس اهواز طبقه ی 4رم اتاق 402 آقای حیدری مسئول کل بازاریابی و فروش پهنای باند خوزستان به من گفت داریم با شرکت جدید قرار داد میبندیم صبر بفرما اونجا کار شما رو راه میندازن!پس از گذشت 6 ماه اواخر بهمن پیگیر شدم دیدم اون شرکت جدیدی که میگفتن همون آسیاتک هستش! :| که اونا هم با کمال پر روویی گفتن بببببههههههله چرا سرویس ندیم حتما میدیم بیا ثبت نام کن.آدرس پورتالشونو دادن 611.asiatech.ir ما رفتیم ثبت نام کردیم و اونجا میگفت شماره ی شما آماده رانژه هست و 48 ساعته راه میوفته!از اون جایی هم که توی خوزستان نمایندگی ندارن یعنی فقط نمایندگی فروش دارن توجه کنید دوستان نمایندگی فروش( یعنی فقط پول میگیرن و دیگه پاس میدن به شماره تلفن تهران)
    به من گفته شد مستقیم تماس بگیر آسیا تک تهران 02182144000 یا همون 1544 که بیلبوردشو زدن توی همه جای شهر به خصوص توی دروازه که یه بنر بزرگ زدن :|
    خلاصه ما هم تماس گرفتیم اونجا ثبت نام انجام دادیم(حالا بماند که سیستم ثبت نامشون چه مکافاتی داشت و تا چه حدی بنانسبت قهوه ای بود )
    در نهایت ثبت نام شدیم
    و
    حالا تازه میگن عههههههههههههههههههههه!!!!! مرکز مخابرات شما بوخت خالی ندارهههههههه!
    ((((توجه داشته باشین دوستان هیچ اتفاقی نیوفتاده تا اینجا!!!نه امکانات جدید اظافه شده و نه هیچ چیز!!!پورت جدید هم اظافه نکردن واس مشترکین جدید صرفا شرکت طرف قرار داد رو عوض کردن و همه تشکیلات عذر میخوام مزخرف رو منتقل کردن به قول خودشون پیمانکار جدید حالا ما هم پول رو پرداخت کردیم و روز از نو و روزی از نو!!!!!!!تا پول نمیدادیم که میگفتن ثبت نام شما چون پرداخت نشده کد نخورده!باید پرداخت کنید!!!!مام دادیم! :|
    حالا هم در نهایت پس از گذشت 2 سال امروز مسئولین شریف آسیاتک و مخابرات مجددا ( مثل شرکت های ضحا کیش و ... قبلی ) میگن باید صبر کنید!میپرسم تا کی!میگن مشخص نیست!ما هم اطلاع نداریم از سیستم خوزستان ما از تهران دسترسی چندانی به تشکیلات و روال استان خوزستان نداریییییییییییییییم!
    این بود رویای راه اندازی adsl پرسرعت ما.....که سرانجام به عاقبت عیوب نبی هدایت شدیم :|
    من از شما هم استانی های عزیز و اهوازی های عزیز خواهش میکنم که اگر شما هم مشکلتون مثل منه بیاید اینجا مطرح کنید بلکه تعدادمون زیاد شه صدامون به جایی برسه!میتونیم بریم مخابرات شکایتمونو دسته جمعی مطرح کنیم (قطعا اگر 4 یا 5 نفر با هم برن توی اتاق حیدری توی مخابرات 17 شرقی کیانپارس خیلی اثربخش تره تا 1 نفر!) بلکه یه فکری بکنن :|

2. 2 کاربر از m.miladalikhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سایت ماناماد باز شد ولی فکر میکنم تعرفه هاش همون قبلیا باشن

انگار دوباره شروع شد

هر چیه زیر سر ماناماده چون هر وقت یه کاری میکنن سرعت ما خراب میشه

ماناماد دوست خوبی است و به من سرعت خوب میدهد

4. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دیگه حالم از این نت بهم میخوره معلوم نیست چشه
    4روز درست 3هفته خراب
    Last edited by farshad0123; 15-03-2014 at 12:17.

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعا که نمیدونم چی بگم الان
    از ساعت 8 صبح بلند شدم این ور و اون ور رفتن و تماس گرفتن با تهران
    مرکز ازادی و بازرسی و.........
    همه منو پاس میدادن به یه جای دیگه اخر سر هم اسیادزد میگه شما حقتون سرعت 8 هستش و هرچی بیشتر باشه دیگه لطف ما رو میرسونه
    من با 28 تومن نت 512 نامحدود ازپاس ماناماد میگرفتم که سرعتم کمتر از 50-60 نبود و تا 80 هم میرفت و پینگه عالی هم داشتم
    الان باید با پینگ 500-600 و سرعت 10-12 بسوزم و بسازم چونکه مخابرات بیشعور نفهم بدون کارشناسی اومده خطمون رو فیبر نوری کرده و خودش هم عرضه نداره خدمات بده و هرچی بهشون میگم که همون خط قدیمی مسی کوفتی رو بده هم قبول نمیکنن
    حالا نه میتونم برم وایرلس بخرم و نه وایمکس مجبورم با همین اسیادززززززززززززززززد سر بکنم
    خدایا کی میشه اینترنت پر سرعت نامحدود با پینگ پایین و ارزون داشته باشیم؟؟؟؟این واقعا حق ما نیست؟؟؟؟

8. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

واقعا که نمیدونم چی بگم الان
    از ساعت 8 صبح بلند شدم این ور و اون ور رفتن و تماس گرفتن با تهران
    مرکز ازادی و بازرسی و.........
    همه منو پاس میدادن به یه جای دیگه اخر سر هم اسیادزد میگه شما حقتون سرعت 8 هستش و هرچی بیشتر باشه دیگه لطف ما رو میرسونه
    من با 28 تومن نت 512 نامحدود ازپاس ماناماد میگرفتم که سرعتم کمتر از 50-60 نبود و تا 80 هم میرفت و پینگه عالی هم داشتم
    الان باید با پینگ 500-600 و سرعت 10-12 بسوزم و بسازم چونکه مخابرات بیشعور نفهم بدون کارشناسی اومده خطمون رو فیبر نوری کرده و خودش هم عرضه نداره خدمات بده و هرچی بهشون میگم که همون خط قدیمی مسی کوفتی رو بده هم قبول نمیکنن
    حالا نه میتونم برم وایرلس بخرم و نه وایمکس مجبورم با همین اسیادززززززززززززززززد سر بکنم
    خدایا کی میشه اینترنت پر سرعت نامحدود با پینگ پایین و ارزون داشته باشیم؟؟؟؟این واقعا حق ما نیست؟؟؟؟
    مال منم پوکیده تستشم بالا گذاشتم

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بخدا دارم دیوونه میشم
    نمیدونم چیکار بکنم
    واقعا چه حس مزخرفی هستش که میبینی همشون باهمن و نمیدونی به کی باید شکایت بکنی و دردت رو بگی
    نه میتونم دانلود بکنم نه صفحه رو مثل ادم باز میکنه
    تازه کلی سایت رو هم باز نمیکنه
    نه میتونم گیم بزنم , اخه بازیم هر دستش حدود 50 تا 70 مگ میخوره که با 12 دست این ورا بازی حدودا 700-800 مگ میره توی روز و تازه اگه پینگ خوب باشه که نیست
    اصلا نمیتونم نت محدود بگیرم
    میگم شما راهی نداری که یه جوری بتونم همون خط قدیمی رو بگیرم؟
    تا حالا همچین چیزی شده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ماناماد دوست خوبی است و به من سرعت خوب میدهد

علی با تهران هم همینه سرعتت؟با خارج چطور؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بخدا دارم دیوونه میشم
    نمیدونم چیکار بکنم
    واقعا چه حس مزخرفی هستش که میبینی همشون باهمن و نمیدونی به کی باید شکایت بکنی و دردت رو بگی
    نه میتونم دانلود بکنم نه میتونم گیم بزنم نه صفحه رو مثل ادم باز میکنه
    تازه کلی سایت رو هم باز نمیکنه
    میگم شما راهی نداری که یه جوری بتونم همون خط قدیمی رو بگیرم؟
    تا حالا همچین چیزی شده؟
    نه نمیشه چون کلا سیم کشی منطقه رو عوض کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان خط منم فیبر نوری هستش.2 مگ ثبت نام کردم.
    چطوریاست این آسیادزد؟
    من در حال دست پا زدن برای جور کردن یه خط adsl برای خونه هستم.هیچ کس adsl به فیبر نوری نمیده جز آسیا دزد!؟چه کنیم؟
    چاره چیه :| ؟!
    :(

15. این کاربر از m.miladalikhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درحال حاضر هیچی
    اگر میتونی کمی هزینه بیشتر بکنی و بری سراغ وایمکس یا وایرلس که سگشون میارزه به کل این شرکت دزد سودکردی
    من که خودم تو فکر اینم که یه مودم دست دوم از این ها گیر بیارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •