سلااااااااااااااااااااااا ااام بر حضرات خوزستانی و اهوازی توی این فروم.
زود میرم سر اصل مطلب
من از قبلا عضو این فروم بودم اما امروز که داشتم در مورد مشکلات adsl فیبرنوری توی اهواز جست و جو میکردم توی گوگل به این تایپیک برخوردم.حقیقتش من سال 90 وارد خونه ی جدیدمون شدم که متاسفانه متاسفانه متاسفانه خط تلفنش فیبر نوری هست و کل مرکز مخابرات ما فیبر نوری هستش.
از همون موقع تا الان که 2 سال میشه من در به در دنبال یه خط نت adsl هستم.
قبلا شرکت های مختلفی برای ارائه ی خدمات روی فیبر نوری با مخابرات قرار داد داشتن که متاسفانه همشون یکی پس از دیگری قراردادشون تموم شد و رفتن پی کارشون و الان مشترک ها موندن و سردرگمی بین این شرکت و اون شرکت.
مخابرات برای ارائه ی سرویس هی شرکت عوض میکنه و قرار داد جدید میبنده و مشترکین قبلیش رو که با شرکت های قبلی بودن هی پاس میده به شرکت های جدید.
و این وسط اون یه عده مشترک بدبختی که مثل من از بهای گزاف وایمکس و وایرلس عاجز شدن و آرزو دارن adsl راه اندازی کنن این وسط گیر کردن و هیچ گاه ثبت نام نمیشن اگرم بشن میرن سر کار.
من با شرکت ضحا کیش که طرف قرار داد قبلی مخابرات خوزستان بود 2 سال درگیر بودم.چون نه خط منو آزاد میکرد که برم جای دیگه سرویس بگیرم و نه خودش بهم سرویس میداد.2 سال تمام پول منو گرفته بود و هی میگفت بوخت خالی نداره مخابرات بوخت خالی نداره بوخت خالی نداره!بوخت خالی نداره :|
:|
الان از 6 ماه پیش توی مخابرات مرکزی استان خوزستان خیابون 17 شرقی کیانپارس اهواز طبقه ی 4رم اتاق 402 آقای حیدری مسئول کل بازاریابی و فروش پهنای باند خوزستان به من گفت داریم با شرکت جدید قرار داد میبندیم صبر بفرما اونجا کار شما رو راه میندازن!پس از گذشت 6 ماه اواخر بهمن پیگیر شدم دیدم اون شرکت جدیدی که میگفتن همون آسیاتک هستش! :| که اونا هم با کمال پر روویی گفتن بببببههههههله چرا سرویس ندیم حتما میدیم بیا ثبت نام کن.آدرس پورتالشونو دادن 611.asiatech.ir ما رفتیم ثبت نام کردیم و اونجا میگفت شماره ی شما آماده رانژه هست و 48 ساعته راه میوفته!از اون جایی هم که توی خوزستان نمایندگی ندارن یعنی فقط نمایندگی فروش دارن توجه کنید دوستان نمایندگی فروش( یعنی فقط پول میگیرن و دیگه پاس میدن به شماره تلفن تهران)
به من گفته شد مستقیم تماس بگیر آسیا تک تهران 02182144000 یا همون 1544 که بیلبوردشو زدن توی همه جای شهر به خصوص توی دروازه که یه بنر بزرگ زدن :|
خلاصه ما هم تماس گرفتیم اونجا ثبت نام انجام دادیم(حالا بماند که سیستم ثبت نامشون چه مکافاتی داشت و تا چه حدی بنانسبت قهوه ای بود )
در نهایت ثبت نام شدیم
و
حالا تازه میگن عههههههههههههههههههههه!!!!! مرکز مخابرات شما بوخت خالی ندارهههههههه!
((((توجه داشته باشین دوستان هیچ اتفاقی نیوفتاده تا اینجا!!!نه امکانات جدید اظافه شده و نه هیچ چیز!!!پورت جدید هم اظافه نکردن واس مشترکین جدید صرفا شرکت طرف قرار داد رو عوض کردن و همه تشکیلات عذر میخوام مزخرف رو منتقل کردن به قول خودشون پیمانکار جدید حالا ما هم پول رو پرداخت کردیم و روز از نو و روزی از نو!!!!!!!تا پول نمیدادیم که میگفتن ثبت نام شما چون پرداخت نشده کد نخورده!باید پرداخت کنید!!!!مام دادیم! :|
حالا هم در نهایت پس از گذشت 2 سال امروز مسئولین شریف آسیاتک و مخابرات مجددا ( مثل شرکت های ضحا کیش و ... قبلی ) میگن باید صبر کنید!میپرسم تا کی!میگن مشخص نیست!ما هم اطلاع نداریم از سیستم خوزستان ما از تهران دسترسی چندانی به تشکیلات و روال استان خوزستان نداریییییییییییییییم!
این بود رویای راه اندازی adsl پرسرعت ما.....که سرانجام به عاقبت عیوب نبی هدایت شدیم :|
من از شما هم استانی های عزیز و اهوازی های عزیز خواهش میکنم که اگر شما هم مشکلتون مثل منه بیاید اینجا مطرح کنید بلکه تعدادمون زیاد شه صدامون به جایی برسه!میتونیم بریم مخابرات شکایتمونو دسته جمعی مطرح کنیم (قطعا اگر 4 یا 5 نفر با هم برن توی اتاق حیدری توی مخابرات 17 شرقی کیانپارس خیلی اثربخش تره تا 1 نفر!) بلکه یه فکری بکنن :|