سرویس هر چی خواستی بهت میدن و فی الواقع در حالت تک کانکشن هم فرقی نمیکنه چه 128 بگیری چه 2 مگنیازی به کارت هم نیست.
برای ثبت نام خود صاحب خط + قبض + مدرک شناسایی (کارت ملی + شناسنامه)
اگه صاحب خط نیستی به شوما هم نیازی نیست![]()
سرویس هر چی خواستی بهت میدن و فی الواقع در حالت تک کانکشن هم فرقی نمیکنه چه 128 بگیری چه 2 مگنیازی به کارت هم نیست.
برای ثبت نام خود صاحب خط + قبض + مدرک شناسایی (کارت ملی + شناسنامه)
اگه صاحب خط نیستی به شوما هم نیازی نیست![]()
چند روزی میشه تو ساعات شلوغ وضعیت نت حال بهم زن میشه.
ولی صبح زود فوق العاده هستش، این تست مال ساعت 9 صبح هست.
![]()
بازم بعدازظهر شد اینترنت برای خارج داغون شد: یک مگ
تا کی این وضع ادامه داره؟!
واقعا این سرویس مخابرات اصلا ارزشی نداره.
کسی از دوستان از وضعیت مخابرات تو منطقه 3 مخابراتی تهران ( شرق تهران ) اطلاعی داره که اوضاع چه جوریه !؟
خیلی مهمه که سرویس تو این منطقه چه وضعیتی داره واسم.. ممنون میشم..
کاملا موافق هستم- ساعات ترافیک اینترنت نت وضعش وخیم میشه ولی ساعات 9 تا 11 ظهر و 10تا7 صبح عالیه هم سرعت هم پینگ
از دوستانی که اینترنت حجمی مخابرات دارند هم خواهش می کنم تست سرعت در ساعات مختلف
روز رو بذارن تا ببینیم وضعیت سرویسهای حجمی به چه شکل هست.
با تشکر
آخر سر از مبین نت بد از سه سال راحت شدم.خط مارو با هزار بدبختی از فیبر در آوردن و الان سه روزه سرویس 512 نامحدود دارم.واقعا عالیه پینگش که حرف نداره به خصوص واسه بازی آنلاین و تماس تلفنی و تصویری.سرعت دانلودشم فیکس رو 65 هست نه کمتر نه بیشتر.
امیدوارم همینطور بمونه.
امروز از مخابرات زنگ زدن که خط 512 وصل شده . گفتن نصاب میخواهید یا نه که ما گفتیم نه.
حالا میخواستم ببینم روی مودم ADSL یوزر پسورد نمیخواد؟ من قبلا از شهراد داشتم که user pass داده بودند بهمون اونو داخلش Save کرده بودیم و بصورت دائمی کانکت بودیم. اونو نباید عوض کنم؟ تنظیم ویژه دیگه ای نمی خواد این اینترنت مخابرات؟
سلام دوستان
مابرات از لحظه ای که بهتون بوزر و پسورد میده چقدر طول میکشه که وصل شه؟ پنجشنبه به من یوزر پسورد دادن هنوز فعال نشده!!!!
کسایی که یک مگ دارن بطور میانگین روزی چند گیگ دانلود دارن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)