سلام
اون مدل بلک ایکس اس که عکسش گذاشتید کدوم مدلش هست ؟
سبک بوش ؟ و قیمت
ممنون
سلام
اون مدل بلک ایکس اس که عکسش گذاشتید کدوم مدلش هست ؟
سبک بوش ؟ و قیمت
ممنون
این بلک ایکس دو سه مدل داره که میتونی تو گوگل سرچ کنی مدلهاش ببینی من همین مدل گلد( طلاییش) رو گرفتم
نمیدونم آیا عطرش با مدلهای دیگه یکسانه هست یا نه
عطرش ویژگیش اینه که به نظر من بین خنک و گرم و رایحه مطبوعی داره و تند نیست موندگاریش هم خوبه
از سایتهای شاپینگ اینترنتی نمره 4.7 از 5 گرفته
و جزو عطرهای مردانه آس بحساب میاد
قیمت بازار نمیدونم من از یکی از آشنایان به قیمت عمده گرفتم چون خودش از عمده فروش های اصلی
قیمت عمده ای که خریدم هم نمیتونم بگم با عرض پوزش
می تونید در بازار تحقیق کنید مارک معروفی و در ادکلن فروش های معتبر پیدا میشه
ولی یادتون باشه شیشه اش 80 میل و یک جمجمه طلایی رنگ ازش آویزون
یک نکته ای هم بگم درباره ادکلن هایی که دربازار رایج به عنوان اصل بفروش میرسه هیچکدوم واقعا اصل نیستن
بیشتر درجه 1 دبی هستند که به اسم اصل بفروش میرسن قیمت اصلی واقعی که بعضی مغازه های محدود دارند
حدود چند صد هزار تومان و بارکد دارن میتونید برید سایتشون چک کنید ولی درجه 1 های دبی هم مثل
این مدل که در بازار موجود حداقل یکی دو روز میمونند حالا اصل کارخونه موندگاریش چقدر خدا میدونه![]()
اونایی هم که قیمتشون ارزون و عطرش زود میره درجه 2 دبی هستن که موندگاری ندارن همش الکل
ولی فکر میکنم از خریدن این عطر پشیمون نمیشید حدس میزنم قیمت درجه 1 نهایتا 100 تومن باشه شایدم کمتر
Last edited by mahpesar; 26-02-2014 at 01:35.
درود بر رفقا
من یه ادکلن ( یا صحیح ترش ائو د تویلت ) گرفتم به قیمت 35 تومن . اسمش هم زده : D-MAN WOOD
از بوش خیلی خوشم اومد . یه جور خاصیه
توی عطر و ادکلن سررشته خاصی ندارم ولی تقریبا ملایم و شیرینه( هنوز نفهمیدم این رایحه آشناش برا کدوم هست ولی خیلی به بوی شیرینی فروشی هایی باکلاس میخوره ! شرمنده نتونستم مثال نزدیکتر پیدا کنم) . فروشنده میگفت اصلش هم داره به 140 تومن که اصلا حرفشو باور نکردم .
مشخصاتش توی لینک تولید کننده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد به کاررفته با ترجمه گوگل این شده : رایحه اصلی : درمنه، corriander، توس، نارنگی، ترنج، neroli و پرتقال تلخ -------- میان رایحه : زنبق، زنجبیل، دارچین، فلفل، سرو کوهی، ریشه زنبق، یاس و هل،----- رایحه بیس : چرم، عنبر، چای، خس خس، خزه و سدرTop notes are artemisia, corriander, birch, mandarin, bergamot, neroli and bitter orange
middle notes are iris, ginger, cinnamon, pepper, juniper, orris root, jasmine and cardamom
base notes are leather, amber, tea, vetiver, oakmoss and cedar
زحمت من :
1 -این تولید کننده چقدر اعتبار داره ؟
2 - مشابه این ادکلن رو از کدوم برند میتونم پیدا کنم ؟
3 - پخش بو و ماندگاری توی اولین استفاده عالی بود ( تا یک و نیم روز با پخش عالی دوام آورد ) ولی از دفعه دوم به بعد انگار هم پخش هم ماندگاریش پرید ! چه ترفندی توی این قضیه ( ماندگاری و پخش اولیه ) به کار رفته احتمالا ؟
سپاس
دوستان
ادکلن امپر چطورن ؟
تا 70-80 تومن کدوم مدلش هم ماندگاری بالایی داره و هم برای بهار و تابستان مناسبه ؟
بوش هم شیک باشه
ممنون
یکی که وارد هست بیاد به من بگه برای محل کار : ادکلن بهتره یا عطر یا اسپری ؟ و می خواهم بدون کدامش میشه 4 تا 5 ماهی استفاده کرد به قیمت 50 تا 60 تومان اخه باید به صرفه باشه و به جیب کارمند که ماهی 500 حقوق داره بخوره و خوش بو هم باشه
ادکلن امروزه همون عطر هست
اسپری برای خوشبو کردن بکار میره ولی نمیشه انتظار پخش بو از اسپری داشته باشید یعنی مثلا طوری باشه که وارد جایی بشید بوی اسپری شما رو حس کنند!
اگر هدفتون حس شدن بوی عطرتون هست باید عطر تهیه کنید
با قیمت متعارف برای مصرف روزانه تا حداکثر 60 هزار تومن عطرهای سری ریو پیشنهاد میشه که چندین ماه هم میمونه چون 100 میل هستند
1- این تولید کننده فکر نمیکنم در ایران خیلی شناخته شده باشه (من برخوردی نداشتم) اما برندهای ایتالیایی معمولا برندهای خوبی هستند و عطرهاشون موندگاری خوبی دارند مثلا برند فرگامو یا فره
من هم خیلی وقته قبل یک عطر تکرارنشدنی و خاص از برند ایتالیایی گابریله ساباتینی داشتم که اگرچه خیلی گمنام بود اما بینهایت خوشبو و ماندگار بود!(متاسفانه دیگه هم نشد پیداش کنم)
بهرحال تجربه من میگه عطرهای برندهای ایتالیایی قابل اطمینان هستند
2- از اسم عطر پیداست که چوبی هست و با توجه به رایحه هایی که بیان شده چوبی علفی با رایحه گرم باید باشه!
دوتا عطر چوبی خوب که من تست کردم و میشناسم یکی he woodاز برند Dsquared و دیگری از برند کنزو عطر Homme woody
3-قیمت عطر یک کمی شک برانگیز هست خیلی بعید بنظر میرسه با 35 تومن عطر اصل باشه((البته شاید هم باشه ولی احتمالش بنظر من کمه))
معمولا وقتی عطر درصد الکل زیادی داشته باشه این حالت که فراریت زیادی داره ایجاد میشه
دوستان کسی Bugatti Homme تست کرده؟ چطوریاست؟ قیمتش رو هم اگر کسی میدونه بگه
بین He Wood و Azaro Chrome Legend کدوم رو توصیه میکنید؟
گیر کردن نداره، میاکه بلو ...![]()
آزارو کروم لجند دارای ماندگاری و پخش بوی بالاتری نسبت به he woodهست
اما از لحاظ رایحه بخوام بگم من he woodرو بیشتر دوست دارم![]()
HE WOOD رو نمیدونم ولی خودم قبلا یک آزارو داشتم یکی دو تا مدلش هم عطر کردم خوشم نیومدبین He Wood و Azaro Chrome Legend کدوم رو توصیه میکنید؟
بنظرم با اون رنج قیمت ادکلنای بهتری هم هست
بوگاتی کسی نبود؟
مثلا؟
از لحاظ قیمت چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)