اگه نمیگفتی خیال میکردم 2مگ داری
استاندارد سرعت 1مگ حدود 100 هستش![]()
اگه نمیگفتی خیال میکردم 2مگ داری
استاندارد سرعت 1مگ حدود 100 هستش![]()
قبل این 128k پارس رو داشتم که سرعت دریافتش 145 بود، فکر میکردم اگر 1 مگ بگیرم سرعت دریافتم چند برابر میشه که نشد!
والا واسه منم همین سوال هست که چرا کم نمیکنه![]()
چه مسخره! چه فاشیزمی حکمفرماست
اگه پایین 1 گیگ داشته باشیم اینطوریه؟
بعد اگه خواب باشم ادامه دانلودم چی میشه؟
pppoe در وضعیت شبانه رایگان چجوریه اصلا باید مودم خاموش کنیم بعد روشن کنیم؟
دوست من اینکه شما هر روز بیای وضعیت دانلود شبانتون رو اعلام کنید جز اینکه اعصاب بچه های این تاپیک رو خرد کنه هیچ فایده ای نداره!!
من خودم با پارس مشکلی ندارم و تو این چند ماه استفاده نشده حجم دانلود شبانم کمتر از 2 گیگ باشه
اما وقتی میام این تاپیک رو نگاه می کنم و میبینم که درصد زیادی از کاربران سرعت دانلود شبانشون پایینه و حقشون داره ضایع میشه ناراحت میشم و درباره
حجم دانلود خودم چیزی نمیگم، نمونش هم دوستمون plsboy که با اینترنت 1 مگابیت سرعت دانلودش به زور به 30 کیلوبایت میرسه
پس شما هم لطف کن و هر روز اعلام وضعیت نکن
مودم ایشون روی حالت PPPOE ست شده نه Bridge، تو این حالت زمانی که مودم روشن هست اینترنت برقراره و برای استفاده از اینترنت نیازی به روشن بودن کامپیوتر نیست، ایشون ساعت 7 کامپیوترشون خاموش
میکنند مودم روشن هست پس ارتباط برقراره تا زمانی که بصورتی دستی مودم رو خاموش کنند.
چطوری فرنود ؟
چه خبر از ماشین لباسشویی ؟!
سرعتت خوبه. اما باید دید شبانه چطوره !
این را نمی دونستم یعنی من که 120 مگ ترافیک دارم هر 120 مگ دیسی میشه؟؟
من سوال کردم برای کسانی که حجمشون باقی میمونه و زمانشون تموم میشه ، گفتن هرچقدر که حجم خودتون باقی میمونه (حجمی که خریده باشین ) اون به دوره بعد منتقل میشه اما از اینایی که مثلا هدیه دادیم یا از دوره قبلش اومده به این دوره اونها سوخت میشه !
چند شبه خوب دانلود میکنم نمیدونم چی شده امروز با ping 4.2.2.4 تست کردم پینگم 190 بود !!!!
Last edited by mahya78; 13-08-2011 at 21:43.
خوب حالا این چه ربطی به سوال ما داشت
خوب مودم منم pppoe هستش ولی اگه قبل از ساعت 7 دیسی نکنم بین ساعت 6 تا 7 هرچی دانلود کردم از حجمم کم میشه بخاطر همین جوری تنظیم کردم که 5 دقیقه بعد از خاموش شدن سیستم مودم هم dc بشه.
===============================================
تنها احتمالی که میتونم بدم اینه که این دوستمون بین ساعت 6 تا 7 دانلود نکرده بخاطر همین چیزی از حجمش کم نشده.
روی pppoe تنظیم کردی که مودم خودکار خاموش بشه ، اونم بعد از خاموش شدن کامپیوتر !
چطوری این کارو کردی؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)