دقیقا منم همینطور اوضام
نیم ساعت می خوام ی ایمیل از طریق جیمیل بفرستم نمیتونم سایت جیمیل رو باز کنم
دقیقا منم همینطور اوضام
نیم ساعت می خوام ی ایمیل از طریق جیمیل بفرستم نمیتونم سایت جیمیل رو باز کنم
چطوری تایم اوت ها رو تست میکنید دستورش رو میشه برام بزارید
من فقط از روی اینترنت اسپید تست فقط میتونم تست بگیرم و بلدم
ی اتفاق جالب
دوستان الان بخاطر خراب بودن سرعت و پینگ مودم رو ی بار خاموش روشن کردم و رنج آی پی من از 37.254 به 5.221 تغییر کرد و همه مشکلات حل شد
اسپید تست که گرفتن آی پی رو بجای شرکت مخابرات اصفهان ، گسترش ارتباطات مبنا میشناسه
اینم تست اسپید همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راهی سراغ دارن که همیشه بجای استفاده از شرکت مخابرات از شرکت گسترش ارتباط مبنا استفاده کنیم؟؟؟
آقا ماهم مشکل داریم شدید! تا حدود ساعت 11 صبح خیلی عالیه همه چی ولی هرچی رو به شب میریم سرعت بدتر میشه! به خدا قسم دم گریم اعصابمو خورد کردن! آدم به کار واجبشم نمیرسه اینجوری!!!
شرکت بهتری سراغ دارید تو اصفهان؟ یا راهی که بشه درستش کرد این وضعیتو؟!
سلام دوستان چرا امشب سرعت دانلود طرح حرفه ای داغون شده همش بالای 1 مگابایت بود الان به زور به 200 کیلوبایت میرسه کسی همچین مشکلی داره![]()
منم نتم امروز وصل شد. تاظهر سرعتم به 800 کیلوبایت هم رسید اما الان بین صد تا دویست متغیره.
اولین شب استفادم با تلخی شروع شد!
ممکنه همیشه همینجوری باشه؟ من مشترک جدیدم و بی خبر
نه همیشه اینجوری نیست. شما برای دانلود شبانه یه بار مودم رو ریست کن و دوباره امتحان کن.
تموم دانلود ها فیل شده بود تموم فایل در یافتی صفر بود یعنی قطع بوده الان دستی زدم سرور خارجی سرعتش ۲۰ کیلو بر ثانیه هست داخلی بالای یک مگ
درود
دکمه start ویندوز رو بزنین و در قسمت search دستور cmd رو تایپ کنین و Enter بزنین
وارد محیط داس که شدید دستور ping google.com -t رو بزنین و بهتون زمان پاسخ و تایم اوت و ... رو میده
همون دستور رو میتونین مستقیم در قسمت search هم بزنین
2-3 روز است که نوسان سرعت شدید دارم بعض اوقات خیلی خوب است مابین 6 تا 8 مگ و بعضی اوقات بشدت بد است مابین 512 تا 2 مگ
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)