تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 973 از 1049 اولاول ... 4738739239639699709719729739749759769779831023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,721 به 9,730 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    من پارسال دنبال سینمای خانگی بودم که به دلایلی منصرف شدم، اما امسال حتما میخوام خرید کنم.
    یکی از مکشلاتم با سینماهای خانگی 5 تکه بودن و جاگیر بودنشان بود. این چند وقته که ساندبارها اومدن توی بازار، بنظرم اومد که جایگزین مناسبی برای سینماهای 5 تکه هستند.
    حالا برای خرید یک ساندبار مناسب ازتون راهنمایی میخواستم.
    تلویزیونم فول اچ دی سامسونگ هست.
    این ساندبارها، پلیر هم دارند؟ من حتما پلیر لازم دارم.
    سوال دیگه اینکه بلندگوهای این ساندبارها بی سیم است؟ مشکل قطعی ندارد؟
    از نظر کیفیت صدا میخوام متوسط رو به بالا باشه، خیلی استفاده حرفه ای نمیکنم. صدای بلند هم ازش نمیخوام. شفافیت صدا میخوام. خیلی هم از نظر فنی وارد نیستم
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    سلام
    این تکنولوژی مربوط به شرکت یاماها هست که البته قیمت های بسیار بالاتری نسبت به برندهایی مثل سامسونگ و ال جی دارند.
    ساندبار پلیر نداره و به صورت بلندگو و آمپلی فایر هست که بعضی از مدل ها ساب و آمپلی تو یه دستگاه کا رمیشه و تو بعضی از مدل ها به صورت جداگونه.
    تو هر اتاقی بازدهی 100% ندارند.بیشتر تو اتاقی که حالت مستطیل داره و پشت سر شنونده هم دیوار هستش به صدای واقعی خودشون نزدیک میشن.
    در کل استفاده از این تکنولوژی قوانین خاص خودش رو داره و برای رسیدم به صدای خوب باید خوب هم هزینه کرد.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام--
    منظور از سیستمهای تجاری چی هست من متوجه نشدم؟؟؟ایا سایتی هست که بشود فیلمهای 5.1 را دانلود کرد؟؟
    سلام.
    سیستم های تجاری یعنی سیتستم های ارزون رایج در بازار
    سایت برای دانلود فیلم 5.1 زیاد هست.شما سرچ کن پیدا می کنی.اکثر فیلمایی که به صورت 1080 هست صدای 5.1 کانال دارند.البته صدا بیش از اندازه تو این نسخه ها ریپ شده و به نظرم استفاده از تلویزیون برای صدا کیفیت به مراتب بهتری به شما میده تا اینکگه تو سینمای خانگی پخش بشه.

4. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    سایت برای دانلود فیلم 5.1 زیاد هست.شما سرچ کن پیدا می کنی.اکثر فیلمایی که به صورت 1080 هست صدای 5.1 کانال دارند.البته صدا بیش از اندازه تو این نسخه ها ریپ شده و به نظرم استفاده از تلویزیون برای صدا کیفیت به مراتب بهتری به شما میده تا اینکگه تو سینمای خانگی پخش بشه.
    سلام--
    متشکر اقای رایان--البته من یک امپ پایرونر 923 با راهنمایی شما چند وقت پیش خریدم دارم پول جمع می کنم برای خرید اسپیکر---احتمالا جامو428 یا میشن mx300 بخرم--البته میشن گرانتر است---
    یک سوال دارم-چرابعضی از باندهای ایستاده(فلوراستندینگ) چه در حالت استریو وچه درحالت سینمایی 3 تا باند(یونیت) وبعضی 4تا تا 6 عدد یونیت روی اسپیکر نصب شده--ایا اونهای یونیت بیشتری دارند کیفیت وصدای بهتری دارند؟؟؟

داره خودمونی میشه rghanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید محترم یک نفر فروشنده آمپ A&d ad-u7000 Japan 215w. به قیمت یک میلیون و بلند گوی جامو ساخت دانمارکJAMO CORNET 7O IV

به قیمت 1300 هست خوبه بگیرم....ست اش خوبه....ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    این تکنولوژی مربوط به شرکت یاماها هست که البته قیمت های بسیار بالاتری نسبت به برندهایی مثل سامسونگ و ال جی دارند.
    ساندبار پلیر نداره و به صورت بلندگو و آمپلی فایر هست که بعضی از مدل ها ساب و آمپلی تو یه دستگاه کا رمیشه و تو بعضی از مدل ها به صورت جداگونه.
    تو هر اتاقی بازدهی 100% ندارند.بیشتر تو اتاقی که حالت مستطیل داره و پشت سر شنونده هم دیوار هستش به صدای واقعی خودشون نزدیک میشن.
    در کل استفاده از این تکنولوژی قوانین خاص خودش رو داره و برای رسیدم به صدای خوب باید خوب هم هزینه کرد.
    سلام.
    میشه یه کم بیشتر در مورد این قوانین توضیح بدید؟

توی پاسختون به کاربر poloton7، گفته اید که "استفاده از تلویزیون برای صدا کیفیت به مراتب بهتری به شما میده تا اینکگه تو سینمای خانگی پخش بشه"، میشه بپرسم چرا؟ چون دلیل من برای ساندبار افزایش کیفیت صدا نسبت به صدای تلویزیون هست. توی ریویوهای کاربرها که توی سایت آمازون و اینها هم در مورد بعضی از این ساندبارها خوندم، به همن نکته اشاره می کردن که تفکیک صدای بهتری نسبت به صدای تلویزیون داره و برای فیلم دیدن بهتره.

البته من هم دیروز که تست یکی دو تا از این ساندبارها رو شنیدم، احساس کردم بیشترین کاربردشون برای صدای بلند و بیس هست که من جزء استفاده هام نیست، بخاطر همین به شک افتادم که شاید اصلا برای استفاده من کاربرد نداشته باشه. ممنون میشم، بیشتر راهنمایی کنید.

پی نوشت: در مورد تکنولوژی های مختلف بی سیم برای ارتباط بین بلندگوها هم بفرمایید، ممنون میشم: بلوتوث و وای فای و . . .؟
    Last edited by darya_st; 29-03-2015 at 22:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میشه یه کم بیشتر در مورد این قوانین توضیح بدید؟

توی پاسختون به کاربر poloton7، گفته اید که "استفاده از تلویزیون برای صدا کیفیت به مراتب بهتری به شما میده تا اینکگه تو سینمای خانگی پخش بشه"، میشه بپرسم چرا؟ چون دلیل من برای ساندبار افزایش کیفیت صدا نسبت به صدای تلویزیون هست. توی ریویوهای کاربرها که توی سایت آمازون و اینها هم در مورد بعضی از این ساندبارها خوندم، به همن نکته اشاره می کردن که تفکیک صدای بهتری نسبت به صدای تلویزیون داره و برای فیلم دیدن بهتره.

البته من هم دیروز که تست یکی دو تا از این ساندبارها رو شنیدم، احساس کردم بیشترین کاربردشون برای صدای بلند و بیس هست که من جزء استفاده هام نیست، بخاطر همین به شک افتادم که شاید اصلا برای استفاده من کاربرد نداشته باشه. ممنون میشم، بیشتر راهنمایی کنید.

پی نوشت: در مورد تکنولوژی های مختلف بی سیم برای ارتباط بین بلندگوها هم بفرمایید، ممنون میشم: بلوتوث و وای فای و . . .؟
    لینک زیر نگاه کنید(قسمت features) به جوابتون می رسید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به کاربر poloton7 در مورد کیفیت صدای فیلم های دانلودی گفتم.چون هیچ جزییاتی تو صدا وجود نداره و صدای ساب هم بسیار بلند و بی کیفیت هست.
    شما اگر واقعا قصد لذت از تکنولوژی ساندبار داری پیشنهاد می کنم از برند یاماها انتخاب کنی و البته نه مدل ارزونش رو.این نکته هم در نظر داشته باش که این مدل ها بدون میکروفون کالیبره هیچ ارزشی ندارند و فقط با میکروفون کالیبره میشه درست و عالی تنظیمشون کرد.

تکنولوژی بین بلندگو و دستگاه وایرلس هست و از بلوتوث برای اتصال دستگاه های جانبی مثل موبایل استفاده میشه.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام--
    متشکر اقای رایان--البته من یک امپ پایرونر 923 با راهنمایی شما چند وقت پیش خریدم دارم پول جمع می کنم برای خرید اسپیکر---احتمالا جامو428 یا میشن mx300 بخرم--البته میشن گرانتر است---
    یک سوال دارم-چرابعضی از باندهای ایستاده(فلوراستندینگ) چه در حالت استریو وچه درحالت سینمایی 3 تا باند(یونیت) وبعضی 4تا تا 6 عدد یونیت روی اسپیکر نصب شده--ایا اونهای یونیت بیشتری دارند کیفیت وصدای بهتری دارند؟؟؟
    بله درایو بیشتر جهت کیفیت صدا تو ولوم های بالاتره و تو مواردی افزایش تعداد ووفر جهت بیس بهتر و .....

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید محترم یک نفر فروشنده آمپ A&d ad-u7000 Japan 215w. به قیمت یک میلیون و بلند گوی جامو ساخت دانمارکJAMO CORNET 7O IV

كسي مي تونه راهنمايي كنه........؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كسي مي تونه راهنمايي كنه........؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله درایو بیشتر جهت کیفیت صدا تو ولوم های بالاتره و تو مواردی افزایش تعداد ووفر جهت بیس بهتر و .....
    سلام--
    به نظر شما یک ست کامل سینمای خانگی مثل جامو428 بخرم با قیمت 1.7 میلیون یا یک جفت باند ایستاده با کیفیت خوب به قیمت مثلا 1.5 بخرم وبه تدریج سنتر وسوراندها(بوک شلف) را جداگانه از برندهای خوب بخرم کدام حالت کیفیت وصدای بهتری برایم ایجاد می کند؟؟؟----تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •