تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 973 از 1211 اولاول ... 47387392396396997097197297397497597697798310231073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,721 به 9,730 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

بابا ایول فکر کنم تو استاد این BAL هستی.بیا یکمی در مورد این قسمت توضیح بده چون من خیلی کم اون رفتم و کلا خیلی این قسمت حوصله می خواد چون بازیکن اولش خیلی ضعیف هستش.راستی از برنامه مخصوص زیاد کردن توانایی ها بازیکن که استفاده نکردی؟اگه استفاده نکردی که حتما باید توضیح بدی و دوباره باید گفت دمت گرم
    ماریو زاراته بازیکن خیلی خوبی هست و اگر بهش بازی بدی خیلی پیشرفت می کنه و خودش یه پا مسی هستش.

باید بیشتر از این پیشرفت کنه.در ضمن توجه کن که در طی فصل برای اون کارتهای مهارتی رو بخری تا ریتینگش بالاتر بره.بعد از چهار پنج فصل اگر درست ازش استفاده کنی از رونی هم حتی قوی تر میشه.

بازم دمت گرم منم واقعا موافقم.توی PES واقعا چهره ها واقعی تر هستش.اصلا من خودم واقعی بگم با PES هر سال دارم حال می کنم و اصلا هیچ تعصبی هم ندارم و هر سال هم داره بهتر میشه.نمیدونم چرا دوستان الکی بحث بی خود راه می اندازن.تازه برای من سوال هستش که چرا سایت های بازی به اصطلاح بزرگ چرا چند سال هست که اصلا به PES امتیاز نمیدن.
    نه بابا برنامه مخصوص چیه(360 xbox)...من پای این Bal پیر شدم ...اره راست میگی اولش واقعا سخته چون بازیکن به طور فجیعی ضعیف هستش آدم نمیخواد بشینه پاش ولی اگه یکم صبر کنی زکوره بازیکن سازیم (اه ه ه مثه که اشتب شد) ...در کل من از این بخش واقعا لذت میبرم مثلا فرض کن تیمت چنتا گل عقب بعد براشون گل میزنی نتیجه رو بر میگردونی تیمت قهرمان میشه...کاپیتانی تیم رو بهت میدن و ... خلاصه واسه من خیلی لذت بخشه مخصوصا وقتی دعوت میشی تیم ملی من اولش اشتباه کردم (یا به عبارتی جوگیر شدم) ملیتم گزاشتم ایران ولی شما حتما یه تیم قوی انتخاب کنید ...الان با ایران به تنهایی 4 5 تا گل مثلا به کره میزنم ...ولی واقعا هوش مصنوعی یارانم به طرز وحشتناکی پایین مثلا تک به تکشون میکنم یه شوت در حد پاس کوتاه میزنن دروازه بان راحت میگیره خلاصه همش باید خودم دس به کار شم...
    پیشرفت بازیکنم مقدار خیلی زیادی به Focus Point مربوطه که اونم بسته به پستت باید تنظیمش کنی...بعدا بیشتر توضیح میدم...
    دیگه هرچی که پرو از فیفا کم داشته باشه تو بخش گرافیک یه سر گردن بالاتر از فیفاست ...

2. این کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای صدمین بار میگم اگر میشه یه نفر یه فایل برای دانلود بذاره که این سیوهای مسترلیگ درست بشه.من الان آن قدر از این بیرون اومدن از بازی خسته شدم که دوست دارم با مشت بزنم به مانیتور
    مانیتور بنده خدا ، من فکر می کنم مشکل شما از سیستم تون باشه ! مثل cpu یا 'VGA یا Ram یا حتی Mactch نبودن قطعات با هم .
    البته یه احتمال دیگه هم وجود داره و ممکن نسخه ای که شما تهیه کردی باگ داره یا خوب کپی نشده .
    پاینده باشی

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام وحيد جان يه سوال

در مقابل كساني كه در بازي بو وسيله ي اديت پوزيشن موقعيت دفاع خودشونو ميچسبونن به دروازه بان يعني خيلي عقب ميبرن دفاعشونو چطور بازي كنيم كه پيروز بشيم
    من هم قبلا با یکهی بازی میکردم همین سیستم رو داشت 5 دفاع چسبیده به دروازه بان ورد به محوطه جریمه چنین سیستمی میشه گفت رویا هست ولی اگه دو تا مهاجم شوت زن بذاری جلو و از پشت محوطه جریمه شوت بزنی دمارش در اورده است فقط شوت بزن شوت شوت شوت شوت شوت

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام وحيد جان يه سوال

در مقابل كساني كه در بازي بو وسيله ي اديت پوزيشن موقعيت دفاع خودشونو ميچسبونن به دروازه بان يعني خيلي عقب ميبرن دفاعشونو چطور بازي كنيم كه پيروز بشيم
    به نظر من بیشتر در این صورت باید از گوشه ها استفاده کنی و اگر بازیکن سر زنی در خط حمله داری با استفاده از سانتر از گوشه ها میتونی گل بزنی و همین طور از طریق شوت از راه دوری میتونی گل بزنی.ولی در کل منظورت تیم خاصی هست که دفاعش خیلی عقب هست؟
    من خودم زیاد به این چیزا دقت نمی کنم و برای گل زدن همه راه ها رو امتحان می کنم تا گل بزنم و سیستم چرخشی خیلی دوست دارم و مثلا الان با چلسی دارم میرم با سیستم چهار-سه-سه میرم و الان همه مهاجم هام تقریبا نزدیک 90 هستند و فقط دو تا مهاجم با سن پایین دارم که 80 هستند.تازه من دروگبا رو هم الان جدیدا نیمکت میذارم چون بازیکنی مثل تورس خریدم که ماشین گلزنی هستش و من به توصیه می کنم فقط گول Overall rating رو نخورید چون مثلا تورس الان 86 هستش ولی به خاطر اون کارت های نارنجی که قبلا توضیح دادم که داره خیلی گلزن خوبی هست و شاید از اون بهتر در این زمینه کمتر هستش.این بیشتر به خاطر کارت های goal poacher و fox to box که داره هستش و اگر بخواید میتونم در مورد این کارت های نارنجی توضیح بیشتری بدم که خیلی مفید هستند و بیشتر بازیکنان ستاره این کارت ها رو دارند و نکته جالب اینکه شما در حین مسترلیگ هم اگر از قسمت ادیت اونارو تغییر بدین هم در مسترلیگ این تغییرات اعمال میشه.

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

من بازی رو با پچ 1.3 کونامی آپدیت کردم و کرک ورژن 1.02 بازی رو نیز ریختم

حالا کیت سرور بازی رو نمیشناسه و در عکس زیر مشکل فوق نمایانه

لطفا اگر کسی چیزی میدونه کمک کنه

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بابا ایول یعنی رونی رو فروختی؟
    اول بگو فصل چندم هستی تا بتونم بهتر بهت معرفی کنم.بعد بازیکنان جوان و با استعدادی رو میخوای که راحت بشه اونارو بخری درسته؟ در ضمن ولبک که خیلی پیشرفت می کنه و بازیکن فوق العاده خوبی میشه.شاید حتی یه رونی جدید باشه.
    نههههههههه من غلط بکنم رونی را بفروشم.Owen را فروختم.گفتم رونی را مد نظر قرار ندیم چون فیکس فیکس هست حتی وقتی بنفشه . Owen را فروختم.Welbeck را هم که میگی خوب میشه.باشه با همینا میسازم.
    راستی فصل اول با منچستر هستم.

می دونی لذت قهرمان شدن در چیه؟با اینکه با یه سری جوون بی ادعا و گم نام بیای قهرمان لیگ و اروپا بشی

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض حل مشکل بهم ریختگی لیست نامها پس از نصب پچ

سلام....
    اول از همه از حسین جان بخاطر لینکهایی که لازم داشتم و دادند تشکر میکنم.بعد از دیگر دوستان مثل وحید و آرمین که درکنار حسین شدن تیم پشتیبانی فنی و مشکلات ملت رو حل میکنن ممنونم.ایشاا.. 100 در دنیا و 1 در آخرت بهتون برسه!
    در صفحات اخیر گفته بودید که چرا پس از آپدیت در یک تیم نام یک یا چند بازیکن اصلا نیست و یا نام یک بازیکن دوبار اومده.این مشکل بخاطر عدم هماهنگی لیست بازیکنان در دیتابیس قبلی و جدید هست.مثلا در تیم میلان در دیتابیس قبلی یعنی قبل از آپدیت نستا نفر بیست و ششم باشه و تیم 27 نفره ولی در پچ جدید تیم 25 نفره باشه و نستا بازیکن دوم باشه اونوقت اگه با آپشن فایل قبلی بازی کنید میبینید که مثلا نستا هم بازیکن دوم هستش و هم 26.این بیشتر به علت over write کردن اطلاعات جدید روی قبلی هست و حتی اگه با برنامه ای مثل peseditor با استفاده از دو ادیت فایل، نام ها رو replace کنید باز هم چنین مشکلاتی وجود خواهد داشت.پس بهترین راه حل در این موارد این هست که ادیت فایل قبلی رو پاک کنید و تغییرات رو روی ادیت فایل جدید انجام دهید.مثلا اگه بازیکنی رو ادیت کرده یا ساخته بودید با حوصله و با استفاده از اکسپورت/ایمپورت،اون رو وارد ادیت فایل جدید کنید.

10. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بعد از دو ساعت کسی نیست متن قبلی منو تایید کنه؟؟؟!!!!تاره اون هم بعد از سی و هفت هشت تا پست!!!!!

جالبه این فرستاده شد!!!!

بابا ایول یعنی رونی رو فروختی؟
    اول بگو فصل چندم هستی تا بتونم بهتر بهت معرفی کنم.بعد بازیکنان جوان و با استعدادی رو میخوای که راحت بشه اونارو بخری درسته؟ در ضمن ولبک که خیلی پیشرفت می کنه و بازیکن فوق العاده خوبی میشه.شاید حتی یه رونی جدید باشه.

وحید جان من غلط بکنم رونی را بفروشم.مگه نمی بینی من خودم رونی هستم .من Owen را فروختم
    با همین مهاجمها سر میکنم.
    Last edited by وین رونی; 01-02-2010 at 21:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چرا منو اذیت می کنین؟چرا پستهامو پاک می کنین؟مگه من چکار کردم

وحید جان گفتی چرا رونی را فروختی؟من رونی را نفروختم رونی اگه بنفش هم باشه فیکسه. Owen را فروختم.مجبورم فعلاً با هیمن سه تا مهاجم سر کنم.رونی و اون و برباتوف.

راستی فصل اول با منچستر هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

چيجوري ميشه توپ رو بالا انداخت ؟
    ميخوام توپ رو بالا بندازم بعد بشوتم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •