تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 973 از 1126 اولاول ... 47387392396396997097197297397497597697798310231073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,721 به 9,730 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

شما مطمينيد ؟
    خي من نميخوام.ميخوام كه همزمان با خدمت باشه.خودشون گفتن كه تو دفترچ.خوبيه فراگير به همينش بود.
    كاش يك مرجع رسمي داشت براي سوالات.
    دوست عزيز اول اينكه هر داوطلبي در دانشگاه قبول شود معافيت تحصيلي براي آنها صادر و به نظام وظيفه توسط دانشگاه ارسال مي شود.
    دوم اينكه تحصيل همزمان با سربازي از طرف سازمان نظام وظيفه ممنوع اعلام شده پس نمي توانيد همزمان با امريه خود تحصيل كنيد!!!
    و سوم اينكه دفترچه حاضر هست بخوانيد ببينيد چيزي در اين مورد نوشته شده كه 1 سال بايد بگذرد؟؟!!!
    موسساتي كه شما ازشون سوال كرديد هنوز فرق بين فراگير و رسمي پيام نور رو نميدونن بعد رفتيد از اونها سوال كرديد!!!

2. این کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزيز اول اينكه هر داوطلبي در دانشگاه قبول شود معافيت تحصيلي براي آنها صادر و به نظام وظيفه توسط دانشگاه ارسال مي شود.
    دوم اينكه تحصيل همزمان با سربازي از طرف سازمان نظام وظيفه ممنوع اعلام شده پس نمي توانيد همزمان با امريه خود تحصيل كنيد!!!
    و سوم اينكه دفترچه حاضر هست بخوانيد ببينيد چيزي در اين مورد نوشته شده كه 1 سال بايد بگذرد؟؟!!!
    موسساتي كه شما ازشون سوال كرديد هنوز فرق بين فراگير و رسمي پيام نور رو نميدونن بعد رفتيد از اونها سوال كرديد!!!
    دست من با تشكر از جواب شما.
    اينكه همزمان ميشه تحصيل كرد رو كه بنده ميدونم كه به طور قطع هست.يكي از مزاياي فراگير همينه كه حتي تو ستاد مشترك ارتش هم بهمون گفتن.فقط بحث سر اينه كه بعد گذشت چه مدت از خدمت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بعله ! مثل اينكه حرف شما درسته.طبق قانون جديد نظام وظيفه تحصيل همزمان ممنوع شده.شانس منه ! هم تحصيل همزمان ممنوع شد هم اينكه فعلا خبري از مهر 93 نيست : دي

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض تمدید مهلت ثبت نام ، انتخاب واحد – حذف و اضافه نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: مهلت ثبت نام ، انتخاب واحد – حذف و اضافه نیمسال اول ۹۳-۹۲ کلیه مقاطع و کلیه دانشجویان ورودی قدیم و جدید دانشگاه پیام نور تا روز شنبه ۲۰ مهر ۹۲ تمدید شد.

دانشجویانی که تاکنون موفق به ثبت نام و یا انتخاب واحد نشده است می توانند با مراجعه به سیستم جامع گلستان دانشگاه پیام نور و از مسیر :
    ثبت نام -> عملیات ثبت نام -> ثبت نام اصلی
    نسبت به ثبت نام انتخاب واحد ، حذف و اضافه خود اقدام کنند.

همچنین پذیرفته شدگانی که تاکنون در سیستم گلستان ثبت نام نکرده اند می توانند مدارک خود را به صورت غیر حضوری در سیستم گلستان ارسال کنند و ثبت نام غیرحضوری خود را از طریق سایت گلستان انجام دهند.

M £ H D I

6. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

من میخوام دوتا از درس هام رو حذف کنم اینو میزنه: حداقل واحد قابل اخذ در ترم رعايت نشده است.چیکار کنم؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من میخوام دوتا از درس هام رو حذف کنم اینو میزنه: حداقل واحد قابل اخذ در ترم رعايت نشده است.چیکار کنم؟
    باید درس ها رو با درس های دیگه ای عوض کنی حتما باید حداقل واحد رو رعایت کنی غیر این سیستم اخطار میده
    Last edited by ittools; 09-10-2013 at 14:18.

9. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

باید درس ها رو با درس های دیگه ای عوض کنی حتما باید حداقل واحد رو رعایت کنی غیر این سیستم اخطار میده
    حداقل واحد چقدره مگه؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

حداقل 12 واحد

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

چه خبره مگه ای بابا داستی داریم با این پیام زور

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگه میخواهید که حذف و اضافه کنید و این مشکل رو دارید ، چند تا درس اضافه کنید ، بعدش حذف و اضافه ی درس مورد نظرتون رو راحت انجام بدید بعدش اون درسها رو هم حذف کنید .
    اگه که میخوایید که کلا حذف کنید هم باید بگم زیر 12 نمیشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •