شوما تبلیغ کن این سونیم که هم fw46 نیس هم dfb بالا رفته 1640 هم که با 4670 نیس و زیگوراتم کند تر از این حرفاس
میمونه 1225 با این lcd
شوما که تو بازاری معلوم نیس 1640 کی با 4670 میاد؟
شوما تبلیغ کن این سونیم که هم fw46 نیس هم dfb بالا رفته 1640 هم که با 4670 نیس و زیگوراتم کند تر از این حرفاس
میمونه 1225 با این lcd
شوما که تو بازاری معلوم نیس 1640 کی با 4670 میاد؟
1700.000 بیشتر نمی ارزه
من فک کنم این دوستمون یکاری کرد سونی رفت بالا تا 1225 فروش بره(امان از این کاسبا)![]()
نه بابا من چیکارم همه چی دست تهرانهبیشتر نمی ارزه
من فک کنم این دوستمون یکاری کرد سونی رفت بالا تا 1225 فروش بره(امان از این کاسبا)
1640 تا بیاد اینور چند ماهی طول میکشه ... اگر هم بیاد میره بالای 1.900![]()
ببخشید ... fw گارانتی اصلی است ؟؟
سایتی رو می شناسید که این ها رو به فارسی قیمت و... زده باشه ...؟
DV6-1225 گرافیکش اینا در چه حده ؟؟؟ ( بازی و ... )
خیلی ممنون
شما اصلا 1225 رو از نزدیک دیدی که انقدر از LCDش بد میگی
LCD اچپی اونقدر بد نیست که شما می گین
چرا شایعه پراکنی میکنید؟؟؟؟؟؟؟ فقط کیفیت فول اچ دی سونی رو نداره
"DV6-1225 گرافیکش اینا در چه حده ؟؟؟ ( بازی و ... )"
گرافیکش جزو بهترین گرافیک های موجود روی لپ تاپه که اگثر بازی ها رو می تونه رو تنظیمات HIGH به راحتی اجرا کنه
Last edited by BBNHFAK; 30-08-2009 at 13:22.
من توی اون تاپیک خودش توضیح دادم LCD اش چی هست ... قابل رقابت با سونی نیست بله چون سونی بهترین و گرانترین پنل ها رو میزنه و فقط هم برای نوت بوک های خودش !میمونه 1225 با این lcd
ولی توی همه جا غیر ایران ملاک فقط LCD نیست !![]()
Last edited by REGISTERED USER; 30-08-2009 at 13:41.
بله لیست رو ببیند :DV6-1225 گرافیکش اینا در چه حده ؟؟؟ ( بازی و ... )
برای بنچ مارک گیری از خود نوت بوک اچ پی استفاده شده (ردیف 14)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HP برای گیم فوق العاده است نظر خودم
دلیل : کیبورد و صدای شفاف altec lansing
بدی اش اینه که یکم بیشتر داغ میکنه
شما توی اون لیست یه سونی به بنده نشون بدهید ... اصلا سونی رو برای تست بازی هیچ کس انتخاب نمیکنه
برید تحقیق کنید
اینم اطلاعات بیشتر در مورد گرافیک این نوت بوک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه تازه سونی گرافیک 4650 رو داره استفاده میکنه که خودتم دیدی چه استقبالی شد ازش
درضمن سونی بهتر از hp هست تو گیم یکی اینکه داغ نمیکنه اندازه اون دوم اینکه کیفیت lcd بهتری داره سوم اینکه کل سری dv6 همشون کلید فلشهایی کوچیکی دارن
Last edited by mehrshad taheri; 30-08-2009 at 14:02.
توشیبا تکرا یک لپ تاپ اداری مسافرتی هست ... نوت بوک هایی مستحکم و طول عمر بالا
قطعات خوبی روشون سواره ولی به قیمتش نمی ارزه ... گارانتی خوبی هم در ایران نداره + قیافه و ریختش ساده است و اصلا بدرد مولتی مدیا نمیخوره ... فقط کار در شرایط سخت و آفیس
دومی رو متوجه نشدم
سلام
دوستان دو تا سوال دارم:
یک لب تاب که طراحی زیبایی داشته باشه و برای کار های خانگی و اینترنت و طوری که اصلا داغ نکنه واسه کار های معمولی قیمتشم مهم نیست فکر کنم تا 1.۳ تومن
و یکی دیگه برایکار مداوم شاید یه ۸ ساعت در روز که مشکل داغ کردن درش نباشه و گیم بروز هم بتونه راحت اجرا کنه و حد اقل ۳ پورت داشته باشه تا 1.۵ تومن/ وزنش مهم نیست فقط طوری باشه که وقتی اولین بار که زمین افتاد قاتی نکنه.با سیستم عامل لینوکس هم مشکلی نداشته باشه.
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)