تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 973 از 1635 اولاول ... 473873923963969970971972973974975976977983102310731473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,721 به 9,730 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    کلا در رده کامپکتها در سطح پایینی قرار دارند هر دو مدلی که انتخاب فرمودید بهتر بود کانن G12 یا G11 یا فوجی HS10 اگه دقیق یادم باشه می گرفتی تازه زوم هم خیلی مهمه اگه چند مدت دوربین دستت باشه اون وقت متوجه میشید چقدر زوم در عکاسی طبیعت یا خانوادگی مهمه

داره خودمونی میشه jvd_petroo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستی نظرتون در مورد Sony A55 چیه؟ نمیدونم چرا dpreview نمره بالایی بهش داده.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    کلا در رده کامپکتها در سطح پایینی قرار دارند هر دو مدلی که انتخاب فرمودید بهتر بود کانن G12 یا G11 یا فوجی HS10 اگه دقیق یادم باشه می گرفتی تازه زوم هم خیلی مهمه اگه چند مدت دوربین دستت باشه اون وقت متوجه میشید چقدر زوم در عکاسی طبیعت یا خانوادگی مهمه
    سلام دوست من
    لطفا توی جواب از دکمه نقل قول استفاده کنید تا معلوم بشه جواب چه کسی رو می دید
    متشکرم

داره خودمونی میشه jvd_petroo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    عزیز دل D3100 و D5100 که گفتم SLR هستن و از G12 خیلی بهترن. اون یکی هم SLR like هست و هیچ کدوم کامپکت نیستند.

داره خودمونی میشه jiminia2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یه سئوال دارم
    بعضی از دوربینها دارای رزولیشن 13-14 مگاپیکسل یا بالاتر هستن و میبینی قیمت زیر 200 هزار تومن دارن
    ولی میبینی یه دوربین هست که 10 مگا پیکسله و بالای 1 میلیون هستش
    اگه از قدرت زوم بگذریم چه عواملی تاثیر گذاره روی قیمت و اصلا اگه کسی مثل من ناشی باشه و بخواد دوربین بخره باید چه مسائلی واسش مهم باشه
    راستش من میخواستم دوربین زیر 300 تومن بخرم دوستان لطف کردن راهنماییم کردن
    رفتم که یه مدل بخرم فروشنده 50 تا دوربین ریخت دور وبرم که سرگیجه گرفتم
    همه تو همون رنج و شاید پایینتر از اون قیمت
    راستش واسه منی که حرفه ای نیستم بعضی چیزها گیج کننده هستش
    لطفا اگه ممکنه یه توضیح اجمالی بدید و راهنمایی کنید که واسه کسی مثل من که عکاس نیستم ولی میخوام شادی بچه هام رو ثبت کنم چه دوربینی با چه رنج قیمتی مناسبه
    ممنون

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یه سئوال دارم
    بعضی از دوربینها دارای رزولیشن 13-14 مگاپیکسل یا بالاتر هستن و میبینی قیمت زیر 200 هزار تومن دارن
    اگه از قدرت زوم بگذریم چه عواملی تاثیر گذاره روی قیمت و اصلا اگه کسی مثل من ناشی باشه و بخواد دوربین بخره باید چه مسائلی واسش مهم باشه
    لطفا اگه ممکنه یه توضیح اجمالی بدید و راهنمایی کنید که واسه کسی مثل من که عکاس نیستم ولی میخوام شادی بچه هام رو ثبت کنم چه دوربینی با چه رنج قیمتی مناسبه
    ممنون
    چیز هایی که توی کیفیت عکس تاثیر بیشتری داره :

سنسور دوربین
    کیفیت لنز
    پردازنده دوربین

یکی از ویژگی های سنسور اندازه اون هست. هر چی اندازه سنسور بزرگ تر باشه نور بیشتری بهش می رسه و کیفیت عکس بیشتر میشه و در جاهای تارک تر می تونه عکس های بهتری بگیره.دوربین های SLR سنسور بزرگی دارند در حالی که بیشتر دوربین های زیر 500 هزار تومان سنسورشون فقط 1/2.3 اینچ هست !

ویژگی دیگه سنسور که بیشتر روی این مورد تبلیغ میشه تعداد پیکسل های سنسور هست.هرچه تعداد پیکسل ها بیشتر باشه ظاهرا باید جزییات بیشتری از عکس ثبت بشه ولی عملا این طور نیست چون با زیاد کردن تعداد پیکسل ها بدون بزرگ کردن اندازه کل سنسور مسلما اندازه هر سنسور کوپک تر میشه و نور کم تری بهش می رسه.برای همین کیفیت عکس کم تر میشه.به همین دلیل حتی در دوربین هایی که سنسور بزرگی دارند تعداد پیکسل ها رو در حد معقولی نگه می دارند
    برای کاربرد های معمولی 10-12 مگاپیکسل کافی به نظر می رسه برای همین توصیه می کنم دنبال مگا پیکسل بالا نرید و به اندازه سنسور هم دقت کنید

برای خریدن دوربین خانوادگی به نظر من :
    1.دوربینی بخرید که توی ISO های بالاتر نویز کم تری داشته باشه چون توی خیلی از مهمونی ها و جاهایی که می خواید عکس بگیرید ممکنه نور کافی یوجود نداشته باشه و کیفیت عکس حسابی افت کنه.این مورد رو می تونید توی سایت هایی مثل cameralabs.com و photographyblog.com چک کنید
    2.زوم بالا خوبه ولی بهتره بدونید زوم خیلی بالا همیشه قابل استفاده نیست.چون اثر لرزش دست رو زیاد تر می کنه و حتی با وجود لرزشگیر هم ممکنه عکستون تار بشه مگه اینکه سه پایه داشته باشید.همینطور هرچه بیشتر زوم کنید دیافراگم کم تر می تونه باز بشه و نور بیشتری لازم دارید
    3.بهتره سرعت فوکوس خودکار تا حد ممکن بالا تر باشه و همینطور لازم نباشه بعد از هر عکس گرفتن برای عکس بعد چند ثانیه صبر کنید تا لحظه های جالب رو از دست ندید.معمولا سایت cnet.com این زمان ها رو توی ریویوو هاش می نویسه

موفق باشید

7. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jiminia2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از راهنماییتون واقعا ممنونم
    خب حالا شما دقیقا چه دوربینی رو پیشنهاد میفرمایید
    که حول و حوش 400 تومن یا کمتر یا بیشتر با بهترین بازدهی نسبت به قیمت داشته باشه

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    ببخشید من یه سئوال دارم
    ممنون
    سلام
    بارها گفته شده رزولیشن بالا صرفا دلیل برکیفیت دوربین یا عکس نیست بخصوص در دوربینهای کامپکت که
    رزولیشن 10 تا 12 مگاپیکسل معقولتر بنظر میرسه
    قیمت دوربین علاوه بر برند به نوع واندازه سنسور و زوم و موتور پردازشگر و نوع لنز بستگی داره
    SX130 و سری IXSUS که کمی کوچکترند هر دو از کانن دوربینهای خوبین

10. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

sسلام. دوستان عزیز لطفا نظر بدن. من حدود 900 پول دارم. به نظرتون D3100 بگیرم یا کمی پول جمع کنم D5100 بگیرم؟ آیا ارزش داره 3 4 ماه صبر کنم به خاطرش؟ یا حتی میشه HX100 گرفت یه چاپگر هم خرید با مازاد پولش راستی استفاده من از دوربین عکاسی از طبیعت و پرتره هست. به قول دوستان برای دل خودم فقط عکاسی می کنم.
    سلام
    مگه D5100 یه تومنه ؟؟؟
    بله که ارزش داره صبر کنید ، اما فراموش نکنید لنز هم بعد از مدتی نیاز میشه

دوستان این عکس رو ببنید سمت راست دوربین جدید و جالب Pentax با اسم Q که اندازه سنسورش مثل همه کامپکتا 1/2.3" هست و اون طرف هم NEX-C3 هست با اندازه APS-C که اندازه سنسور دوربینی مثل D7000 نیکون یا 7D کنن هست ، تفاوت این دو رو میبینید

Last edited by ELSIN; 24-06-2011 at 11:26.

12. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

راستی نظرتون در مورد Sony A55 چیه؟ نمیدونم چرا dpreview نمره بالایی بهش داده.
    A55 یه دوربین انقلابی بود هرچند ایدهش تازه نبود
    فکر هم نکنم توی ایران زیر 2 تومن پیدا بشه تازه لنزاش حتما هرکدوم چند تومنه
    اینم تاپیک A55
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم توضیحاتی از آقا شهرام درباره SLT

در این دوربین ها عکاسی با یک لنز و یک آینه نیمه شفاف ثابت صورت میگیرد.سونی تکنیک خاص خودش را در استفاده از آینه نیمه شفاف SLT نامیده است.
    این سری از دوربین ها که با آلفا 33 و بعد آلفا 55 توسط سونی معرفی شده‌اند گرچه DSLR محسوب می‌شوند اما از لحاظ ساختاری یک فرق عمده با DSLR های کلاسیک دارند.در این دوربین ها آینه منعکس کننده امکان عبور نور را دارد و کمی از نور را جهت تنظیم فوکوس منعکس میکند(یک آینه با ضریب انعکاسی پایین می باشد).
    ایده ابتدایی این تکنیک در ساخت دوربین ها تک لنزی انعکاسی (SLR) به سال 1965 وقتی کنون دوربین Canon Pellix معرفی کرد بازمیگردد البته احتمالا شما F1 کنون را که دوربین معروف تری است که با این تکنیک ساخته می شد را بیاد دارید اما در دنیای دیجیتال بدلیل تفاوت تکنیکی انجام فوکوس استفاده از آینه ها نیمه شفاف(Translucence ) مورد توجه نبود.
    برتری این روش امکان فوکوس هنگام فیلمبرداری و البته هنگام زدن شاتر را را در بر میگیرد که البته شاید در هنگام عکاسی (بجز عکاسی ورزشی)مزیتی محسوب نشود( در عکاسی در نور کم باعث نویز بیشتری شود و دقیق تر exposure تا 2 step کمتر) اما مسلما در بعد فیلمبرداری محسوس خواهد بود.
    البته این دو دوربین viewfinder نوری ندارند و فقط از ویوفاندر الکترونیکی (LCD) میتوان استفاده کرد.
    یک نکته دیگر هم اینکه این تکنیک اولین بار در یک دستگاه نورسنجی در 1963 توسط یک کمپانی ژاپنی بنام y Tokyo Kogaku مورد استفاده قرار گرفته بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •