ممنون بابت اطلاعاتتون
اگه عکس دارین بزارین
در ضمن چرا خطر داره نشستن مگه چی کار می کنن؟
ممنون بابت اطلاعاتتون
اگه عکس دارین بزارین
در ضمن چرا خطر داره نشستن مگه چی کار می کنن؟
تیفوس مربوط به باشگاه یا کشور خاصیه؟
معنیش چی میشه؟
تيفوس يک بيماري مشترک بين انسان و حيوان است که تو سط شپش يا موش به انسان منتقل مي شود نوع شپشي آن بيشتر در منا طق سرد که ممکن است مردم در شرا يط غير بهدا شتي زندگي کنند و شپش هم فرا وان با شد شا يع است .تيفوس شپشي در صورت بروز معمو لا به صورت اپيدمي يا همه گيري ديده مي شود . نوع منتقله تو سط موش از نوع شپشي خفيف تر بوده و به صورت آندميک ديده مي شومد. اين نوع از تيفوس بيشتر در مسا کن انساني که موش زياد شا يع است و بشتر در اواخر تا بستان و فصل پا ييز ديده مي شود .تیفوس مربوط به باشگاه یا کشور خاصیه؟
معنیش چی میشه؟
اگه خيلي دوست داري بري اونجا بهتره مثل من از بازيهاي تيم ملي شروع كني
خيال نكني تو اون زمان اونجا خاليه نه
ولي خوب شايد 20 درصد از جمعيت ثابتي كه تو بازيهاي استقلال ميان اون موقع نباشن
خطرش هم اگه كاري بكارشون نداشته باشي موردي نداره
(اما اينو بدون اگه تو به اونا كار نداشته باشي اونا كاري ميكنن كه باهاشو كار پيدا كني)
بچه ها من اينجا منظورم از VIP اونجاييه كه از ما بهترون ميرن ميشينن
اخه عوام وقتي ميرن طبقه اول ميگن رفتيم استاديوم VIP
کارکارانگلیسیهاست .لفظی به نام تیفوسی نداریم وفقط لفظی به نام هولیگان وجودداره hooligan که این انگلیسیها برای ضایع کردن ایرلندیهاهمچین لفظی را گذاشتند روی افراد غیرنرمال. اون تعریفی که اینها ازهولیگان دارند توایرانیها صدق نمیکنهبدترین هولیگانهای دنیاهم اگرگفتید کدوم کشورداره
![]()
ما هم عشق آبی هستیم
امیدواریم بازهم اینجا ببینیمتون![]()
پاسخ صفايي فراهاني به سرمربي استقلال: اميدوارم قلعه نويي قسم نخورده باشد
خبرگزاري فوتبال ايران - امير قلعهنويي كه طي چند هفته اخير تيمش شرايط بهتري پيدا كرده و عملاً در كورس قهرماني ليگبرتر قرار گرفته در نشست خبري بعد از بازي با پاس درباره حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2006 حرفهاي عجيبي را به زبان آورد. صفايي فراهاني كه در آن زمان رييس كميته انتقالي فدراسيون فوتبال بود با توجه به اظهارات قلعه نويي در مقام پاسخگويي برآمد.
سرمربي استقلال گفت: «به آن مكهاي كه رفتم قسم ميخورم آن زمان هم ما ليست استقلال را به AFC ارسال كرديم اما يك سري جنگهاي سياسي در راس مديريت آن زمان باعث بروز آن اتفاقات و حذف استقلال از آسيا شد.»
قلعهنويي تأكيد كرد: «استقلال قرباني دعواي كميته انتقالي و سازمان ورزش شد.»
محسن صفاييفراهاني در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال نسبت به اظهارات سرمربي استقلال واكنش نشان داد.
- آقاي صفايي فراهاني! سرمربي استقلال در نشستي خبري گفته است حذف استقلال از ليگقهرمانان يك اتفاق كاملاً سياسي بود.
متوجه منظورتان نميشوم. اين تحليل از چه زماني مطرح شده كه من از آن بيخبرم؟
- روز گذشته در كنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي با پاس همدان اين حرفها مطرح شده است.
واقعاً نميفهمم. دليل اين اظهارنظرها را شايد بدانم. اما ترجيح ميدهم پاسخ ندهم.
- آيا حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا يك اتفاق سياسي بود؟
به هيچ وجه. يك باشگاه ليست نفرات تيمش را به AFC نميفرستد و حذف ميشود. آن وقت بعد از دو سال ما ميگوييم كه اتفاقات سياسي بوده است؟ واقعاً متأسفم
- شفافتر توضيح ميدهيد؟
روشنتر از اينكه مسئولان وقت باشگاه استقلال مدارك تيمشان را دير ارسال كردند؟
- اما بنابر اظهارات قلعهنويي، كميته انتقالي نيز مقصر بوده است.
اين چه حرفي است؟ مگر در فدراسيون كارهاي اجرايي برعهده ما بود؟ كارهاي اجرايي برعهده دبير فدراسيون فوتبال بود. از اين گذشته اولين تقصير متوجه خود باشگاه استقلال بود نه فدراسيون و نه سازمان.
- آيا استقلال قرباني اختلافات ميان كميته انتقالي و سازمان ورزش شد؟
هرگز چنين مسئلهاي صحت ندارد. اصلاً بنا را براين مسئله بگذاريد كه كميته انتقالي و سازمان ورزش با يكديگر اختلافاتي هم داشتند. اين اختلافات مربوط به استقلال نميشد. حتي تبعات اين اختلاف نظرات هم دامن استقلال را نگرفت.
- فكر ميكنيد مطرح كردن چنين اظهاراتي چه معنايي دارد؟
ببينيد، آقايان چوب اشتباه خودشان را ميخورند. من عادت ندارم به حرفهاي غيرعقلايي پاسخ بدهم. هر وقت اظهارات آقايان در دايره منطق و عقلانيت قرار گرفت آن وقت پاسخشان را ميدهم.
- ماجراي دعواي سياسي چه مفهومي دارد؟
اصلاً شما فرض كنيد دعواي سياسي هم در كار بوده است. لابد من امسال هم در باشگاه استقلال جاسوس دارم كه اجازه ندادم آنها به ليگ قهرمانان آسيا بروند (ميخندد) نه آقا اين حرفها اصلاً ارزش جواب دادن هم ندارد. حرفهاي بيمحتوايي است كه اميدوارم آقاي قلعهنويي بابت آن قسم نخورده باشد.
- شما در آن مقطع براي حل مشكل استقلال چه كرديد؟
آقاي بنهمان به مديرعامل وقت باشگاه استقلال وقت ملاقات هم نميداد. من برايش وقتي گرفتم. با بنهمان تماس گرفتم و از او خواستم اگر حكم AFC از طريق قانوني قابل تجديدنظر است، به استقلال كمك كند. اما اشتباه آقايان غيرقابل جبران بود
تیم پیکان رو میبریم و معلوم میشه که استقلال قدرتمندترین تیم ایران هست.دی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)