قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
معدنچى:
بازگشت به پرسپوليس؟ مى خواهم از النصر به اروپا بروم
مهرزاد معدنچى طى اظهارنظرى گفت: در پايان هفته چهارم ليگ امارات تيم ما در مكان پنجم قرار گرفته است هرچند كه فاصله امتيازها آنقدر نزديك است كه هيچ تيمى در فوتبال امارات از حاشيه امنيت برخوردار نيست. در ابتدا النصر را به خاطر قهرمانى در ليگ امارات انتخاب كردم اما وقتى به اين تيم آمدم متأسفانه چند بازيكن اصلى تيم از جمع بازيكنان ما جدا شدند و واقعاً كار ما در ليگ امارات سخت شد اما با اين وجود تلاش من، نصرتى و عنايتى اين است كه نتايج آبرومندانه اى در فوتبال ليگ امارات به دست بياوريم و در حال حاضر هدف من، حضور موفق در تيم ملى و ترانسفر به اروپاست و به بازگشت به پرسپوليس فكر نمى كنم. معدنچى درخصوص جايگاهش در تيم ملى گفت: در بازى قبلى ۲ اخطاره بودم اما در بازى عربستان با وجود آنكه تنها ۱۵ دقيقه براى تيم ملى بازى كردم على دايى از من راضى بود و اظهار داشت موارد خواسته شده اش را به نحو احسن انجام داده ام. بازيكن سابق پرسپوليس درخصوص بازگشت عنايتى به استقلال براى ليگ قهرمانان آسيا گفت: هنوز با رضا عنايتى در اين خصوص صحبت نكرده ام اما فكر نمى كنم اين امكان وجود داشته باشد كه عنايتى در حال حاضر بتواند به ايران براى بازى بيايد چون تنها ۴ هفته از ليگ امارات گذشته است. معدنچى درخصوص ضعف در خط حمله تيم ملى به لحاظ گلزنى و احتمال اينكه او به عنوان مهاجم براى تيم ملى بازى كند خاطرنشان ساخت: من به عنوان گوش چپ يا هافبك چپ به تيم ملى دعوت شدم نه مهاجم. با اين وجود سرمربى تيم ملى در هر پستى كه تشخيص بدهد حاضرم براى تيم ملى بازى كنم هرچند كه فكر مى كنم بازيكنان خوبى مانند غلامرضا رضايى، خطيبى و هاشميان هستند كه مى توانند بار خط حمله و وظايف گلزنى را در تيم ملى به دوش بكشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)