----------
من snr خطم روی 6.5 هست و دانلودم با دانلود منیجر 900 تاست.سرعتم هم 8 مگه و ازش راضیم.مگه نویز خطت از ماله من افتضاح تره؟
----------
من snr خطم روی 6.5 هست و دانلودم با دانلود منیجر 900 تاست.سرعتم هم 8 مگه و ازش راضیم.مگه نویز خطت از ماله من افتضاح تره؟
دوست عزیز های وب قطعی زیاد داره طبق تجربم تو این یک سال و نیم و پینگ نوسان داره و همین رو وبگردی شما و تماس با وایبر و .... تاثیر گذاره.. تایم اوت بعضی اوقات میده بعضی اوقات هم پینگ خوبه. دیشب مثلا سرعت بسیار پایین بود. 5شنبه و جمعه و روزهای تعطیل کیفیت و سرعت افت داره ضمن اینکه های وب به دلیل داشتن حجم های فشفشه و کاربر زیاد و کمبود پهنای باند همیشه در پیک مصرف قرار داره .
Sent from my iPhone using Tapatalk
چهارتا اکانت از های وب دارم
نه قطعی داره
نه پینگش خرابه
سرعتش هم عالیه
تأیید میشه بشدت .![]()
دقیقا
به منطقه خیلی ربط داره
الان مخابرات ما ۹۰٪ از خود مخابرات سرویس دارن و شرکت های دیگه مخصوصا های وب خیلی کم مشترک داره
به همین خاطر هیچ افت سرعت یا پینگ افتضاحی ندارم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
راستی این نکته مهم هم یادم رفت بگم که تک کانکشن های وب جالب نیست یعنی تو اپدیت نرم افزار ها یا استریم فیلم یا بازی یا تماس اینترنتی مثل وایبر و غیره تاثیر گذاره. اما با idm بد نیست که اونم بدرد دانلودر ها بیشتر میخوره تا مصرف عادی.
امیر های وب هنوزم رو ip سرور داخلی تایم اوت داره؟یادمه وضعیت من با های وب مثل تو بود
دوستان چند روز دیگه سرویس 512 نامحدودی که از مخابرات گرفتم تمام میشه
مخابرات هم دیگه نامحدود نمیده
عزا گرفتم
اخه همش کارم دانلوده
کمکم کنید قیمتش نمیخوام زیاد باشه حدود 30 تومان در ماه
از کجا اینترنت بگیرم
اره روزبه بعضی وقتها چه ای پی داخلی چه دی ان اس گوگل تایم اوت میده بعضی وقت ها هم خوب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)