بهترین نت تاپیک
دستخوش این نت
بهترین نت تاپیک
دستخوش این نت
Last edited by farshad0123; 14-03-2014 at 16:33.
من تا 2 ماه پیش از پاس ماناماد نت میگرفتم که بعد از اون انداختنمون با اسیاتک , الان من پولی که واسه نت 512 نامحدود میدادم رو دارم به این شرکت دزد میدم و بدترین سرعت و پینگ ممکنه رو دریافت میکنم , اخه کجای دنیا دیدین که نامحدود رو حجمی بدن؟512 با حداقل 12 گیگ با همون قیمت 29 هزار تومن که این 12 گیگ رو تقسیم کردن و تو هر روز فقط تا 400 مگ میشه با سرعت پایین 30 دانلود کرد و ما بقی اون میشه 10-12 , زنگ میزنم میگه برو محدود بگیر البته سرعتش تو شب پایینه و باید تو روز دانلود بکنی و حجم بخری و اصلشم هم همینه ,بهش میگم این عینه دزدی و غیر قانونیه , میگه همینه که هست و ما تنها جایی هستیم که تو اهواز رو فیبر میده نمیخوای برو با گوشیت یا وایرلس بگیر , من به کجا میتونم از این شرکت دززززززد شکایت بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت جدید ماناماد چقدر مسخره شده حتی لینک ibs رو هم نزاشته که اگر کسی خواست چک کنه . خیلی .........ن
ناکس تعرفه ها رو تا میتونسته گرون کرده بعد بالاش نوشته جدید.
Last edited by alimail3248; 14-03-2014 at 22:35.
سایت ماناماد باز شد ولی فکر میکنم تعرفه هاش همون قبلیا باشن
انگار دوباره شروع شد
هر چیه زیر سر ماناماده چون هر وقت یه کاری میکنن سرعت ما خراب میشه![]()
Last edited by farshad0123; 15-03-2014 at 01:17.
نت پوکیده
4روز سرعت خوب 3هفته خراب اینجور که نمیشه
پینگ خارج هم به 1ثانیه میرسه
سرعت دانلود داخلی با 16کانکشن 150کیلوبایت
سرعت دانلود خارجی با 32کانکشن نهایتا 50کیلوبایت![]()
Last edited by farshad0123; 15-03-2014 at 03:11.
سلام دوستان
اين دانلود شبانه چطوره؟
من قبلا 512 نامحدود داشتم
الان تبديل كردم به 2 مگ محدود
مگه از 1 تا 7 رايگان نيست
ديشب idm رو تنظيم كردم واسه دانلود الان كه چك كردم 2.5 گيگ از حجمم پريده
كسي ميدونه چرا؟
چیییییی،بهترین نت تاپیک p30world من هستما
![]()
اینجا تاپیک مخابرات خوزستانه نه تاپیک رکورد سرعت .اگر تستی گذاشته میشه باید از اینترنت مخابرات خوزستان باشه نه جای دیگه.
داداش شما فکر کنم 1000 تا از پستهات این بوده که بری تو تاپیک بقیه ی استان ها، سرعت اینترنتت رو به رخ بقیه بکشی...فقط از من گفتن بود، به این کار میگن ندید بدید بازی درآوردن
---------------
پینگ داخلی گسترش ارتباطات رو ببینید
اینم خارجیش:
اینترنت یه لحظه قطع و وصل شد، سرعت و پینگ عالی شدن...
من تو تاپیک شما کی آخه چیزی گذاشتم،اتفاقی اومدم این جا دیدم دوستمون نوشته بهترین نت تاپیک گفتم بهترین نت تاپیک را نشون بدم![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)