تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 972 از 4105 اولاول ... 4728729229629689699709719729739749759769821022107214721972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,711 به 9,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    نیازمند شدید به راهنمایی و کمکتون دارم
    لیسانس صنایع غذایی هستم
    من میخوام از جهادکشاورزی تبریز امریه بگیرم.همه چیش حله.واسه دی ظرفیت دارن.فقط یک موردی هست
    جهاد گفته مدارک و برگ سبزتو باید حداکثر تا 91/07/10 به ما بدی و ضمنا تاریخ اعزامت دی باشه!
    منتها اگه من تا این تاریخی که جهاد گفته دفترچه رو بفرستم به احتمال زیاد آبان ماه اعزامم باشه.اونوقت بدبخت میشم و امریه میسوزه
    تورو خدا کمک کنین.چیکار کنم؟؟
    سلام اگه میخوای دی تاریخ اعزامت بیفته باید مثلاً 20 مهر به بعد اقدام کنی که 1 دی بیوفتی. طبق تجربیاتی که چند روزه از بچه هایی که رفتن گفته بودن تو سایتا

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله عزیز رشته ام کامپیوتر
    جواب سوال دیگه ام رو نمیدونید که ما که 1 شهریور باید بریم اونجا آیا چیزی از قبیل وسایل انفرادی با خودمون ببریم یا نه؟
    چون به احتمال زیاد از روز یک ام آماده باشیم....
    بچه کجا هستی ؟ اگه بچه تهران باشی چیزی نبر برو ببین نیرو اونجا هستی یا نه چون شاید از اونجا دوباره تقسیمت کنن
    اما اگه بچه شهرستان هستی وسایلت رو کامل ببر

3. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من خودم میخوام واسه امریه شرکت نفت اقدام کنم اما کسی اینجا انگار امریه شرکت نفت نبوده.
    راستی دوست عزیز جهاد هر مدرکی داشته باشی امریه میده پارتی داشته باشی؟
    من مهندسی مواد هستم.10 روزه فارغ التحصیل شدم

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

بچه کجا هستی ؟ اگه بچه تهران باشی چیزی نبر برو ببین نیرو اونجا هستی یا نه چون شاید از اونجا دوباره تقسیمت کنن
    اما اگه بچه شهرستان هستی وسایلت رو کامل ببر
    ساکن کرج هستم
    خودمم همین فکر رو دارم که وسیله ای نبر چون احتمال تقسیم شدن دوباره امون هست...
    بازم ممنون....
    +
    آدرس دقیق مرکز پلیس فتا تهران تو خیابون شریعتی رو دارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قربونت داداش
    راستی قرص و دارو یادت نره. حتما ببر. مثل سرما خوردگی و کودئین و ژلوفن و ...
    از هر کدوم 3.4 بسته ببر حتما.

ایدی هم فرستادم برات
    البته هر جایی نمیزارن دارو یبری مالِ مارو که گرفتن

-------------

من کچویی کرجم,دنبال گرفتن معاف از رزم بودم,خوشبختانه ! بهم ندادن ! اومدم پادگان دیدم کسانی که معاف از رزم هستن باید برن آفتابه + جارو خاک انداز بردارن برن مخابرات رو هر روز بشورن ! توصیه میکنم دنبال معاف از رزم نباشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

احتمال خیلی زیاد بیمارستان تبریز میفتی ، نظر شما که مهم نیست برای اونی که تقسیم میکنه ! به عبارتی دست شما نیست ولی اونها هم پدرکشتگی ندارن وقتی تبریز خالی باشه فرضا بچه تهران رو بفرستن اونجا ، شما که تبریزی هستی رو میفرستن
    ساعت کاری بیمارستان 7 الی 1:30 هست ( از خیلی از یگانها و ارگانهایی که همین بچه ها تو این فروم میفتن بهتره ) ، کار مرتبط با رشته ای که خوندی احتمال زیاد بیفتی آزمایشگاه ، مرخصی درون شهری هم بعد از ساعت خدمت بهت میدن ، همون 1:30 میزنی بیرون ، خوبی بیمارستان اینه که جو نظامی نداره
    میدونم خیلی مزاحم میشم ولی ببخشید
    اگه امکان داره به این سوالاتم هم جواب بدین
    ز لحاظ امکانات و ... چطوره ؟ آیا میشه موبایل برد اونجا ؟ لب تاپ و ام پی تری پلیر و ... چی ؟ آسایشگاه میدن ؟ امکانات آسایشگاهاش چطوریه ؟ مرخصی هاش چطوریه؟ آیا به راه دور ها اضافه مرخصی میدن ؟ مرخصی تشویقی اینا میدن ؟
    و اینکه 10 شهریور صبح من باید خودمو به اونجا معرفی کنم چطور شما رو ببینم راهنماییم کنین ؟ وسایل چی با خودم بیارم ؟

در آغاز فعالیت dark_zone14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام،میگن که یه بخشنامه جدید اومده که کسایی که تا برج 3 امسال اعزام شدن طبق قانون قدیم (18 ماه) خدمت میکنن . کسی در این مورد اطلاعاتی داره ؟ آیا واقعیت داره ؟

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من دیروز دوره ی آموزشیم رو تو ارتش تموم کردم امریه رو دادن دیدم افتادم اداره بهداشت و درمان تهران لویزان باید بگم من کارشناس آزمایشگاه هستم . میخواستم یکم راجب اونجا اطلاعاتی بگیرم . چجور جاییه ؟ از لحاظ امکانات و ... چطوره ؟ آیا میشه موبایل برد اونجا ؟ لب تاپ و ام پی تری پلیر و ... چی ؟ امکانات آسایشگاهاش چطوریه ؟ مرخصی هاش چطوریه؟ آیا به راه دور ها اضافه مرخصی میدن ؟ مرخصی تشویقی اینا میدن ؟ آیا بعد از ظهر ها میتونم برم داخل شهر بگردم ؟ اگه آره ، تا ساعت چند ؟ صبح ها باید چند اونجا حاضر باشم ؟
    اگر اطلاعات خوبی پیدا کردی لطفا منم در جریان بذار.منم اونجا افتادم

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان

برای اینکه بیمه ی 2 سال سربازیمون رو بخریم ، باید قبلش بیمه مستقل داشته باشیم ؟

توضیحات : من تا شهریور درسم تموم میشه و از دانشگاه نامه میبردم برای تمدید دفترچم ، بعد فارغ التحصیلیم دیگه نمیتونم زیر مجموعه ی پدرم باشم و عملا جایی دیگه بیمه نیستم .

ممنونم .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میدونم خیلی مزاحم میشم ولی ببخشید
    اگه امکان داره به این سوالاتم هم جواب بدین
    ز لحاظ امکانات و ... چطوره ؟ آیا میشه موبایل برد اونجا ؟ لب تاپ و ام پی تری پلیر و ... چی ؟ آسایشگاه میدن ؟ امکانات آسایشگاهاش چطوریه ؟ مرخصی هاش چطوریه؟ آیا به راه دور ها اضافه مرخصی میدن ؟ مرخصی تشویقی اینا میدن ؟
    و اینکه 10 شهریور صبح من باید خودمو به اونجا معرفی کنم چطور شما رو ببینم راهنماییم کنین ؟ وسایل چی با خودم بیارم ؟
    عزیز من هتل که قرار نیست بیای ! اومدی سربازی
    موبایل و پلیر و این چیزا با خودت نیار روز اول ، دژبانی ازت میگیره دردسر میشه برات
    امکانات بیمارستان تبریز رو نمیدونم چطوریه ، اما اگه دوست داری خود اداره بهداشت بیفتی یا بیمارستان های تهران میشه گفت امکانات اینجا نسبت به خیلی از پادگان ها و مراکز دیگه بهتر هست
    مرخصی ماهی 2.5 روز ، تشویقی هم بستگی به خودت داره که چطوری خدمت کنی

10 شهریور خودت رو معرفی میکنی به دژبانی اداره ، اونها شما رو راهنمایی میکنن
    من شما رو پیدا میکنم همون روز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •