سلام اگه میخوای دی تاریخ اعزامت بیفته باید مثلاً 20 مهر به بعد اقدام کنی که 1 دی بیوفتی. طبق تجربیاتی که چند روزه از بچه هایی که رفتن گفته بودن تو سایتا
سلام اگه میخوای دی تاریخ اعزامت بیفته باید مثلاً 20 مهر به بعد اقدام کنی که 1 دی بیوفتی. طبق تجربیاتی که چند روزه از بچه هایی که رفتن گفته بودن تو سایتا
بچه کجا هستی ؟ اگه بچه تهران باشی چیزی نبر برو ببین نیرو اونجا هستی یا نه چون شاید از اونجا دوباره تقسیمت کنن
اما اگه بچه شهرستان هستی وسایلت رو کامل ببر
من خودم میخوام واسه امریه شرکت نفت اقدام کنم اما کسی اینجا انگار امریه شرکت نفت نبوده.
راستی دوست عزیز جهاد هر مدرکی داشته باشی امریه میده پارتی داشته باشی؟
من مهندسی مواد هستم.10 روزه فارغ التحصیل شدم
ساکن کرج هستم
خودمم همین فکر رو دارم که وسیله ای نبر چون احتمال تقسیم شدن دوباره امون هست...
بازم ممنون....
+
آدرس دقیق مرکز پلیس فتا تهران تو خیابون شریعتی رو دارید؟
البته هر جایی نمیزارن دارو یبری مالِ مارو که گرفتن
-------------
من کچویی کرجم,دنبال گرفتن معاف از رزم بودم,خوشبختانه ! بهم ندادن ! اومدم پادگان دیدم کسانی که معاف از رزم هستن باید برن آفتابه + جارو خاک انداز بردارن برن مخابرات رو هر روز بشورن ! توصیه میکنم دنبال معاف از رزم نباشید
میدونم خیلی مزاحم میشم ولی ببخشید
اگه امکان داره به این سوالاتم هم جواب بدین
ز لحاظ امکانات و ... چطوره ؟ آیا میشه موبایل برد اونجا ؟ لب تاپ و ام پی تری پلیر و ... چی ؟ آسایشگاه میدن ؟ امکانات آسایشگاهاش چطوریه ؟ مرخصی هاش چطوریه؟ آیا به راه دور ها اضافه مرخصی میدن ؟ مرخصی تشویقی اینا میدن ؟
و اینکه 10 شهریور صبح من باید خودمو به اونجا معرفی کنم چطور شما رو ببینم راهنماییم کنین ؟ وسایل چی با خودم بیارم ؟
سلام،میگن که یه بخشنامه جدید اومده که کسایی که تا برج 3 امسال اعزام شدن طبق قانون قدیم (18 ماه) خدمت میکنن . کسی در این مورد اطلاعاتی داره ؟ آیا واقعیت داره ؟
اگر اطلاعات خوبی پیدا کردی لطفا منم در جریان بذار.منم اونجا افتادم
سلام دوستان
برای اینکه بیمه ی 2 سال سربازیمون رو بخریم ، باید قبلش بیمه مستقل داشته باشیم ؟
توضیحات : من تا شهریور درسم تموم میشه و از دانشگاه نامه میبردم برای تمدید دفترچم ، بعد فارغ التحصیلیم دیگه نمیتونم زیر مجموعه ی پدرم باشم و عملا جایی دیگه بیمه نیستم .
ممنونم .
عزیز من هتل که قرار نیست بیای ! اومدی سربازی
موبایل و پلیر و این چیزا با خودت نیار روز اول ، دژبانی ازت میگیره دردسر میشه برات
امکانات بیمارستان تبریز رو نمیدونم چطوریه ، اما اگه دوست داری خود اداره بهداشت بیفتی یا بیمارستان های تهران میشه گفت امکانات اینجا نسبت به خیلی از پادگان ها و مراکز دیگه بهتر هست
مرخصی ماهی 2.5 روز ، تشویقی هم بستگی به خودت داره که چطوری خدمت کنی
10 شهریور خودت رو معرفی میکنی به دژبانی اداره ، اونها شما رو راهنمایی میکنن
من شما رو پیدا میکنم همون روز
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)