بکس هیچ راهی نیست بشه این سرعت آپدیتو زیاد کرد همش رو 10 kbps هست خیلی مسخرس![]()
بکس هیچ راهی نیست بشه این سرعت آپدیتو زیاد کرد همش رو 10 kbps هست خیلی مسخرس![]()
آره دادا اینا سرور east هستند البته west هم مسابقات برگزار میشه که می تونید توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیددادا اینا سرور east هستن؟
اگه دوره بعدی مسابقات برگزار شد حتما شرکت کنید همگی تا مسابقات با شور حال بیشتری ادامه پیدا کنه
این چهار تا تیمی که عکسشون را زده بودم همه rp میگیرنندبعله team perfect رفت برا rp مجانی![]()
اگه اشتباه نکنم به این ترتیب:
اول:3200
دوم:1900
سوم:800
چهارم:400
dat noob![]()
فکر کنم پایان کار لول و ریوت نه به خاطر یکنواختی و قدیمی شدن بلکه احتمالا به خاطر تغییرات زیاد و گاها مسخرش خواهد.البته امیدوارم هیچ وقت چنین روزی نیاد.
واقعا نمیشه ریوت تو هر پتچ فقط همون تغییرات game play رو انجام بده و بیخیال تغییرات گرافیکی بشه؟ حالم داره به هم میخوره از این تغییر گرافیکشون(چه محیط اطراف و چه کاراکترها)
به نظرم دیگه داره زیادی فانتزی و شلوغ میشه.من واقعا انیمیشن قبلی نسوس رو بیشتر دوست داشتم.همین طور صدای قبلی ابیلیتی Q رو.
در ضمن صدا گذاری هاشونم زیادی شلوغ پلوغ شده!
در ضمن از انیمیشن Recall جدید هم خوشم نمیاد.
health bar جدید هم رو اعصابمه.
واقعا چرا شکل آیتما رو هر سری تغییر میدن؟رو اعصابمهههههههههههه!(حالا تغییر کاربردشون شاید به دلایل فنی باشه کاری بهش ندارم)
Last edited by mey123; 21-11-2013 at 15:06.
کلا ری...ی به هیکل لول![]()
ولی من نظرم برعکسه،اتفاقا من از تغییرات راضیم خوب البته تغییراتی هست که باب میل من نبوده ولی در کل خوب هستن تغییرات،هر کسی 1 نظری داره و 1 جوری بازی رو میپسنده خوب این بیچاره نمیتونن باب میل همه رفتار کنن یکم به این بدبختا هم حق بدین![]()
من موافق تغییر و تحول هستم ولی واقعا با تغییرات گرافیکی لول مشکل دارم و همیشه رو اعصابم بوده،همین طور به نظرم یواش یواش بازی داره از اون حالت سادگی و روانی که باعث شد از دوتا به سمت لول بیام داره خارج میشه.
کلا با game play جدید مشکلی ندام ولی گرافیکککککککککککک...
منم رفتم westخواستین ادد کنین
reza hunter
من موافق همه چیز هستم اما دانلود با 3 kb منو متنفر کرده![]()
اونایی که با سرعت پایین مشکل دارن عموما به اینترنت خودشون بر می گرده
سرعت تک کانکشن شما حتما پایینه
برای تست با دانلود منیجر تست کنید و تنظیم رو روی یک کانکشن بذارید ببینید با سرعت چند میگیره
لانچر بازی هم تک کانکشنه و با همون سرعت می گیره
تو کشور ما سرعت تک کانکشن به اندازه سرعت اسمی نیست و همیشه 1 هشتم و یا حتی کمتره
به طور مثال الان من سرعت دانلود مینجر 220 تا هستش ولی لانچر بازی با 50 و کمتر داره میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)