دوست عزیز امکان داره bts که ازش سیگنال میگیری شلوغ شده باشه و اون ساعت هایی که گفتی یعنی از 12 به بعد اوج مصرف اینترنت هست درواقع همه ی کاربرا بیشتر تو بازه ی زمانی 12 تا 8 شب استفاده میکنن . این چیزایی هست که به ذهنم رسید.
دوست عزیز امکان داره bts که ازش سیگنال میگیری شلوغ شده باشه و اون ساعت هایی که گفتی یعنی از 12 به بعد اوج مصرف اینترنت هست درواقع همه ی کاربرا بیشتر تو بازه ی زمانی 12 تا 8 شب استفاده میکنن . این چیزایی هست که به ذهنم رسید.
شما کدوم قسمت اهواز هستین؟
خواستی بیار خودم واست چک کنم
منم ایرانسل دارم و 512 هست(محدود)
دوستان بهترین RTS Threshold چیه؟؟
من یه مشکلی دارم.با لپتاپ براحتی به نت وصل میشم اما تو موبایل و تبلت میزنه Not In range چی کار باید کرد؟؟
به پشتیبانی ایرانسل هم زنگ زدم میگم همه چی درسته.
از دوستان هر کی قند شکن پی ام ناین و سوسک خواست با قیمت مناسب پی ام بده.بر روی ایرانسل تست شده.
اگه تهران هستی که نمی تونی 6 ماهه بگیری. اگه شهرستان هم هستی 6 ماهه 512 (12 گیگ) میشه 63 تومن. که من دقیقاً همچین سرویسی رو می خوام که فقط به خاطر اینکه تهران هستم نمی تونم این رو بگیرم!!!
سرعتش هم بد نیست. سرعت دانلود هم واقعیه یعنی 512 تقسیم بر 8 که میشه 64. (حد اکثر 64)
ساعت رایگان هم معمولاً تو همه جشنواره هاشون میزارن ولی باز بستگی داره. مثلاً الان در این جشنواره ساعت رایگان داره از 1 تا 7.
برای شارژ دوباره هم بله اینترنتی باید اقدام کنید.
درباره مودم هم اطلاعی ندارم.
دوستان مشکل من حل شد ممنون از کمکتون![]()
سلام به همه
من یه سوال دارم . مودم تو بالا یا پایین اومدن پینگ چقد میتونه تاثیر داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
راستی بکم من از شهرستان خوی آذربایجان غربی هستم و اینکه سرعت نتم 512 و از مخابرات گرفتم.
لطفا راهنماییم کنین. راستی بهترین پینگ رو کدوم سرویس دهنده میده؟ اینم جواب بدین ممنون میشم. منتظر پاسخ هاتون هستم.
قربون همتون![]()
Last edited by dashyasin; 21-08-2013 at 18:26.
مودم تاثیری نداره
سرویس هم به خودی خود تاثیر نداره. کلا پینگ به کیفیت زیرساخت شبکه ربط داره
سلام
دوستان این سرویس در استان گلستان گرگان جوابگو هست؟ بنده نیاز شدید به سرویس 2مگ نامحدود این شرکت دارم.دوستان مشهد دارن بیشتر وقت ها سرعت دانلود 230کیلو هست و روزی 20گیگ دانلود میکنن
تا جایی که می دونم وایمکس ایرانسل تو استان گلستان نیست ( مگر اینکه جدیدا اضافه کرده باشه )
اگر دنبال بی سیم هستی مبین نت و رایتل فکر کنم گرگان رو پوشش بده
در کل باسه سرویس های بی سیم کیفیت سرعت وایمکس به میزان ترافیک روی انتن وایمکس ربط داره که از انتن به انتن فرق داره و ممکنه باسه گروهی اینترنت کیفیت خوب باشه باسه گروهی نه + میزان ترافیک مسیر هم مرتبط است و چند مورد دیگر
پ ن:
اگر خواستی edge ایرانسل هست ولی سرعت بالا نیست و بدرد کار پر حجم نمی خوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)