تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 972 از 1211 اولاول ... 47287292296296896997097197297397497597698210221072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,711 به 9,720 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رونی جان اینا که وحید معرفی کرد خوبن اما اگه مستر لیگو با کلاسیک شروع کردی فقط van basten امشب با رم یک بازی در مقابل میلان انجام دادم یک تنه سه تا حوالمون کرد تازه یکی دو تا هم نزد . توی این بازی توی ترکیب تیمم بازیکنان بزرگی مثل ریبری , نصری , مکسس و همینطور توتی وجود داشتن البته من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .
    توی سری های pes بازیکنان مختلف دارای هوش مصنوعی متفاوتی هستن من گزینه کلاسیک رو به این دلیل انتخاب کردم که سطح کیفی بازیها بالا بیاد ما چیزی حدود 50 تا بازیکنان بزرگ توی تیمهای کلاسیک داریم که به بالاتر رفتن کیفیت بازیها کمک زیادی میکنن .
    بدون تعارف بگم منی که چیزی بیش از دو دهه تماشاگر و پیگیر مسائل مربوط به فوتبال هستم واقعا لذت میبرم از اینکه میبینم کونامی به زیبایی ویژگیهای فردی هر بازیکن در دنیای واقعی فوتبال رو توی این بازی قرار داده هوش بالای مارادونا و مسی , قدرت هد زنی گابریل باتیستوتا , جنگندگی رود گولیت , بازی سازی فرتاندو ردوندو و میشل پلاتینی , دفاع مستحکم کاپیتان سابق ایتالیا فرانکو بارزی و مدافع افسانه ای آرژانتین پاسارلا , سرعت بالای کلودیو کانیگیا و خیلی های دیگه

سلام حسین آقا یه پیشنهاد اگر انقدر علاقه مند به بازیکنای قدیمی هستید اون پچ El Grande PES 2010 رو حتمآ دانلود کنید نصب کنید . به بازی اصلی هم کاری نداره با کیت سرور جدا و پوشه سیو جدا واسه خودش یه pes دیگه هست با تیمهای ملی و باشگاهی قدیمی با چهره های عالی بازیکنای قدیمی حتی دهه 60 میلادی که با یه کمی تغییر که مثلآ تو منتخب دهه 70 دادم علی پروین رو بهش اضافه کردم خیلی لذت بخش شده و اون مسئله خلاقیت فردی بازیکنها کاملآ توش ارائه شده .

2. 2 کاربر از meysad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش آرمین کافه رو بدجوری به هم ریختیا

همین الان رفتم دیدم ولی خداییش نفهمیدم چرا میگی اون چهره کارتونی گورکاف بهتره

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام حسین آقا یه پیشنهاد اگر انقدر علاقه مند به بازیکنای قدیمی هستید اون پچ El Grande PES 2010 رو حتمآ دانلود کنید نصب کنید . به بازی اصلی هم کاری نداره با کیت سرور جدا و پوشه سیو جدا واسه خودش یه pes دیگه هست با تیمهای ملی و باشگاهی قدیمی با چهره های عالی بازیکنای قدیمی حتی دهه 60 میلادی که با یه کمی تغییر که مثلآ تو منتخب دهه 70 دادم علی پروین رو بهش اضافه کردم خیلی لذت بخش شده و اون مسئله خلاقیت فردی بازیکنها کاملآ توش ارائه شده .
    لطف کن و لینک دانلودشو بذار

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لطف کن و لینک دانلودشو بذار
    بفرمایید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .
    کار اشتباهی باور کن داری میکنی چون بازیکن پیشرفت نکنه جذابیت بازی کم میشه.بازیکنان خود من آنقدر پیشرفت می کنند که حتی از اون بازیکنان کلاسیک هم قوی تر می شوند تازه من الان نسلهای آینده فوتبال رو تا حدودی می فهم چه کسانی هستند.
    راستی من چند روز دیگه یک عکس از بازیکنان چلسی میذارم تا ببینید چه قدر قوی شدند.

آدرس این تایپک مقایسه فیفا و PES رو میشه یه نفر لطف کنه بذاره
    دوست عزیز تاپیک مخصوص نداره و یه گروه مخصوص این کار هستش که اگر روی مشخصات من کلیک کنی توی گروه های اجتماعی خودم هستش.البته عضویت آزاد نیست ولی به masoud king میتونی یه پیغام بدی تا عضو گروه بشی.

سلام
    متشکر
    من به دنبال فروارد جوان هستم که در عین حال استعداد خوبی هم داشته باشن.هالک خوب بود که هرکاری می کنم قرارداد نمی بنده
    الآن تو منچستر هستم رونی را دارم،اون را هم فروختم، برباتوف مونده و welbeck.این آخری اصلاً به درد نمی خوره
    متشکر
    بابا ایول یعنی رونی رو فروختی؟
    اول بگو فصل چندم هستی تا بتونم بهتر بهت معرفی کنم.بعد بازیکنان جوان و با استعدادی رو میخوای که راحت بشه اونارو بخری درسته؟ در ضمن ولبک که خیلی پیشرفت می کنه و بازیکن فوق العاده خوبی میشه.شاید حتی یه رونی جدید باشه.

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من مي خوام كلا از بيخ صداي بازي رو ببرم و يه اهنگ از كامپيوتر بذارم پخش بشه.چه كار كنم؟تو خود بازي كه صداها رو قطع مي كنيم يه صداي بيب به خاطر بالا پايين كردن گزينه ها هست كه قطع نميشه چه كار كنم؟
    در ضمن يه پچ اپديت براي تيم هاي كلاسيك نيومده؟هموني كه گيمينگ اكسس زده و 177 مگ هست؟

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .
    سلام
    بازیکن شما هم تو قسمت افسانه شدن Agility اون پیشرفت نمیکنه ؟؟ آخه همین مهارت تو سرعت خیلی تاثیر داره...
    بازیکن من الان 29 سالش شده اورال ریتینگش تو پست CF به 100 رسیده ولی کماکان بعضی از مهارتا دست نخورده مثه زمان جوونیش باقی مونده مثل:
    73 Agility
    Aggression 85
    Tenacity 74
    Form 4
    Weak Foot acc. 4
    Weak foot freq 4.
    راستی وحید جان این Zarate پیشرفتش چطوره زیاده یا کم ؟؟
    wellbak رو هم 4 فصله دارمش اورالش رسیده به 79 چطوره؟؟ البته زیاد ازش بازی نمیگیرم...

در ضمن قیافه گورکاف مگه از این طبیعی ترم میشه
    Last edited by ashe; 01-02-2010 at 11:57.

11. این کاربر از ashe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیکن من الان 29 سالش شده اورال ریتینگش تو پست CF به 100 رسیده
    بابا ایول فکر کنم تو استاد این BAL هستی.بیا یکمی در مورد این قسمت توضیح بده چون من خیلی کم اون رفتم و کلا خیلی این قسمت حوصله می خواد چون بازیکن اولش خیلی ضعیف هستش.راستی از برنامه مخصوص زیاد کردن توانایی ها بازیکن که استفاده نکردی؟اگه استفاده نکردی که حتما باید توضیح بدی و دوباره باید گفت دمت گرم
    راستی وحید جان این Zarate پیشرفتش چطوره زیاده یا کم ؟؟
    ماریو زاراته بازیکن خیلی خوبی هست و اگر بهش بازی بدی خیلی پیشرفت می کنه و خودش یه پا مسی هستش.

wellbak رو هم 4 فصله دارمش اورالش رسیده به 79 چطوره؟؟ البته زیاد ازش بازی نمیگیرم...
    باید بیشتر از این پیشرفت کنه.در ضمن توجه کن که در طی فصل برای اون کارتهای مهارتی رو بخری تا ریتینگش بالاتر بره.بعد از چهار پنج فصل اگر درست ازش استفاده کنی از رونی هم حتی قوی تر میشه.

در ضمن قیافه گورکاف مگه از این طبیعی ترم میشه
    بازم دمت گرم منم واقعا موافقم.توی PES واقعا چهره ها واقعی تر هستش.اصلا من خودم واقعی بگم با PES هر سال دارم حال می کنم و اصلا هیچ تعصبی هم ندارم و هر سال هم داره بهتر میشه.نمیدونم چرا دوستان الکی بحث بی خود راه می اندازن.تازه برای من سوال هستش که چرا سایت های بازی به اصطلاح بزرگ چرا چند سال هست که اصلا به PES امتیاز نمیدن.

13. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ___lord___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام وحيد جان يه سوال

در مقابل كساني كه در بازي بو وسيله ي اديت پوزيشن موقعيت دفاع خودشونو ميچسبونن به دروازه بان يعني خيلي عقب ميبرن دفاعشونو چطور بازي كنيم كه پيروز بشيم

15. این کاربر از ___lord___ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه راهنمایی بدید به من.
    در عکس زیر اگه دقت کنید توپ زیر پای نانی هست و من منتظرم تا رونی به عمق بره و توپ را به رونی بدم اما...
    اجازه بدید از ابتدا بگم:

میانه زمین توپ زیر پای رونی هست،یه پاس میدم به نانی همزمان شستی L2 را هم چسبیدم(موقع پاس دادن)تا رونی بره تو عمق.با نانی اورلپ می زنم و منتظرم که رونی برسه به نقطه 3 اما رونی از نقطه 1 همیشه میره به محدوده 2.یعنی به جای اینکه بیاد تو عمق میره به گوش و همیشه اینکارش اعصاب منو خورد میکنه.البته بعضی مواقع همین کارش یک دفاع را مشغول خودش میکنه اما فایده ای نداره.

رونی را CF گذاشتم با Attack Minded.
    یکی از نسخه های قبلی PES قابلیت خوبی که داشت میشد با فلشهای محدود حرکتی که در اختیارمون میذاشت جهت حرکت بازیکن را مشخص کرد اما الآن نه.

نظر شما چیه؟چکار کنم؟
    متشکر
    سلام ، دوست عزیز شما این دفعه به جای L2 از R2 استفاده کن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •