چه سرویسی گرفتی ؟
چه قیمتی ؟
سرعت دانلود چطوره ؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
چه سرویسی گرفتی ؟
چه قیمتی ؟
سرعت دانلود چطوره ؟
سلام.دوستم پیش شماره خونشون 8437هست.طرف زرهی هستن.رفته واسه ADSL گفتن خطتون رانژه نمیشه.کسی راهی سراغ نداره یا شرکتی؟
Last edited by hesehabib; 25-09-2013 at 00:50.
اگر خطش PCM هست مخابرات( بیست نت) اگه امکانش باشه خط را به خط معمولی تبدیل میکنه وسرویس میده
اگر کافو نوری هست آسیاتک سرویس میده معمولا
برای این پیش شماره 8437 : شهر شیراز مرکز مراکز کافو نوری ، سرویس اینترنت پرسرعت مخابرات راه اندازی نشده است.
وایمکس ایرانسل و مبین نت یا جی پی ار اس رایتل یا وایرلس از چند شرکت موجود مثل همیارنت/ماتریکس/لیوار فارس و ... هم میتونه بگیره
Last edited by ahriman323; 25-09-2013 at 01:51.
من هر چی فکر میکنم دزد تر از ماتریکس خودشه !! تصور کنید من 5 گیگ در ماه میگفرتم 33 تومن.
الان مختبرات که گرفتم همون 33 تومن هست ولی ..... به جاش توی یه ماه 86 گیگ استفاده کردم ... این الان عدالته ؟!
دزدی نیست ؟ حروم خوری نیست ؟ توی دو ماهی که گذشته 166,379,500 استفاده کردم...
یکمی تازه دارم لذت میبرم.
پینگ عالی .. تایم اوت نداریم .. پاکت لاست هم نوچ ...
512 نامحدود
زده 33900 حالا نمیدونم با مالیاتو اینا چند میشه
من تاحالا 5_6 مگابایت! دانلود کردم سرعت حدود 60 بوده، زیاد باهاش کار نکردم ببینم افت سرعت داره یا نه
نه دیگه با مالیاته !
الان وقتی برات قبض صادر بشه توی سایت میزنه ...
33 تومن یعنی 512 نا محدو یعنی سرعت نهایت رو 53 کیلو چطور این همه دانلود کردی دوست عزیز؟
Last edited by Ali-ss; 25-09-2013 at 21:09.
عزیز چجوری حساب کردی ؟
512 تقسیم بر 8 میشه 64
منم که الان یگ مگ دارم تقسیم بر 8 میشه 128 که فیکس بهم میده
TAPATALK
دوستان راهی هست که بشه اینترنت مخابرات رو همون اول حساب کرد و روی قبض تلفن نیاد ؟
شما این سرویس رو داری ؟ تعرفه اینترانت نامحدود (۱ مگا بیت بر ثانیه) (ماهی ۲۵,۲۰۰ هرار تومان)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)