چاقال ، کی اذیتت کرده ؟ بگو پوستشو بکنم : دی
حالا بگو چی شده درستش کنم برات
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چاقال ، کی اذیتت کرده ؟ بگو پوستشو بکنم : دی
حالا بگو چی شده درستش کنم برات
قربونت محمد جون بی زحمت یه تلگرام به Joe McGrew بزن بگو من رو دعوت کنه ! نمیدونم به چه زبونی بهش ثابت کنم . تو این سه روز از تمام شهر های اطراف و حتی میدلتون تلگرام زدن بیا به ما ملحق شو حالا برای یه خرید ساده باید روادید صادر شه
راستی تریبال وضعیت چطوره ! من دو نفر رو در فاصله 30 دقیقه خودم clear کردم الان هم فرستادم یکی رو اسکات کنم از همین اعضای CC خدا کنه نیرو کم داشته باشه وگرنه خدا میدونه چی میشه![]()
سلام به همگی
میگم این arman258(اگه اشتباه نکرده باشم) کسی میشناسه؟
چقدر ايراني زياد شده!! هر چي هست دعوتش نكن خواست بياد بگو بره سيلور!! البته ممكنه چيني ها يوزر ايراني درست كرده باشن به عنوان جاسوس بفرستن كه در اون صورت ...!!!سلام به همگی
میگم این arman258(اگه اشتباه نکرده باشم) کسی میشناسه؟
حاجی حواسم هست...خیالت راحت....این یکی رو هم zedehal پیشنهاد کرده بود
من میشناسم ینی خوب ایرانیه فارسی حرف میزنه.مال اون برنامه دعوت ایرانیاس من حدود 30 40 نفرو دعوت کردم برن سیلور اونایی هم که زیر 20 تا لول دارن اول بیان کورش بعد برن سیلور.اخه سیلور لول پایینا رو راه نمیده.مشکلی هس؟
![]()
mamaaaaaaaaaaaaaaaaad pa chi shod in davatname
عادت ندارم تو هتل دو ستاره بخوابم تختش مشکل داره کمر درد گرفتم![]()
غلط كنيم مشكلي داشته باشيم!!من میشناسم ینی خوب ایرانیه فارسی حرف میزنه.مال اون برنامه دعوت ایرانیاس من حدود 30 40 نفرو دعوت کردم برن سیلور اونایی هم که زیر 20 تا لول دارن اول بیان کورش بعد برن سیلور.اخه سیلور لول پایینا رو راه نمیده.مشکلی هس؟
![]()
من كه تريبال به جايي نميرسم حالا وست لااقل يه چيزي!!راستی تریبال وضعیت چطوره ! من دو نفر رو در فاصله 30 دقیقه خودم clear کردم الان هم فرستادم یکی رو اسکات کنم از همین اعضای CC خدا کنه نیرو کم داشته باشه وگرنه خدا میدونه چی میشه![]()
Last edited by Haj_Amoo; 15-06-2009 at 11:26.
کجایی حاجی بگو به لیست دوستا اضافه کنم آیدیت چیه xD .من كه تريبال به جايي نميرسم حالا وست لااقل يه چيزي!!
ایول موفق شدم XD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)