میخواستم بدونم داشتن IP ثابت توی سرعت اینترنت فرقی میکنه ؟ مثلا اگه اشتراک 1 به 8 باشه. همون 1-8 میمونه ؟ سرعت دانلود تفاوتی نداره ؟
میخواستم بدونم داشتن IP ثابت توی سرعت اینترنت فرقی میکنه ؟ مثلا اگه اشتراک 1 به 8 باشه. همون 1-8 میمونه ؟ سرعت دانلود تفاوتی نداره ؟
تفاوت طرح های نامحدود برنزی و نقره ای و طلایی شرکت اسیا تک چیست ؟
تا جایی که من می دونم نه
تو گیگ سرعت بالاتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان, الان وضعیت VPN در چه حالتیه؟ فقط VPN نه ساکس و ------ و...
کلا کار نمیکنه؟ برای هیچ سایت و شرکتی؟ یا بگیر و نگیر داره؟
VPN ملی رو نمیگم ها...
آقا دست برداريد از اين همه فريب و كلك و حقه بازي!!!مسئولين اين فاروم و خود اين فاروم متعق به پارس آنلاينه!!آسياتك داتك و نداگستر....اينترنتهاي خوب كشورن كه گل سرسبدشون خود آسياتكه!بريد توي سايت تنظيم مقررات ببنيد!
دوستان من میخوام برای تابستون اینترنت نامحدود بگیرم ولی مخابرات منطقمون جا خالی نداره . به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
سرعتش هم 256 یا 512 بستگی به قیمتش داره ولی حتماً نامحدود باشه.
غرب تهران هم هستم
با تشکر
اسیاتک بگیر
بالای 512 خواستی بگیر بیشتر تحقیق کن...
سلام اینترنت برای بازی آنلاین می خوام از سپنتا سرویس می گرفتم خیلی پینگش رفته بالا منطقه مخابراتی هم کاشانی هست سرویس خوبی می شناسیدمعرفی کنید لطفا تا ماهی 100 هم می تونم هزینه کنم
مخابرات الان بهترین پینگو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مشکلی که هست سرعت بالاتر از 128 نمیده تو سایت زده مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویس های دارای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارایه است.
سایت هم نتونستم ثبت نام کنم مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)