از شاتل گرفتم واقعا عالیه راضیم
![]()
از شاتل گرفتم واقعا عالیه راضیم
![]()
Last edited by navid_nasim; 01-04-2016 at 13:38.
اینترنت در روسیه؛ 40مگابیت 11 دلار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پست تکراریه کپی کردم دستگیرت بشه من یه بار شکایت کردم لالیگا 5 مگ 5 گیگ مخابرات گرفته بودم رفتم تعزیرات از اونجا فرستادنم تنظیم مقررات قانون اینه باید 5مگابیت *1024=5120 حالا اینو تقسیم میکنیم به 64 (قانون مضخرف اینه) 80 کیلو بایت حقه منه یعنی نمیتونی شکایت کنی که این چه سرعتی هستش حالا اونایی که با این فرمول زیر اون سرویسی که خریدن اومد مثلا 75میتونن برن شکایت کنن بهتره از تعزیرات باشه که ماست مالی نکنندشونباید از دسکتاب فیلم بگیرین چون مدرک میخواد با تست سرعت خود شرکت از سایت خودشو حالا برای اینکه سرتون کلاه نره سایت 195مال وزارت خونه هستش اونجا شکایت کنین براساس مصوبه 118 و125 سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی (عکسارو آپلود کنیین) از تهران خود وزارت خونه زنگ میزنن اون وقت مثل بچه ادم میان مشکلو حل میکنن و قربون صدقتون میرن
این کل چیزی بود که من درمورد سرعت میدونم حالا بقیش به خودتون مربوطه
دوستان سلام
یه مودم td-w8951nd داریم
لپ تاپ و گوشی راحت بهش وصل میشن و اینترنت می گیرن ولی یه تبلت لنوو داریم که تحت هیچ شرایطی از مودم نمی تونه اینترنت بگیره ، موقع اتصال مینویسه وصل شد ولی بعدش failure میده
تبلت رو هرجا که میبرم و با مودم های دیگه که تست می کنم فوری اینترنت می گیره و مطمئنم ایراد از تبلت نیست
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام ،
از کی مخابرات اینترنتش رو گرون کرده ؟
من قبلا با 17500 نت 1 مگ با حجم 5 گیگ میگرفتم ،
الان با 15 16 تومن 512 میشه گرفت اونم با 3گیگ حجم![]()
4G ایرانسل
![]()
۱۲۸ آسیاتک
![]()
سرویس جدید گرفتی؟
نه
داییم جشنواره یکساله گرفته
۶۰گیگحجم ۷۰تومن
خطم ک ۸مگبستن
شبانه رایگانم نداره فکرکنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)