کدوم بهتره؟
اینکه از تریال ریست استفاده بشه و 30 روز به 30 روز تمدید بشه یا اینکه از سریال نامبر و key استفاده بشه؟
کدوم بهتره؟
اینکه از تریال ریست استفاده بشه و 30 روز به 30 روز تمدید بشه یا اینکه از سریال نامبر و key استفاده بشه؟
بستگی به خودتون داره.
اگه تریال ریست کنید 30 روز مطمئن اید که مشکلی ندارید ولی با کی ممکنه هر لحظه بلاک لیست به سراغ تون بیاد.
با همه اینا، خودم به شخصه کی رو ترجیح میدم.
چند روزی میشه Kasper Sky Internet Security 12.0.0.374 را روی سیستم نصب کردم اما به حدی سیستم کند شده که نگو و نپرس به ناچار خیلی از اوقات آنتی ویروس رو غیر فعال می کنم .
سئوالم اینه که یه نسخه از کسپر وجود داره که خیلی کم سیستم رو درگیر کنه و به راحتی بشه باهاش کار کرد؟
سئوال بعدیم اینه که آیا Node32 توانائی های کسپر رو داره که بشه جایگزینش کرد آخه من شنیدم که خیلی سیستم رو مشغول نمی کنه اگه جواب مثبته کدام ورژنشو پیشنهاد میدین؟
لطفا زودتر جواب بدین چون بد جوری این کسپر رفته رو اعصاب من
با سپاس![]()
تا اونجایی که بنده خودم تست زدم و تجربه کار با نسخه 12 رو دارم ، این نسخه خیلی سرعتش بهتر شده!!! حالا چطور شده سرعت سیستم شما رو آورده پایین ! (بنده خودم همزمان دو تا ویندوز اجرا بود که کسپر هم رو یکیش نصب بود!هیچ مشکلی نداشتم.... تازه رو لپ تاپ هم هست!)
اگه ممکنه مشخصات سیستمتون رو ذکر کنید.
(بهتر بود این سوال رو هم تو خود انجمن مربوط به کسپر مطرح میکردید)
بین نود و اواست و اویرا میتونید یکیش رو که بیشتر باهاش کار کردید و آشنایی دارید ، انتخاب کنید.(انتخاب شخصی بنده ، اواست است).
موفق باشید
من هم با نظر دوستمان مواقفم نسخه 12 کسپر خیلی سرعتش بهتر شده من چند سالی هست از این آنتی ویروس استفاده میکنم که تو نسخه های قبلی برای اسکن خیلی هارد رو درگیر می کرد ولی تو این نسخه جدید خیلی بهتر شده و زیاد هارد رو درگیر نمی کنه.
درود به تمامی دوستان.
به نظر شما مشکل بنده کجاست؟
![]()
سلام وسلام و تبریک به سایت پی سی ورلد.
---------------------------------------------------------
من 2 روز پیش یه نسخه آنتی ویروس کسپرسکی خریدم نسخه اورجینالش رو با قیمت 27500 تومان ولی چون سی پی یو لپ تاپ من سلرون است نمی تونم استفاده کنم در ضمن من نسخه 30 روزه رو نصب کردم و نسخه اورجینال مشکلی نداره و حتی سترچ امنیتی هم روی رمز است
-----------------------------------------------------------------------------------------
این نسخه رو که شامل :
-پک
-سی دی
-کارت فعال سازی
-کارت ضمانت و 10 % تخفیف(اتنا دژ)
--------------------------------------------------------------
با قیمت 20000تومان می فروشم .
---------------------------------------
با شماره تلفن 09355023182 تماس بگیرید برای خرید.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یا با ایمیل زیر میل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------
با تشـــکر از P30WORLD که این پیغام من رو برای نمایش گذاشت.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------![]()
این کیبورد مجازی 2012 سکیوریتی من تو فیلد ها کار نمیکنه چرا حتما باید اون افزونه هاش برای فایرفاکس نصب باشه؟
اپدیت افلاین روی محصولات 212 جواب نمیده ؟
جواب میده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)