تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 972 از 1174 اولاول ... 47287292296296896997097197297397497597698210221072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,711 به 9,720 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض والدانو: از توافق رئال با کریس رونالدو اطلاع ندارم

" خورخه والدانو " مدیر جدید باشگاه رئال مادرید اعلام کرد اطلاعی در مورد توافق با " کریستیانو رونالدو " ندارد.
    فلورنتینو پرز " بعد از اینکه به عنوان رئیس جدید باشگاه رئال مادرید انتخاب شد در فکر جمع‏آوری ستاره‏های فوتبال جهان در سانتیاگو برنابئو است.
    از اسپانیا خبر می‏رسد که رئال مادرید پیش قراردادی با " کریستیانو رونالدو " ستاره پرتغالی منچستر یونایتد امضا کرده است اما " والدانو " که با حکم " پرز " به عنوان مدیر جدید این باشگاه اسپانیایی منصوب شده اعلام کرد از این قرارداد احتمالی اطلاعی ندارد.

او روز دوشنبه به رادیو Cadena Ser گفت: « هنوز چیزی نمی‏دانم. نمی‏دانم فلورنتینو پرز که امروز ظهر به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید انتخاب شده مذاکره‏ای با رونالدو انجام داده یا قراردادی امضا شده یا نه. من که هنوز چیزی ندیده‏ام. »

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

كسي جواب من رو نداد

پرز توي دوره قبلي والدانو رو اخراج كرده بود؟
    دليلش چي بوده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب بچها مطمئن شنیدین که بلاخره جناب پلگرینی رسما مربی رئال مادرید شد
    والا نمیدونم تبریک بگم یا تسلیت
    ولی خوشبینانه بهش نگاه میکنم و امیدوارم روزهای خوبی رو باهاش سپری کنیم.
    اینم عکس جلسه معارفش:

خوب اینم از اولین اقدام پرز
    منتظر اقدام بعدی پرز هستیم.
    راستی یه چیز دیگه
    انتقال کاکا به رئال هم مالیده فعلا
    چون کاکا گفته تنهام بزارین میخوام میلان باقی بمونم
    پرز هم گفته هیچ قراردادی با کاکا نداریم
    و لئوناردو مربی جدید میلانم از کاکا خواهش کرده بمونه
    به نظرم همش زیر سر لئوناردو هستش چون قبلش همه چی خوب پیش میرفت
    حالا نیومده که نیومده به درک
    مگه از زیزو چی بیشتر داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

" خورخه والدانو " مدیر جدید باشگاه رئال مادرید اعلام کرد اطلاعی در مورد توافق با " کریستیانو رونالدو " ندارد.
    فلورنتینو پرز " بعد از اینکه به عنوان رئیس جدید باشگاه رئال مادرید انتخاب شد در فکر جمع‏آوری ستاره‏های فوتبال جهان در سانتیاگو برنابئو است.
    از اسپانیا خبر می‏رسد که رئال مادرید پیش قراردادی با " کریستیانو رونالدو " ستاره پرتغالی منچستر یونایتد امضا کرده است اما " والدانو " که با حکم " پرز " به عنوان مدیر جدید این باشگاه اسپانیایی منصوب شده اعلام کرد از این قرارداد احتمالی اطلاعی ندارد.

او روز دوشنبه به رادیو Cadena Ser گفت: « هنوز چیزی نمی‏دانم. نمی‏دانم فلورنتینو پرز که امروز ظهر به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید انتخاب شده مذاکره‏ای با رونالدو انجام داده یا قراردادی امضا شده یا نه. من که هنوز چیزی ندیده‏ام. »
    اعصاب پرز از دست رونالدو بخاطر فصل قبل و بازی در اوردناش خورده
    به همین خاطر اصلا بهش اهمیت نمیده
    ولی امیدوارم بگیریمش
    ممکنه مقابل تیمهای بزرگ کاری نکنه ولی ما که همیشه مقابل تیمهای بزرگ بازی نمیکنیم گرچه من همیشه گفتم کریس واقعا خوبه
    از نظر اقتصادی و تبلیغاتی هم فوق العادس امیدوارم بیادش و رئال باهاش کنار بیاد.
    خود رونالدو از وضعیت منچستر راضی نیست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

یوفا: رئيس افتخاري باشگاه رئال مادريد از فلورنتينو پرس و دستيارانش خواست تحولي جدي در اين باشگاه ايجاد كنند.

به گزارش یوفا از مادرید: آلفردو دي استفانو بازيكن افسانه اي رئال مادريد كه حتي حاضر نشد به بهاي درمان بيماري سخت همسرش راهي بارسلونا شود و در رئال مادريد باقي ماند در سخنراني خود گفت: از شما مي خواهم يادمان بيندازيد رئال مادريدي هستيم.

وي افزود: رئال مادريد مدتي بد نتيجه مي گرفت. پرس آمد و همه چيز درست شد اما باز هم وارد سال هاي سياه خود شديم، كالدرون آمد و دو سال خوب را تجربه كرديم اما باز هم بحران دامن ما را گرفت و امروز پرس برگشته است اگر قرار است باز هم پس از يك يا دو سال باشكوه بحران زده شويم همين حالا استعفا دهيد. رئال مادريد نبايد در برنابئو از بارسلونا شكست بخورد. اين يعني نابودي و من طاقت دوباره اتفاق افتادن اين افتضاح را ندارم.
    آخ آخ گل گفتی آلفردو
    واقعا اگه بازیکنان ما یک دهم غیرت آلفردو رو داشتن الان این وضعیتمون نبودش
    خدا خیرت بده که همیشه عشق رئال بودی و وفادار به رئال مادرید
    زنده باد آلغردو دی استفانو
    حرفاش بدجوری به دلم نشست
    ما نباید تو برنابئو شکست بخوریم
    البت من با این حرفش موافق نیستم
    برا اینکه ما نباید از هیچ تیمی تو برنابئو شکست بخوریم
    نه تنها شانسلونا

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

یوفا: مديرعامل جديد باشگاه رئال مادريد گفت: بر آنچه مدعي هستيم معتقديم و به هدفمان مي‌رسيم.

به گزارش یوفا فلورنتينو پرس تصريح كرد: مي دانيم كجا مي رويم و راه براي ما بسيار روشن است. رئال مادريد بايد طرز فكر خود را تغيير دهد و بومي گرايي در دستور كار ما قرار خواهد گرفت.

وي افزود: با كمك زيدان و والدانو بازيكنان مورد علاقه مردم را خريداري و به تعهدات خود عمل مي كنيم.

پرس براي خريد كاكا، ريبري، كريس رونالدو، داويد ويا و ژابي آلونسو به هيات مديره تعهد داده است.
    صد در صد
    اگه قرار بود ندونی کجا باید بری که رئیس رئال نمیشدی
    ولی حالا که اومدی امیدوارم موفق باشی و واقعا بدونی کجا میری
    امیدوارم یک فصل فوق رویایی رو باهاش داشته باشیم
    با بازیکنهای عالی با تیمی عالی و با جامهای عالی
    ولی همونطور که قبلا گفتم با انتخاب پلگرینی درست بعد ریاستش کاملا نشون داد که مصمم هست به کارهاش رسیدگی کنه.
    امیدوارم بقیش هم اینطوری باشه

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقرین ...
    خودَشه ...
    اون کالدرون که زد تیم رو داغون کرد رفت ...
    واقعا" مدیریت چقدر تاثیر داره ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درسته ! ولی اگه یادت باشه چه طوری رئال جلوی اونا بازی کرد خیلی بهتر بود ! یه حمله کردیم دیگه باپتیستا گل زد ! توی برگشت هم دیگه کم مونده بود والدز بیاد شوت بزنه تو دروازشون ! اصلا تاکتیک نداشتیم ! شوستر اگه مربی قویی بود این قدر به کالدرون فشار می اوورد که بازیکن بخره !
    بازی رفت رو قبول دارم خوب بازی نکرد ولی مهم این بود که برد . بازی برگشت اما رئال فوق العاده بازی کرد . چهره ی ماتم زده ریکارد یادت نیست ؟ ضمنا مگه میشه تیمی برنامه مشخص و تاکتیک و نظم تیمی نداشته باشه ولی با اون اختلاف امتیاز نسبت به بارسا قهرمان بشه؟؟؟
    ولی به هرحال چیزایی که ما داریم میگیم مربوط به گذشته هستش و در حد یک خاطره فقط ارزش داره . امیدوارم با این جناب پلگرینی ( که تا حدود زیادی چهرش منو یاد استاد مشیری میندازه اگه موهاش پر کلاغی بود ) حداقل رئال به بارسا نبازه .
    Last edited by Ezel; 02-06-2009 at 21:03.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بازی رفت رو قبول دارم خوب بازی نکرد ولی مهم این بود که برد . بازی برگشت اما رئال فوق العاده بازی کرد . چهره ی ماتم زده ریکارد یادت نیست ؟ ضمنا مگه میشه تیمی برنامه مشخص و تاکتیک و نظم تیمی نداشته باشه ولی با اون اختلاف امتیاز نسبت به بارسا قهرمان بشه؟؟؟
    ولی به هرحال چیزایی که ما داریم میگیم مربوط به گذشته هستش و در حد یک خاطره فقط ارزش داره . امیدوارم با این جناب پلگرینی ( که تا حدود زیادی چهرش منو یاد استاد مشیری میندازه اگه موهاش پر کلاغی بود ) حداقل رئال به بارسا نبازه .
    اون موقع که ما قهرمان شدیم بارسا خیلی ضعیف بود!ما که قوی نبویدم!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض به نقل از رادیو اسپانیا: رئال مادرید و میلان بر انتقال کاکا به توافق رسیدند

سایت گل: گویا رئال مادرید و میلان با انتقال کاکا از میلان به مادرید به قیمت 65 میلیون پوند به توافق رسیدند.

این خبر رو رادیو Cadena Ser گفت.

من تا بطور رسمی اعلام نشه، باور نمیکنم! اما فکرش رو بکنین، تا دو سه روز آینده این خبر رسما اعلام بشه!

تو دهنی به کالدرون که تو دو فصل نتونست کاکا رو بیاره! پرز تو 2 روز اول ریاستش آوردش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •