جیتر هم اضافه شد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
جیتر هم اضافه شد
اقا چطوری اون میزان سیگنال رو اوردید اون بالا ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط زیر ios11
ممنون
متاسفانه 11 هستم [emoji52] هیچ راهی براش پیدا نکردم . نرم افزاری هم برا این کار نیس
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان بنده به دلیل شرایطی که دارم فعلا باید از نت ایرانسل یا همراه اول استفاده کنم تا برگردم خونه در این مدت بهترین بسته ای که هر گیگش ارزونترین قیمت در بیاد و یا ساعت رایگان داشته باشه توی همراه اول هست؟ و اگه بسته ای میشناسید که قیمتش مناسب در بیاد ممنون میشم اعلام کنید با تشکر از همگی برای راهنمایی.
بله درست متوجه شدید
قابلیت فعال هست رو همراه اول
یادتون هست گوشیایی ایفون اول از cat 6 پشتیبانی نمیکردن تو 6s ولی رفته رفته با اومدن پروفایل و کم تر که گذشت فعال شد بدون پروفایل رو همراه ایرانسل
تو ایفونم باید منتظر باشین
فعلا انتظار نمیره به این زودیا فعالش کنن براتون اینطور که من فک کنم پی بردم اطلاع کافی هم ندارم ولی چون VOLTE و VOWIFI رو کار بر بسترشون شبیه Voip هست باید اپل خودش ست کنه گوشی که به چ ادرس سروری تماس هارو دیتاشو ردو بدل کنه
باید دقیقا مکاتبه شه بین همراه و اپل که فک کنم با تنگیا و مشکلاتی هست حالا حالا معلوم نیس فعال بشه یا نه
در ضمن قابلیت HD رو باید دو طرف داشته باشن و برای دو طرف یا روی وایفای یا روی فورجی باشه گوشیشون تا بتونن اچ دی تماس بگیرن که فعلا امکان برقراری با همه نیست
زیاد قابلیت شاخی نیست و تماس اینگار به صورت عادیه حتی به 9990 تماس میگیری گاهی اوقات رو H میره و اینکه زیاد کال ستاپ اونطوری که میگن سریع نیست
فقط خوبی که داشت این بود که زلزله تو شهریار اومد شبکه H و 2G اصلا نمیشد تماس گرفت ولی رو volte راحت تماس گرفتم بدو.ن اینکه بزنه network busy
هنوز شبکه به پایداری کامل نرسیده ناقص هست
Last edited by MMDFullHD; 24-12-2017 at 17:19.
سلام
دوستان طرح رایگان پاییزی تمدید شذ
میتونید استفاده کنید
دوستان برای تعویض به ۴جی از چه طریقی میشد usim از طریق پست گرفت؟
سلام
کجا گفتند ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)