تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 971 از 1421 اولاول ... 47187192196196796896997097197297397497598110211071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,701 به 9,710 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوستان برای اینکه شاتل بیاد منطقه ما رو پوشش بده باید چیکار کنم ؟
    جدیدا سرویس 8مگ اورده با شبانه قیمتش هم منصفانست تو ایران البته
    اگه فکر کردی شاتل میزاره شبا دانلود کنی کور خوندی
    یبار برو سایتشو بخون
    Last edited by nihilnigritude; 14-09-2013 at 21:32.

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام امروز امدم تهران اینجا سرعت 512 مخابرات داره نا محدود ولی قطعی خیلی بیشتر نسبت به اسیاتک و ... داره و اصلا پینگ ندارم برای بازی تو گیم رنجر با هیچ کسی نمیتونم بازی کنم حتی با کسی که مخابرات در مازندران داره جالبه

ping من 350ms

ولی سرعت دانلود 45 تا 65 هست که بیشتر سر 55 کیلوبایت بر ثانیه هست

دوستان یک سوال هم دارم اگه من در شهر خودم مخابرات داشته باشم دوستم هم از شهر من مخابرات داشته باشه پینگ ما خوبه یا نه معلوم نیست چجوری باشه ؟
    امدم شهر خودم از اسیاتک امدم بیرون رفتم مخابرات نامحدود یک مگ گرفتم سرعت دانلود از 45 بالا تر نمیره و سر 38 فیکس شده تهران با سرعت 512 نامحدود 55 فیکس میداد و تا 65 هم میرفت این دیگه چجورشه
    اخه
    Last edited by pedram_01; 14-09-2013 at 17:37.

3. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

5. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ساعت رایگان از 1 تا 7.
    اکانت مال من نبود.من خودم 128 نامحدود دارم با سرعت خیالی 8!
    در طول رو هم سرعت همینه و اینکه دیشب اصلا از حجمم کم نکرد.همه رو رایگان حساب کرد.
    شما مطمئنی شبانه 1 تا 7 هست؟ قدیما که 1 تا 6 بود

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

شما مطمئنی شبانه 1 تا 7 هست؟ قدیما که 1 تا 6 بود
    من خودم چند ماه پیش 6 ماهه داشتم.ساعات رایگان 1 تا 7 بود.
    یعنی میگی الان کردن 1 تا 6 ؟
    نمیدونم ، من که دیشب ای دی ام رو تنظیم کردم ساعت 6:50 دقیقه خاموش شه و صبح که دیدم حجمی از اکانت کم نشد.
    البته فکر کنم فایلم حجمش کم بود سیستم زودتر خاموش شد.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

داداش شما احتیاجی نیست از صفحه تست عکس بگیری. همون بالا رو گزینه share this result کلید کن بعد رو تو قسمت image و ادرس رو بزار اینجا.
    از تو تنظیمات هم میتونی سرعت رو روی KB/s بزاری تا بر حسب کیلوبایت نشون بده.البته برای اینکار باید عضو شده باشی.

9. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اینقد اینجا نیایید نگید این مقدار دانلود کردم اینقدر هم شبانه دانلود کردم.اینا همه جوره نفس کشیدنمون رو دارن کنترل میکنن.فردا پس فردا با همین اکانت کاری میکنن شبی یگ گیگ به زور دانلود کنیم.اینقد اینجا امار ندید برادران.کسی هم خواست پیام خصوصی بهش بزنید.اقای رضا خان با شما هم هستم.ناراحت نشید

11. 7 کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فرق که داره اما به ظاهر! سرعت 470 هر گیگ 3000 تومن والا ستمه.! در ضمن شما قیمتا رو با توجه به حجمی که میدن مقایسه کن من شک ندارم تو سرویس های مشابه باز مخابرات ارزونتره. در ضمن شما اگه سرعتت بالا باشه وقتی یک وب رو باز می کنی تمام محتویات بدرد نخورش با سرعت بالا دانلود میشه و یه دفعه میبینی کلی از حجمت رفته. مگه اینکه از نرم افزارهای Ad-Blocker استفاده کنی تا تبلیغات و فلش ها رو بلاک کنه و دانلود نشه. بازم میگم سرعت 470 با اون میزان حجمی که به شما میدن تناسب نداره و فقط ستاپ شده که سریع تموم کنی و دوباره پول بدی.!! میگی نه برو انجمن های ISP های مریوطه ! ببین چند نفر می نالن منتها همشون گیجن فکر میکنن که ISP اضافی حجم کم میکنه. در صورتیکه قضیه همون سرعت بالاست.
    بابا مسعله و سخت نکن....من احمق از فن آوا 2مگ حجمی میگرفتم تا 8 مگ باز بود حتی شبا.الکی تخلیه کردمش.....هر شب دانلود می کردم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد نه سرعت پایین بیاد نه حجمش محدود بشه...الان باز میگی مخابرات بهتره؟؟؟؟بیخیالش بابا وقتی فن آوا بدون هیچ منتی شبا تا 8 مگ میداد ینی مخابرات حق این کارو نداره ماهانه شبا رایگان با سرعت حد اقل 3مگ بذاره؟؟؟؟؟مخابرات الان فقط می خواد یجوری کرم بریزه سرمون.......بقیه شرکتا ازش شکایت کردن داره سر ما خالی میکنه....اون عده از دوستان هم که عقله گرانقدرشون تو شورتشون بود که رفتن شکایت کردن چرا سرعت 128 نا محدود از 256 بیشتره!!!!!!!!

13. 2 کاربر از faraz_fz89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

اینقد اینجا نیایید نگید این مقدار دانلود کردم اینقدر هم شبانه دانلود کردم.اینا همه جوره نفس کشیدنمون رو دارن کنترل میکنن.فردا پس فردا با همین اکانت کاری میکنن شبی یگ گیگ به زور دانلود کنیم.اینقد اینجا امار ندید برادران.کسی هم خواست پیام خصوصی بهش بزنید.اقای رضا خان با شما هم هستم.ناراحت نشید
    اینجا باید بیایم امار بدیم تا دوستان بتونن بهتر تصمیم گیری کنن برای خرید اکانت.
    باید بدونن وقتی این اکانت رو گرفتن چقدر میتونن دان کنن.
    پس از این به بعد تست سرعت هم نزاریم ، چون میفهمن سرعتمون چقدره بعد میارن پایین!!!.همه کارا رو هم با پیام خصوصی انجام میدیم.
    اینا با سرویس حجمی مشکلی ندارن.فقط رو نامحدود گیر دادن.تازه اینجوری هم که دوستان میگن کنترل سرعت فعلا خارج از استانه.

داداش اصلا به اینا ربطی نداره.

15. 3 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بابا مسعله و سخت نکن....من احمق از فن آوا 2مگ حجمی میگرفتم تا 8 مگ باز بود حتی شبا.الکی تخلیه کردمش.....هر شب دانلود می کردم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد نه سرعت پایین بیاد نه حجمش محدود بشه...الان باز میگی مخابرات بهتره؟؟؟؟بیخیالش بابا وقتی فن آوا بدون هیچ منتی شبا تا 8 مگ میداد ینی مخابرات حق این کارو نداره ماهانه شبا رایگان با سرعت حد اقل 3مگ بذاره؟؟؟؟؟مخابرات الان فقط می خواد یجوری کرم بریزه سرمون.......بقیه شرکتا ازش شکایت کردن داره سر ما خالی میکنه....اون عده از دوستان هم که عقله گرانقدرشون تو شورتشون بود که رفتن شکایت کردن چرا سرعت 128 نا محدود از 256 بیشتره!!!!!!!!
    تعرفه هاشو دیدم خوبه. البته اگه باز بعدا گرون نکنن و هزار تا بازی دیگه در نیارن. رتبه اولو اگه اشتباه نکنم پارسال تو سطح کشور داشت. User Fair Policy هم نزده تو شرایطش. موافقتنامه سطح خدماتش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز نمیشه. ولی اگه SLA قوانینش یکی باشه واسه همه همون قضیس.اگه خوب بوده شما چرا تخلیه کردی؟ نامحود 1 مگ نمیدونی سرعت داونش چنده ؟

17. این کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •