الان زنگ زدم گفتن رو 4 مگ بستن و الانم خطم خیلی خیلی نویز داره
تمام فیش ها و تلفن در اوردم ولی بازم شدیدا" نویز داشتم گفتن فردا برم از در خونه چک کنم
کسی نمیدونه چجوری نویز بگیرم خیلی زور داره خدایش
تمام فیش ها و تلفن در اوردم ولی بازم شدیدا" نویز داشتم گفتن فردا برم از در خونه چک کنم
یه تصویر از خلاصه وضعیت خطت از مودم بگیر بذار.
عصر رفتم پارکینگ و سیم تلفن که از بیرون که اومده بود با داخل قطع کردم و مستقیم زدم به مودم زنگ زدم های وب گفتن همچنان نویز است
و قرار شد خودشون به مخابرات اطلاع بدن تا بررسی کنن
خداکنه دنبال کاراش برن![]()
عصر رفتم پارکینگ و سیم تلفن که از بیرون که اومده بود با داخل قطع کردم و مستقیم زدم به مودم زنگ زدم های وب گفتن همچنان نویز است
و قرار شد خودشون به مخابرات اطلاع بدن تا بررسی کنن
خداکنه دنبال کاراش برن![]()
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
با این انتظاراتی ک دارین و مصرفتون قطعا های وب بهترینه
از لحاظ سرعت ک حرف تداره قطعی هم نداره
خیر قطع نمیشه شما میتونید اون ۴۵ گیگو ۱ ماهه تموم کنید
کلا بهترین isp ک تا حالا دیدم های وبه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوست عزیز شما ماهی 20 تومن بابت سرویست داری میدی. تقریبا ارزون ترین و به صرفه ترین حالت ممکن هست.
پیشنهاد می کنم همین سرویسی که داریو حفظ کنی.
---------
دوست عزیز به شما بگم که های وب برای کسانی خوب هست که دانلود زیاد دارند.مثلا من هر ماه از 18 گیگ مصرفمه و دانلودم هم متوسطه بیشتر با اینترنت کار خرید و فروش انجام می دم و بعضی وقتا هم مستندی فیلمی چیزی دانلود می کنم.های وب الان خوب شده سرعتش پایداره و قطعیش به نسبت گذشته خوب شده.من الان یکساله از های وب سرویس می گیرم.
ولی با این شرایطی که شما گفتید و استفاده های که از اینترنت می خوای بکنی به نظرم نیا های وب چون های وب ترافیکش رو بر مبنای فشفشه ارائه می ده فشفه هم مثل کارت شارژ شگفت انگیزه که باید ظرف مدت محدودی استفاده بشه وگرنه ترافیکت از بین می ره.شما که دانلود نداری حالا مجبوری اگر بیای های وب ترافیک آزاد بخری که های وب چون سرعت اینترنت رو بالا می بنده تا چشم به هم بزنی و 20 تا سایت رو چک کنی یک گیگت تموم میشه و هی باید خریداری کنی.برای این مشکل هم های همون ترافیک فشفشه رو ارائه داده که مناسب دانلودرها هست.
شما که فقط وبگردی می کنی بهتره که با همون سرعت 512 مخابرات کار کنی البته نمی دونم چرا شما نامحدود استفاده می کنی.اگر دانلود نمی کنی حیفه پول مفت بریزی تو حلق مخابرات و بقیه آی اس پی ها.شما با اینترنت محدود هم کارت راه میفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)