مال شما هم پینگ اینترنت تون چند روزه خیلی رفته بالا؟
مال من تا یک هفته پیش همیشه زیر 200 بود و بیشتر 120 ولی الان از 500 پایین تر نمیره.
برای بازی نمی خوام فقط وبم دیر بالا میاد.یک هفته پیش راحت راحت بودم.
مال شما هم پینگ اینترنت تون چند روزه خیلی رفته بالا؟
مال من تا یک هفته پیش همیشه زیر 200 بود و بیشتر 120 ولی الان از 500 پایین تر نمیره.
برای بازی نمی خوام فقط وبم دیر بالا میاد.یک هفته پیش راحت راحت بودم.
الیاس در خصوص پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوام یه مطلبی رو بگم .
حرف هات درسته . کاملا تو جمع و ضرب و تقسیم ها دارند دزدی گرگی میکنند .
به نظرم اینجا دیگه هیچ ربطی به سرعت و کیفیت نباید داشته باشیم .
باید به این فکر کنیم که مخابرات کاملا به چه روش ساده لوحانه ایی داره سود هنگفت میدزده .
نمیدونم این ضرب و تقسیم ها رو کی اونجا انجام میده . صد در صد باید کار یکی دو نفر باشه . یعنی این دزدی ها کار یه عده نیست .
و کاملا هم مشخصه که این جمع بندی ها رو اگر سیستم محاسبه میکرد اینجوری نمیشد .
من که میگم این خودش یه مدرک ـه . به نظرم شما اگر بتونی حضوری بری بازرسی مخابرات ( نه جای خود م.ج ) اونجا گزارش بدی و قشنگ حالبشون کنی که خوبه . یک تیری است توی تاریکی .
بعدشم چه سیغه ایی ـه باز این با شبانه و بی شبانه !؟ میخوان بدن خوب مرد به همه باید ارائه بدند. اونم بدون منت و کشیدن روی قیمت طرح . نمیخوان هم بدن که چه بهتر ندن .ترافیک و پهنای باند بیشتر میمونه .
پیشنهاد میکنم نگیری .
اصلا یه چیز بی خوده.
همش تایم اوت میده . وسط گیم یهو تایم اوت میده و بعدش هم DC l میشی.
بعدشم فقط توی یه سری از آی پی ها کارایش خوبه .( یه سری آی پی های تعریف شده )
من که یک گیگش رو گرفتم . الان استفاده ایی نمیکنم ازش. همش تایم اوت میده اعصابم رو خورد کرده .
یک روز در میون هم که این سایت 2020 و 2030 باز نمیشه حساب رو چک کنیم همیشه مشکل داره
اینم تستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا میزنه فاتحه رو میخونه . به جای بهتر شدن .
که اینطور
احتمالا تو هم باید یادت باشه اون زمان قبل از خرداد سال 91 بود فکر کنم که اوضاع پینگ مخابرات به شدت افتضاح شد و البته گهگاهی هم مثل سابق خوب میشد اما دیگه ثبات قبل رو نداشت
همون موقع واسه LOL میخواستم بگیرم یدونه از اینا که گفتم امکان نداره بتونه پینگ رو به صورت موثر کاهش بده .
در واقع فکر کنم اینا بیشتر به کار کسایی میاد که از لحاظ فاصله تا سرور مشکل دارن و پینگشون بالاست نه مخابراتی که کیفیتش از پایه خرابه .
چه دورانی بود اون موقعنت نامحدود ، قیمت مناسب ، سرعت خوب و ثابت ، پینگ عالی . دیگه چی بگم
دوران خوشیمون همون موقع بود که تموم شد . حالا دیگه نه میشه دانلودی کرد نه بازی انلاینی
فقط میشه مٌرد
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Me Too![]()
برای من که شیلتره![]()
بهم پیشنهاد شد برم قسمت پشتیبانی فنی ای دی اس ال مخابرات کار کنم
گفتم نه نمیام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)