سلام
برای دوستم یه عطر در حد 80 تا 100 تومان می خوام بخرم.چند تا گزینه بدین برم واسه تست.گزینه ها زیاد باشه و خوب
25 ساله-خانم هستن
مرسی
سلام
برای دوستم یه عطر در حد 80 تا 100 تومان می خوام بخرم.چند تا گزینه بدین برم واسه تست.گزینه ها زیاد باشه و خوب
25 ساله-خانم هستن
مرسی
از کمترین قیمت ها به سمت افزایش قیمت:
chifonاز برند اَمپر حدود 55 تومن ((ستش هم هست با جعبه جالبی! که فکر کنم همون حدود 100 در بیاد عطر خوشبویی هست...))
Let`s Love از برند بنتون حدود 80 الی 90 تومن
Ck One Shock For Her از کالوین کلین حدود 110 تومن
و
its me از برند جاکومو با رایحه بسیار خاص اما موندگاری ضعیف 125 تومن
و
پیشنهاد من برای خرید این عطر هست که با توجه به رده قیمتیش یکی از موندگارترین ها با پخش بوی خوب محسوب میشه:
Wish از برند چوپارد ((البته همین رنگش منظورمه چون رنگهای دیگش هم هست...)) تقریبا 125 تومن
در تکمیل پست قبل خیلی اتفاقی این عطر رو از فرانک اولیویر دیدم((نیچر))
راستش تستش نکردم اما چون قیمتش زیر 100 هست گفتم شاید براتون جالب باشهظاهر جالبی هم داره
![]()
دوست گرامی برای این موضوع بهتره که از این تاپیک استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پخش و ماندگاری ادکلنهای EMPER چجوره ؟
هی میگه EMPER BY EMPER
ممنون
والا من شخصا همین chifon از امپر رو دارم و از نظر پخش و ماندگاری ازش راضیم!
منتهی عطر اماراتی هست دیگه دوتا نکته داره یکیش اینکه عطرش خاص نیست و موادی که برای تولیدش بکار رفته درجه یک نیستن
دوم اینکه عطرهاش خطی هستند یعنی تغییر رایحه ندارن اول و اخرش همون یک نوع رایحه رو داره
یه عطر تند و تیز میخوام ... برای بابام ...حد.ود 70 80 ساله هست !!
ادکلن مورد علاقه اش جیکا هست ... نمیدونم می شناسید یا نه ؟؟ ولی وقتی میزنه همه در میریم :|
باید بوی تندش خیلی زیاد باشه !!
قیمت هم مهم نیست ...
فراری اسنس عود
آرامیس 900
توسکان لدر از تام فورد
+
البته یک عطر ارزون اماراتی هم هست pure black یعنی اینو کسی استفاده کنه من یک دقیقه تحملش رو ندارم![]()
Last edited by Atghia; 14-02-2014 at 23:38.
پیشنهاد من اینه دوستانی که میخوان ریو بخرن حجم پایینشو بخرن ( 15 میل ) هم قیمتش کمه ( 9 تومن ) هم ببینن که به سلیقشون میخوره یا نه ، اگه هم خوششون نیومد پول زیادی رو از دست ندادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)