تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 971 از 4105 اولاول ... 4718719219619679689699709719729739749759811021107114711971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,701 به 9,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان مگه نگفته بودن اونایی که غیبت داشتن اگر تا 3خرداد معرفی کنن بخشیده میشن.خب من اردیبهشت دفترچه رو پست کردم ولی الان توی برگخ سفید و سبز هر دو زده 180 روز اضافه خدمت! کسی میدونه جریان از چه قراره؟!
    مشکلی نیست

من از پلیس +10 پرسیدم گفت برای همه زدن ولی توی سیستم درسته و بخشیده شده نگران نباش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چند تا سوال داشتم ممنون میشم این ها رو پاسخ بدی ...

1. شهریور / مهر هوای اونجا زیاد نباید بد باشه که نه ؟
    2. عصر ها چه ساعتی آموزش تموم میشه ؟ آمار و خاموشی چه ساعتی هست ؟
    3. من با مدرک مهندسی صنایع حتما باید دوره کد برم دیگه,کجاها امکانش هست بیفتم ؟ این دوره کد روند کاریش چطوره ؟ صبح تا ظهره ؟
    4. بعد از دوره کد یگان خدمتی کجاها ممکن هست بیفتم ؟ تک پسر باشم میشه امیدوار بود که... ؟ تو یگان صبح تا ظهره ؟
    5. میگن اون اول کار منشی و ... انتخاب می کنند ؟ اگه داوطلب بشم خوبه ؟ بده ؟
    6. میشه گوشی برد و یواشکی استفاده کرد ؟ به نظرت ببرم ؟
    7. مارو نصیحت کن و یه سری تجربیات مفیدت رو در اختیار ما بزار
    8. خیلی خیلی ممنون ! عذر میخوام که زیاد شد
    سلام
    کلی نوشتم سیستمم یهو هنگ کرد همش پاک شد... دوباره کامل برات توضیح میدم داداش گلم

من فروردین اونجا بودم. افتاب و گرما سرم رو میترکوند. خودت حساب کن شهریور چجوریه...
    اگر توی رژه براشون قابل قبول باشید عصر ها تقریبا 5 ازادتوت میزارن تا وقت نماز و شام.
    امار خاموشی اونجا معنا نداره. باید 9.30 خاموشی میزدن ولی برای امار به خواب گاهی اوقات تا 11 هم اسیر بودیم. 3.30 هم بیدار باش بود.
    دوره کد کاملا شانسی هست و معلوم نیست اصلا کد بخورید یا نه...
    سعی کن قبل از اعزامت بری ثبت احوال و مدارک تک پسریت رو بگیری و با خودت ببری. اواسط اموزشی میان میگن شرایط دارها مدارکشون رو بدن. احتمال زیاد شهر خودت میفتی
    یه نصیحت برادرانه بهت میکنم. اونجا به هیچ عنوام هیچ مسئولیت و کاری رو قبول نکن مخصوصا منشی چون 30 مین تا یه ساعت دیر تر از همه میخوابی و 30 مین تا یه ساعت زد تر ازهمه بیدار میشی. کلی هم مسئولیت سنگین و بدبختی داره. مزایایی هم نداره ولی اصلا ارزش نداره.
    برای صبحگاه بهتون نظافت میدن و شما سعی کن نظافت اون نیمچه باغ پشت سلف رو رو بگیری.من نظافت اونجا رو داشتم. عشق و حاله. 4 تا بطری پلاستیکی جمع میکنی و بعدش راحتی. جمعه ها هم با بچه ها میشتیم زیر سایه ی درخت و صفا میکردیم به بهونه ی نظافت. هیچ کس هم کاریتون نداره. تا نری درک نمیکنی چی میگم

گوشی بچه ها زیاد اورده بودن ولی بگیرنت اذیت میکنن چون اونجا بهترین رفیقت میفروشتت به خاطر 24 ساعت مرخصی تشویقی.تا نری درک نمیکنی چی میگم.

چند تا تجربه ی بسیار بسیار مهم...
    اصلا هیچ مسئولیتی قبول نکن.
    اصلا نگو گواهینامه دارم
    قول مرخصی تشویقی زیاد میدن ولی اخرش هیچ کدوم رو نمیدن.الکی میگن فلانی 24 ساعت تشویقی ولی ...
    فرماندهان هرچی میگن چرت و پرت و بلوف هست. توجه کن رفیق... هرچی میگن چرت و پرت و حرف مفت هست. هرچی میگن.
    میان دوره خیلی خیلی کم دارید.شاید 3/4 روز که 2 روزش رو توی راهید. مرخصی تو شهری بسیار بسیار کم میدن.
    توجه کن که مریضی و عفونت اونجا بیداد میکنه. لوازم بهداشتی و کرم ضد افتاب با خودت ببر.
    زیر پوش و رکابی چند تا ببر حتما. اونجا وقت حمام و نظافت کم دارید. این قدر خسته میشید که کوچکترین وقت ازاد رو نمیتونید نخوابید.
    با اب شیرهای اونجا اصلا صورت نشور. چشم 40/50 تای بچه ها ما عفونت شدید کرد از جمله خودم. وضو هم میگیری سعی کن اب تو چشمت نره.
    ماسک ببر و سعی کن حتمال استفاده کنی. بری متوجه میشی چی میگم. گرد و خاک شدیدا زیاده و سعی کن خاک توی چشمت نره چون خاکش شدیدا الوده و عفونی هست.
    سعی کن دست و صورتت رو با اب ابسردکن بشوری.
    مقدار زیادی مغز پسته و بادام و نخود چی و کشمش و اینها ببر چون ترجیه میدی به جای غذای اونجا نخود کشمش بخوری. بری متوجه میشی چی میگم.بار اول میزارن ببری تو ولی بری مرخصی و برگردی نمیزارن چیزی بیاری تو.
    روز اول که میخوای وارد بشی دژبانی تهدید میکنه که اگر چیزی داری خودت بیار بده چون خودم بگیرم فلان میکنم و بسیار میکنم ولی چرت میگه. درست و درمون نمیگردن.واسه موبایل و از این جور چیز ها میگم.جای مطمئن پنهان کن اگرخواستی ببری.ولی سعی کن موبایل نبری. اونجا تلفن هست.
    یه دستمال نخی نازک ببر که با اب ابسرد کن نم دارش کنی و بزاری تو کلاهت. شدیدا تاثیر مثبت داره توی گرما.
    دستمال کاغذی و چسب زخم و از این حجور چیز ها هم ببر چون خیلی لازم میشه
    توی رژه ها اصلا پا نکوب.
    سعی کن بیمار و مریض نشی چون واقعا تا حد مرگ میری و سی به دادت نمیرسه. جدی میگم داداش گلم. برای خودم اتفاق افتاد و واقعا تا حد مرگ رفتم و کسی به دادم نرسید.
    کارت تلفت چندتا ببر. بوفش معمولا نداره.
    تا میتونی همه چیرو بپیچون. اخرش کسی باهات کاری نداره و مثل همه ترخیص میشی.

فعلا این هارو داشته باش تا باز هم یادم بیاد و برات بنویسم داداش گلم

3. 7 کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مشکلی نیست

من از پلیس +10 پرسیدم گفت برای همه زدن ولی توی سیستم درسته و بخشیده شده نگران نباش
    آقا دمت گرم

5. این کاربر از abdha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    آدرس فرماندهی انتظامی تهران بزرگ رو میخواستم

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

از 1/1/91 به بعد خدمت 21 ماه شده یا نه؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

از 1/1/91 به بعد خدمت 21 ماه شده یا نه؟
    بله 21 ماه شد

Sent From My Galaxy Nexus JellyBean

9. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    کلی نوشتم سیستمم یهو هنگ کرد همش پاک شد... دوباره کامل برات توضیح میدم داداش گلم

من فروردین اونجا بودم. افتاب و گرما سرم رو میترکوند. خودت حساب کن شهریور چجوریه...
    اگر توی رژه براشون قابل قبول باشید عصر ها تقریبا 5 ازادتوت میزارن تا وقت نماز و شام.
    امار خاموشی اونجا معنا نداره. باید 9.30 خاموشی میزدن ولی برای امار به خواب گاهی اوقات تا 11 هم اسیر بودیم. 3.30 هم بیدار باش بود.
    دوره کد کاملا شانسی هست و معلوم نیست اصلا کد بخورید یا نه...
    سعی کن قبل از اعزامت بری ثبت احوال و مدارک تک پسریت رو بگیری و با خودت ببری. اواسط اموزشی میان میگن شرایط دارها مدارکشون رو بدن. احتمال زیاد شهر خودت میفتی
    یه نصیحت برادرانه بهت میکنم. اونجا به هیچ عنوام هیچ مسئولیت و کاری رو قبول نکن مخصوصا منشی چون 30 مین تا یه ساعت دیر تر از همه میخوابی و 30 مین تا یه ساعت زد تر ازهمه بیدار میشی. کلی هم مسئولیت سنگین و بدبختی داره. مزایایی هم نداره ولی اصلا ارزش نداره.
    برای صبحگاه بهتون نظافت میدن و شما سعی کن نظافت اون نیمچه باغ پشت سلف رو رو بگیری.من نظافت اونجا رو داشتم. عشق و حاله. 4 تا بطری پلاستیکی جمع میکنی و بعدش راحتی. جمعه ها هم با بچه ها میشتیم زیر سایه ی درخت و صفا میکردیم به بهونه ی نظافت. هیچ کس هم کاریتون نداره. تا نری درک نمیکنی چی میگم

گوشی بچه ها زیاد اورده بودن ولی بگیرنت اذیت میکنن چون اونجا بهترین رفیقت میفروشتت به خاطر 24 ساعت مرخصی تشویقی.تا نری درک نمیکنی چی میگم.

چند تا تجربه ی بسیار بسیار مهم...
    اصلا هیچ مسئولیتی قبول نکن.
    اصلا نگو گواهینامه دارم
    قول مرخصی تشویقی زیاد میدن ولی اخرش هیچ کدوم رو نمیدن.الکی میگن فلانی 24 ساعت تشویقی ولی ...
    فرماندهان هرچی میگن چرت و پرت و بلوف هست. توجه کن رفیق... هرچی میگن چرت و پرت و حرف مفت هست. هرچی میگن.
    میان دوره خیلی خیلی کم دارید.شاید 3/4 روز که 2 روزش رو توی راهید. مرخصی تو شهری بسیار بسیار کم میدن.
    توجه کن که مریضی و عفونت اونجا بیداد میکنه. لوازم بهداشتی و کرم ضد افتاب با خودت ببر.
    زیر پوش و رکابی چند تا ببر حتما. اونجا وقت حمام و نظافت کم دارید. این قدر خسته میشید که کوچکترین وقت ازاد رو نمیتونید نخوابید.
    با اب شیرهای اونجا اصلا صورت نشور. چشم 40/50 تای بچه ها ما عفونت شدید کرد از جمله خودم. وضو هم میگیری سعی کن اب تو چشمت نره.
    ماسک ببر و سعی کن حتمال استفاده کنی. بری متوجه میشی چی میگم. گرد و خاک شدیدا زیاده و سعی کن خاک توی چشمت نره چون خاکش شدیدا الوده و عفونی هست.
    سعی کن دست و صورتت رو با اب ابسردکن بشوری.
    مقدار زیادی مغز پسته و بادام و نخود چی و کشمش و اینها ببر چون ترجیه میدی به جای غذای اونجا نخود کشمش بخوری. بری متوجه میشی چی میگم.بار اول میزارن ببری تو ولی بری مرخصی و برگردی نمیزارن چیزی بیاری تو.
    روز اول که میخوای وارد بشی دژبانی تهدید میکنه که اگر چیزی داری خودت بیار بده چون خودم بگیرم فلان میکنم و بسیار میکنم ولی چرت میگه. درست و درمون نمیگردن.واسه موبایل و از این جور چیز ها میگم.جای مطمئن پنهان کن اگرخواستی ببری.ولی سعی کن موبایل نبری. اونجا تلفن هست.
    یه دستمال نخی نازک ببر که با اب ابسرد کن نم دارش کنی و بزاری تو کلاهت. شدیدا تاثیر مثبت داره توی گرما.
    دستمال کاغذی و چسب زخم و از این حجور چیز ها هم ببر چون خیلی لازم میشه
    توی رژه ها اصلا پا نکوب.
    سعی کن بیمار و مریض نشی چون واقعا تا حد مرگ میری و سی به دادت نمیرسه. جدی میگم داداش گلم. برای خودم اتفاق افتاد و واقعا تا حد مرگ رفتم و کسی به دادم نرسید.
    کارت تلفت چندتا ببر. بوفش معمولا نداره.
    تا میتونی همه چیرو بپیچون. اخرش کسی باهات کاری نداره و مثل همه ترخیص میشی.

فعلا این هارو داشته باش تا باز هم یادم بیاد و برات بنویسم داداش گلم

واقعا دمت گرم داداش....
    خیلی لطف کردی این همه توضیح دادی,کسی رو پیدا نکرده بودم که امسال 05 بوده باشه و راهنمایی کنه
    سوالی بود بازم ازت میپرسم
    اگه امکانش بود شماره تماس یا آیدیت رو پ.خ کن بتونم اس ام اس یا پی ام بدم بهت
    ممنونم ازت

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات
    رشته شما چیه؟؟
    اگه کامپیوتر هست خیلی خوبه
    بله عزیز رشته ام کامپیوتر
    جواب سوال دیگه ام رو نمیدونید که ما که 1 شهریور باید بریم اونجا آیا چیزی از قبیل وسایل انفرادی با خودمون ببریم یا نه؟
    چون به احتمال زیاد از روز یک ام آماده باشیم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

واقعا دمت گرم داداش....
    خیلی لطف کردی این همه توضیح دادی,کسی رو پیدا نکرده بودم که امسال 05 بوده باشه و راهنمایی کنه
    سوالی بود بازم ازت میپرسم
    اگه امکانش بود شماره تماس یا آیدیت رو پ.خ کن بتونم اس ام اس یا پی ام بدم بهت
    ممنونم ازت
    قربونت داداش
    راستی قرص و دارو یادت نره. حتما ببر. مثل سرما خوردگی و کودئین و ژلوفن و ...
    از هر کدوم 3.4 بسته ببر حتما.

ایدی هم فرستادم برات

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    نیازمند شدید به راهنمایی و کمکتون دارم
    لیسانس صنایع غذایی هستم
    من میخوام از جهادکشاورزی تبریز امریه بگیرم.همه چیش حله.واسه دی ظرفیت دارن.فقط یک موردی هست
    جهاد گفته مدارک و برگ سبزتو باید حداکثر تا 91/07/10 به ما بدی و ضمنا تاریخ اعزامت دی باشه!
    منتها اگه من تا این تاریخی که جهاد گفته دفترچه رو بفرستم به احتمال زیاد آبان ماه اعزامم باشه.اونوقت بدبخت میشم و امریه میسوزه
    تورو خدا کمک کنین.چیکار کنم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •