مشکلی نیست
من از پلیس +10 پرسیدم گفت برای همه زدن ولی توی سیستم درسته و بخشیده شده نگران نباش
مشکلی نیست
من از پلیس +10 پرسیدم گفت برای همه زدن ولی توی سیستم درسته و بخشیده شده نگران نباش
سلام
کلی نوشتم سیستمم یهو هنگ کرد همش پاک شد... دوباره کامل برات توضیح میدم داداش گلم
من فروردین اونجا بودم. افتاب و گرما سرم رو میترکوند. خودت حساب کن شهریور چجوریه...
اگر توی رژه براشون قابل قبول باشید عصر ها تقریبا 5 ازادتوت میزارن تا وقت نماز و شام.
امار خاموشی اونجا معنا نداره. باید 9.30 خاموشی میزدن ولی برای امار به خواب گاهی اوقات تا 11 هم اسیر بودیم. 3.30 هم بیدار باش بود.
دوره کد کاملا شانسی هست و معلوم نیست اصلا کد بخورید یا نه...
سعی کن قبل از اعزامت بری ثبت احوال و مدارک تک پسریت رو بگیری و با خودت ببری. اواسط اموزشی میان میگن شرایط دارها مدارکشون رو بدن. احتمال زیاد شهر خودت میفتی
یه نصیحت برادرانه بهت میکنم. اونجا به هیچ عنوام هیچ مسئولیت و کاری رو قبول نکن مخصوصا منشی چون 30 مین تا یه ساعت دیر تر از همه میخوابی و 30 مین تا یه ساعت زد تر ازهمه بیدار میشی. کلی هم مسئولیت سنگین و بدبختی داره. مزایایی هم نداره ولی اصلا ارزش نداره.
برای صبحگاه بهتون نظافت میدن و شما سعی کن نظافت اون نیمچه باغ پشت سلف رو رو بگیری.من نظافت اونجا رو داشتم. عشق و حاله. 4 تا بطری پلاستیکی جمع میکنی و بعدش راحتی. جمعه ها هم با بچه ها میشتیم زیر سایه ی درخت و صفا میکردیم به بهونه ی نظافت. هیچ کس هم کاریتون نداره. تا نری درک نمیکنی چی میگم
گوشی بچه ها زیاد اورده بودن ولی بگیرنت اذیت میکنن چون اونجا بهترین رفیقت میفروشتت به خاطر 24 ساعت مرخصی تشویقی.تا نری درک نمیکنی چی میگم.
چند تا تجربه ی بسیار بسیار مهم...
اصلا هیچ مسئولیتی قبول نکن.
اصلا نگو گواهینامه دارم
قول مرخصی تشویقی زیاد میدن ولی اخرش هیچ کدوم رو نمیدن.الکی میگن فلانی 24 ساعت تشویقی ولی ...
فرماندهان هرچی میگن چرت و پرت و بلوف هست. توجه کن رفیق... هرچی میگن چرت و پرت و حرف مفت هست. هرچی میگن.
میان دوره خیلی خیلی کم دارید.شاید 3/4 روز که 2 روزش رو توی راهید. مرخصی تو شهری بسیار بسیار کم میدن.
توجه کن که مریضی و عفونت اونجا بیداد میکنه. لوازم بهداشتی و کرم ضد افتاب با خودت ببر.
زیر پوش و رکابی چند تا ببر حتما. اونجا وقت حمام و نظافت کم دارید. این قدر خسته میشید که کوچکترین وقت ازاد رو نمیتونید نخوابید.
با اب شیرهای اونجا اصلا صورت نشور. چشم 40/50 تای بچه ها ما عفونت شدید کرد از جمله خودم. وضو هم میگیری سعی کن اب تو چشمت نره.
ماسک ببر و سعی کن حتمال استفاده کنی. بری متوجه میشی چی میگم. گرد و خاک شدیدا زیاده و سعی کن خاک توی چشمت نره چون خاکش شدیدا الوده و عفونی هست.
سعی کن دست و صورتت رو با اب ابسردکن بشوری.
مقدار زیادی مغز پسته و بادام و نخود چی و کشمش و اینها ببر چون ترجیه میدی به جای غذای اونجا نخود کشمش بخوری. بری متوجه میشی چی میگم.بار اول میزارن ببری تو ولی بری مرخصی و برگردی نمیزارن چیزی بیاری تو.
روز اول که میخوای وارد بشی دژبانی تهدید میکنه که اگر چیزی داری خودت بیار بده چون خودم بگیرم فلان میکنم و بسیار میکنم ولی چرت میگه. درست و درمون نمیگردن.واسه موبایل و از این جور چیز ها میگم.جای مطمئن پنهان کن اگرخواستی ببری.ولی سعی کن موبایل نبری. اونجا تلفن هست.
یه دستمال نخی نازک ببر که با اب ابسرد کن نم دارش کنی و بزاری تو کلاهت. شدیدا تاثیر مثبت داره توی گرما.
دستمال کاغذی و چسب زخم و از این حجور چیز ها هم ببر چون خیلی لازم میشه
توی رژه ها اصلا پا نکوب.
سعی کن بیمار و مریض نشی چون واقعا تا حد مرگ میری و سی به دادت نمیرسه. جدی میگم داداش گلم. برای خودم اتفاق افتاد و واقعا تا حد مرگ رفتم و کسی به دادم نرسید.
کارت تلفت چندتا ببر. بوفش معمولا نداره.
تا میتونی همه چیرو بپیچون. اخرش کسی باهات کاری نداره و مثل همه ترخیص میشی.
فعلا این هارو داشته باش تا باز هم یادم بیاد و برات بنویسم داداش گلم
آقا دمت گرم
سلام به دوستان عزیز
آدرس فرماندهی انتظامی تهران بزرگ رو میخواستم
از 1/1/91 به بعد خدمت 21 ماه شده یا نه؟
بله 21 ماه شد
Sent From My Galaxy Nexus JellyBean
واقعا دمت گرم داداش....
خیلی لطف کردی این همه توضیح دادی,کسی رو پیدا نکرده بودم که امسال 05 بوده باشه و راهنمایی کنه
سوالی بود بازم ازت میپرسم
اگه امکانش بود شماره تماس یا آیدیت رو پ.خ کن بتونم اس ام اس یا پی ام بدم بهت
ممنونم ازت
بله عزیز رشته ام کامپیوتر
جواب سوال دیگه ام رو نمیدونید که ما که 1 شهریور باید بریم اونجا آیا چیزی از قبیل وسایل انفرادی با خودمون ببریم یا نه؟
چون به احتمال زیاد از روز یک ام آماده باشیم....
قربونت داداشواقعا دمت گرم داداش....
خیلی لطف کردی این همه توضیح دادی,کسی رو پیدا نکرده بودم که امسال 05 بوده باشه و راهنمایی کنه
سوالی بود بازم ازت میپرسم
اگه امکانش بود شماره تماس یا آیدیت رو پ.خ کن بتونم اس ام اس یا پی ام بدم بهت
ممنونم ازت
راستی قرص و دارو یادت نره. حتما ببر. مثل سرما خوردگی و کودئین و ژلوفن و ...
از هر کدوم 3.4 بسته ببر حتما.
ایدی هم فرستادم برات
با عرض سلام و خسته نباشید
نیازمند شدید به راهنمایی و کمکتون دارم
لیسانس صنایع غذایی هستم
من میخوام از جهادکشاورزی تبریز امریه بگیرم.همه چیش حله.واسه دی ظرفیت دارن.فقط یک موردی هست
جهاد گفته مدارک و برگ سبزتو باید حداکثر تا 91/07/10 به ما بدی و ضمنا تاریخ اعزامت دی باشه!
منتها اگه من تا این تاریخی که جهاد گفته دفترچه رو بفرستم به احتمال زیاد آبان ماه اعزامم باشه.اونوقت بدبخت میشم و امریه میسوزه
تورو خدا کمک کنین.چیکار کنم؟؟
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)