سایت سامانه باز نمیشه که وصل سریع و بزنم اما قبلا با وایمکس وارد میشدم زدم روش بازم نشد
شرمنده درگیر من شدی داداش
سایت سامانه باز نمیشه که وصل سریع و بزنم اما قبلا با وایمکس وارد میشدم زدم روش بازم نشد
شرمنده درگیر من شدی داداش
الان باز باوایمکس واردش شدم زدم روش گفت باموفقیت انجام شد اما اتفاقی نیفتاد منم زدم رو انصراف تاپنجرش بره. هنوز مثلثه
اگه بت زدن اون گزینه وصل نتونستی وصل کنی تنها راهش اینه به پشتیبانی زنگ بزن که البته فکر کنم باید بری مرکز استقلاا تا کارت حل بشه
مودم رو خواستی دوباره کانفیگ کنی بگووو تا کمکت کنم
دشمنت شرمنده
حتما مزاحمت میشم. خیلی کمک کردی
این مشکل هیچی حالا یه مشکل جدید
وقتی مودم به خط وصله اصلا نمیشه باتلفن حرف بزنی همش نویزه و صدای خش خش و برفکی تو همون لحظه چراغ اتصال مودم به خط هم خاموش میشه.
بدبخت شدم اره؟
نه داداش این مشکل اصلا موضوع مهمی نیست و بخاطر نبودن اسپیلیتر (نویز گیر جدا کننده سیکنال صدا از دیتا )سر راه تلفن
اگه ی اسپیلتر جدا داری سر راه تلفنت بذار وگرنه اسپیلیتر رو از سر راه مودم باز کن و سر راه تلفن بذار مشکلت حل میشه
فقط حتما بعدا برای مودمت هم ی اسپیلیتر بخر
ایول ایول نصب کردم رو تلفن درست شد
خیلی خیلی ترسیدم
گفتن براتون فعال نکردن و دوباره باید برید استقلال
خدایی این همه راه و از بهارستان با اتوبوس و بدبختی چرا باید دوباره برم
ولی داداش سعی کن ی اسپیلیتر برای مودمت بخری که احیانا نویز خطتت بالا نره
راستی نویز خطت هم چک کن که مشکلی نداشته باشه
چاره ای نیست باید بری دیگه انشالله فردا درست میشه صبح برو که بتونی توی صبح و ظهر که سرعت خوبه استفاده کنی بعد از ظهرها و شب ها سرعت داغون میشه
من فقط واسه دانلود شبانه گرفتمش. یعنی شبانه پر؟ بابا مبین نت که اینقد داغونه شبانش با روزاش یکیه برامن. تازه سرویسم 128 اما در عمل یک مگه!
نه عزیزم شبانش خوبه من سه شب پیش از ساعت 2 تا 7 حدود 17 گیگ دانلود کردم بدون هیچ مشکلی
شب و بعد از ظهر که میگم منظورم تا حدود ساعت دوازده یا یک که مردم از نت استفاده میکنن
از الان اروم اروم خوب میشه
البته بستگی به مرکز مخابراتی و شلوغی و خلوتی مرکز هم داره
اینم تست سرعت همین الان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)