دوستان کسی مودم جیبی استفاده کرده ؟ میخوام بدونم گیرندگی وایمکس و فرستندگی wifi اون در حد مودم رومیزی هست یا کمتره ؟
اداپتور هم داره یا فقط باید از طریق usb شارژش کرد ؟
دوستان کسی مودم جیبی استفاده کرده ؟ میخوام بدونم گیرندگی وایمکس و فرستندگی wifi اون در حد مودم رومیزی هست یا کمتره ؟
اداپتور هم داره یا فقط باید از طریق usb شارژش کرد ؟
Last edited by alimail3248; 16-08-2013 at 09:13.
اگر ورق می زدید این تاپیک رو چند صفحه پیش تر درباره مودم جیبی چند نفری از جمله خود من توضیح داده ایم. به هر صورت من مدل قبلی مودم جیبی رو حدود 15 ماهه که دارم. این مودم هم شارژر داره و هم از طریق پورت یو اس بی شارژ میشه.
گیرندگیش هم قابل قبول هستش هر چند که اگر در منطقه ای هستین که ساختمان های بلند شما رو احاطه کرده و شما در طبقات پایین تر هستین احتمال داره واسه آنتن دهی مشکل داشته باشین. بتازگی ایرانسل مدل جدید مودم جیبی رو عرضه کرده که آنتن دهی اون ظاهراً تقویت شده.
وای فای اون هم n هستش با برد منطقی.
سلام
چند سوال در باره ی مودم چیبی داشتم:
1.در حال حرکت مشکل ایجاد نمی کنه؟
2.کم بودن سیگنال تو نویز هم تاثیر داره؟
3.جیبی ایرانسل با جیبی مبین نت فرق داره؟
مرسی
سلام
1- با توجه به اینکه وایمکس در حرکت یا همان Mobile Wimax تا پایان دوره انحصار رایتل(سال آینده) در اختیار این اپراتور است دو اپراتور دیگر با وجود توانایی فنی ارائه خدمات وایمکس خود در حال حرکت تا آن زمان تنها مجاز به ارائه خدمات وایمکس ثابت یا همان Fixed Wimax هستند. هنگام جابجایی با مودم جیبی یا هر مودم دیگری، اتصال شما به خدمات وایمکس ایرانسل یا مبین نت تا هنگامی برقرار می ماند که در محدوده آنتنی باشید که از طریق آن به خدمات وایمکس این دو اپراتور دسترسی دارید. به محض خروج از محدوده این آنتن و ورود به محدوده آنتن جدید اتصال شما برای لحظاتی قطع شده و پس از چند ثانیه دوباره برقرار می شود و اتصال شما تا زمانی که در محدوده آنتن جدید در حرکت هستید ادامه می یابد.
2- آنتن دهی مودم جیبی از 1 تا 5 تعریف شده که بهترین حالت همان 5 است اما من حتی زمانی که کیفیت شدت سیگنال 1 است نیز معمولا تفاوتی در سرعت احساس نمی کنم.
3- به تجربه دریافته ام که مودم جیبی ایرانسل که ساخت کره جنوبی است به جهت آنتن دهی و موارد دیگر از مودم جیبی رقیب بهتر است. شاید بیشتر از خود مودم، این موضوع به کیفیت پوشش وایمکس ایرانسل مربوط باشد.
سلام..
من وایمکس ایرانسل دارم این ماه تموم میشه قرادادام ،،باید تمدید کنم ..
حالا بین مبین نت و ایرانسل موندم..
چون خیلی از جاها مثل اینکه بهتر آنتن میده..
از نظر قیمت کدومشون تعرفه اش بهتره ؟
دوستان کسی 1 مگ یا 2 مگ نامحدود داره؟ سرعتش چجوریه؟
منظور شما از آنتن همون دکل هست
یعنی اگر من از یک دکل اینترنت بگیرم تا زمانی که با اون دکل هستم هرچه قدر جابه جا بشم مشکلی نیست ولی اگر به دکل دیگه ای متصل شدم قطع و وصل میشه
درسته؟
جسارتا من به جای دوستمون جواب شما رو میدم .بله درسته تا زمانی که به اون دکل وصل هستید و تحت پوشش اون دکل اینترنت دارید و وقتی از پوشش اون دکل خارج شدید یا به یه دکل نزدیک تر وصل شدی اینترنت قطع و وصل میشه .در واقع هنگام سوئیچ شدن بین دکل ها اینترنتت قطع و وصل میشه..
دوستانمن ساکن اهواز هستم و یه هفته ای میشه وایمکس ایرانسل خریدم
میخواستم ببینم من نمیتونم از تعرفه ها پهنای باند نامحدود رو انتخاب کنم؟ آخه انگار تعرفه بعضی استانها فرق داره و واسه خوزستان نمیشه نامحدود گرفت
درسته این قضیه؟
سلام. وقت بخیر.
من تقریباً تمامی مباحث مطرح شده قبلی رو خوندم. دقت کردم دیدم مشکلی که برای من پیش اومده چند نفر هم دقیقاً همین مشکل رو دارند.
من 1 مگ نامحدود از وایمکس ایرانسل دارم در شهر اهواز. از ساعت 6 صبح تا 11 یا 12 ظهر سرعت مناسب هست و از اون به بعد سرعت دانلود بین 15 تا 35 کیلوبایت میمونه و تا شش صبح روز بعد همینطور باقی می مونه. میخوام بدونم اون بچه هایی که از اهواز بودن و همین مشکل رو داشتن تونستن مشکلشون رو حل کنن یا نه؟ مودل مودم هم (wx-fmm-130) هست. آنتن فول و چراغ ها کاملا پر هستن. از 707 ایرانسل و دریافت ایمیل شکایت و هم جوابی نگرفتم. البته مودم رو بردم یک منطقه دیگه ای تست کردم سرعت خوب بود حتی گذاشتم چند ساعتی بمونه و دانلود کنه و به من گفتن سرعت دانلود تا 320 کیلوبایت هم میرفت. یعنی بین دویست و پنجاه تا 320 کیلوبایت متغیر باقی می موند. البته من شک دارم که مشکل از منطقه باشه چون قبلا برای چند ماه 512 نا محدود داشتم به هیچ وجه مشکل افت سرعت نداشتم. کسی میتونه یا میدونه مشکل از کجاس و چطور میشه حلش کرد چون جدا عصبانیم کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)