تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 971 از 1049 اولاول ... 4718719219619679689699709719729739749759811021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,701 به 9,710 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان محترم
    من میخوام سینمای سونی BDV-N9200WL بگیرم میخواستم نظرتونو بدونم که چه جوری هم از نظر صدا چون گوش دادن موزیک و همچنین فیلم دیدم برام اهمیت داره تلویزیون هم سه بعدی هست و میخوام سینما هم بلوری ساپورت کنه.
    یک سوال دیگه اینکه سینما های سونی در پخش blue-ray با زیرنویس فارسی مشکلی ندارن ؟
    ممنون میشم اساتید محترم و همینطور دوستانی اگر این مدل سینما رو دارن راهنمایی کنن

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان محترم
    من میخوام سینمای سونی BDV-N9200WL بگیرم میخواستم نظرتونو بدونم که چه جوری هم از نظر صدا چون گوش دادن موزیک و همچنین فیلم دیدم برام اهمیت داره تلویزیون هم سه بعدی هست و میخوام سینما هم بلوری ساپورت کنه.
    یک سوال دیگه اینکه سینما های سونی در پخش blue-ray با زیرنویس فارسی مشکلی ندارن ؟
    ممنون میشم اساتید محترم و همینطور دوستانی اگر این مدل سینما رو دارن راهنمایی کنن
    پولتون برای این اسباب بازی ها دور نریزید

فیلم بلوری هم زیرنویس فارسی نداره. مگه این کپی ها که بازم ارزشی ندارن.

زیرنویس ها در بسیاری موارد ماشینی هستن. هیچ مترجم حرفه ای وقتشو برای ترجمه فیلم نمیزاره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون دوست گرامی از پاسختون
    ولی فیلم بلوری با زیرنویس فارسی خوب من زیاد دیدم !
    همین زیرنویسهای متداول رو سینک میکنن و روی بلوری میزارن (حتی در نسخه های بلوری 50 گیگی) و قیمتشون هم به نسبت مناسبه و با همون کیفیت ارجینال (کاری به کیفیت دیسک خام ندارم چون قطعا کیفیت دیسک خامشون پایین تر از دیسک ارجینال هست) و من هم از دیدنشون راضی هستم شما رو نمیدونم.
    لطفا درخصوص ساپورت یا عدم ساپورت زیرنویس فارسی در DVD یا بلوری ها در سینمای خانگی سونی اگر دوستان دارن راهنمایی کنن
    ممنون
    Last edited by ali763; 18-03-2015 at 00:31.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همین زیرنویسهای متداول رو سینک میکنن و روی بلوری میزارن (حتی در نسخه های بلوری 50 گیگی) و قیمتشون هم به نسبت مناسبه و با همون کیفیت ارجینال (کاری به کیفیت دیسک خام ندارم چون قطعا کیفیت دیسک خامشون پایین تر از دیسک ارجینال هست) و من هم از دیدنشون راضی هستم شما رو نمیدونم.
    لطفا درخصوص ساپورت یا عدم ساپورت زیرنویس فارسی در DVD یا بلوری ها در سینمای خانگی سونی اگر دوستان دارن راهنمایی کنن
    ممنون
    عجب نمیدونستم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون
    زیرنویس dvd و یا بلوری به صورت عکس هست و مثل زیرنویس های srt فونت نیست که مشکل عدم پشتیبانی از زبان فارسی باشه بنابراین زیرنویس فیلم های دی وی دی و یا بلوری تو هر پلیری پخش میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

زیرنویس dvd و یا بلوری به صورت عکس هست و مثل زیرنویس های srt فونت نیست که مشکل عدم پشتیبانی از زبان فارسی باشه بنابراین زیرنویس فیلم های دی وی دی و یا بلوری تو هر پلیری پخش میشه.

سلام دوست عزیز.
    ممنونم از راهنمایی خوب و کاملتون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کامپیوتر رو با کابل اچ دی وصل کردم به تلویزیون اتاق دیگر ، وقتی تلویزیون تصویر کامپوتر را نشان میده در صفحه مانیتور فقط عکس بک گراند نمایش داده میشه و عملن با موس و کیبرد نمیشه هیچکاری انجام داد.
    نمیشه کاری کرد هم مانیتور و هم تلویزیون یک چیز را نشان بدن؟
    این مشکل شما بر می گرده به تنظیماتتون.
    شما سه حالت میتونی انتخاب کنی.فقط نمایشگر اصلی-فقط نمایشگر دوم-هر دو نمایشگر.
    تو بعضی از سیستم ها تنظیمات بیشتری هم هست.
    کنترل پنل چک کن.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت shahram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من یه تلویزیون پلاسما 50 اینچ ال جی دارم

میخوام یه سینمای خوانواده ارزون بخرم که بهش بیاد

چه مدلی مناسب هستش واسه من؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این مشکل شما بر می گرده به تنظیماتتون.
    شما سه حالت میتونی انتخاب کنی.فقط نمایشگر اصلی-فقط نمایشگر دوم-هر دو نمایشگر.
    تو بعضی از سیستم ها تنظیمات بیشتری هم هست.
    کنترل پنل چک کن.
    ممنون حالا باز چک میکنم ببینم گزینه ای پیدا میشه، در مورد صدا هم همینطوره تا صدای اسپیکر رو از تنظیمات ویندوز قطع نکنم صدا رو از طریف کابل اچ دی به آمپلی نمیفرسته.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون حالا باز چک میکنم ببینم گزینه ای پیدا میشه، در مورد صدا هم همینطوره تا صدای اسپیکر رو از تنظیمات ویندوز قطع نکنم صدا رو از طریف کابل اچ دی به آمپلی نمیفرسته.
    میتونید کلید ویندوز + P رو بزنید، برای اینکه فقط از تلویزیون تصویر بیاد Projector only رو انتخاب کنید.

برای صدا هم از همون تنظیمات ویندوز باید HDMI رو انتخاب کنید.

Tapatalked

12. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •