تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 971 از 1211 اولاول ... 47187192196196796896997097197297397497598110211071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,701 به 9,710 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی من کماکان مشکل خرابی فایل option رو دارم حل بشو هم نیست اون فایل هایی رو هم که حسین داد رو داشتم اونها فایل های آپدیت کیت سرور هستند که ورژن کیت سرور رو به 9.14 ارتقا می دن. نمی دونم مشکل از چیه و چرا زود زود فایل آپشنم خراب میشه البته با یه حذف کردن ساده حل می شه ولی اعصاب خورد کن هست.

راستی من دیروز فیفا 10 رو روی PC بازی می کردم دقت کردم دیدم قیافه گورکاف خیلی عالی هست از فیس توی PES 2010 هم شبیه تر هست. توی فیس ها در برخی موارد واقعا PES در مقابل همون فیفای کارنت هم حرفی واسه گفتن نداره نمی دونم این شکست ها می تونه باعث بشه که کونامی یه تکونی به خودش بده و یه محصول استثنایی بده واسه سال آینده و یا سریال ناموفقیت های کونامی حالا حالا ها ادامه داره.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی من دیروز فیفا 10 رو روی PC بازی می کردم دقت کردم دیدم قیافه گورکاف خیلی عالی هست از فیس توی PES 2010 هم شبیه تر هست. توی فیس ها در برخی موارد واقعا PES در مقابل همون فیفای کارنت هم حرفی واسه گفتن نداره نمی دونم این شکست ها می تونه باعث بشه که کونامی یه تکونی به خودش بده و یه محصول استثنایی بده واسه سال آینده و یا سریال ناموفقیت های کونامی حالا حالا ها ادامه داره.
    آرمین جان فکر میکنم درست نباشه توی این تاپیک بحث مقایسه ای بکنیم اما من فقط یک نکته رو عرض کنم و بحثو ببندیم .در مورد گرافیک فیفا نکست ( من خودم دو ماه میشه فیفا pc رو دارم اما حقیقتا فیفا pc رو نمیشه جزء بازی به حساب آورد ) یک کلاس پایین تر از pes هستش این حرف من نیست اینو کارشناسای فن میگن .
    دو نقیصه بسیار مهم در مورد گرافیک فیفا ایناست :
    - توی فیفا در حین بازی اصلا نمیشه چهره ها رو تشخیص داد .
    - توی فیفا اصلا فن آوری جدیدی بنام نورپردازی داینامیک وجود نداره چیزی که چهره ها و اشیاء رو زنده تر میکنه .
    در زمینه طراحی چهره از فاصله نزدیک توی بعضی چهره ها فیفا بهتر عمل کرده و در بعضی چهره ها pes . توی تاپیک مقایسه من این موارد رو قرار میدم تا بهتر بشه قضاوت کرد و نظر داد .

بطور کل من متوجه یک مساله شدم فیفا گرافیک رو طوری طراحی کرده که از نزدیک بعضی از آیتم ها بهتر و واقعی تر به نظر میرسن مثل چمن سه بعدی , چهره ها و همینطور تور دروازه و چند مورد دیگه اما از فاصله کمی دورتر کیفیت تصویر افت زیادی میکنه اما pes روی نمای با فاصله , بیشتر کار کرده مثلا چمن از زاویه دوربین در حین بازی و یا همین چهره ها و موارد دیگه .

..................

به تصاویر زیر نگاه کنید و خودتون قضاوت کنید توی فیفا اصلا میشه یک بازیکن رو تشخیص داد ؟نمای دوربین تقریبا یکیه .
    ( دو تا تصویر اول مربوط به فیفا نکست میشه )

3. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه مشکل کرش و بیرون پریدن از بازیه که با این فایلها مشکلت حل نمیشه به هر حال این آدرس این فایلهاست :
    ازت واقعا ممنونم.الان میرم امتحان کنم ببینم درست میشه یا نه.ولی فقط اینو بگم که من قبل از اینکه patch دانلود کنم این مشکلو نداشتم
    دوست عزیز باور کن من از مطالبی که در این سایت در مورد بازی مخصوصا میذارید و کلا از اطلاعات شما استفاده میکنم و واقعا به شما ارادت دارم
    ولی قبول داری این چیزی که گفتی از روی انصاف نبود.البته من اصلا سعی نمی کنم در این تاپیک به مقایسه این دو بازی بپردازم و درگروه مربوط به مقایسه این دو بازی این مطالب رو مطرح می کنم که البته شما اون جا جدیدا کم میاد ولی من صد در صد با 4039 موافقم شما با حتی پایین ترین گرافیک pes رو با کیفیت خوبی اجرا میتونید بکنید و قیافه ها ی بازیکنان از دور واقعا معلوم هستش ولی توی فیفا حداقل در کامپیوتر به این صورت نیستش.ولی دوست عزیز این بحث ها رو حتما در اون گروه مطرح کن.ولی فقط یه چیزی بگم به نظر من اگر مثلا بخوایم به pes از 10 امتیاز بدیم حداقل 9 رو در بیشتر شماره ها از جمله همین شماره میگیره البته بعضی شماره ها مثل pes 2008 زیاد خوب کار نشده بود و امتیاز نسبتا پایینی میگیره.

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا من اصلا بحث گرافیک نکردم که گفتم شما به قیافه گورکاف نگاه کنید می بینید توی همون فیفای PC خیلی بهتر طراحی شده... جون آرمین همین الا فیفا 10 رو اجرا کنید برید توی بوردو رو بردارید و قیافه گورکاف رو ببینید.
    این قیافه گورکاف

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی pes هم خیلی خوب هستش.ولی در کل چهره های pes به نظر من واقعی تر هستش بعد گورکوف رو همه می شناسند دیگه ولی نمیدونم چرا تیم ها بزرگ نمی خرنش.من الان با چلسی دارم میرم و واقعا گورکوف بهترین هافبک وسط دنیا الان هستش و خودش یه پا زیدان هست.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چند تا فروارد خوب معرفی کنید.هالک که فعلاً داره ناز میکنه.
    متشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متشکر
    خیلی مهاجم میتونم بهت معرفی کنم شاید بالای 50 تا بشه ولی فعلا اینارو اگه تونستی بخر:
    آگئرو-پاتو-تورس-آگبانلاهور-بالوتلی-توز-هیگوئن-منز(رم)-ابراهیموویچ-اوکاکا(رم)
    اینا توی ذهنم بود ولی فردا اگه بخوای میتونم مهاجم های خوب بیشتری بگم.

11. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

متشکر

خیلی مهاجم میتونم بهت معرفی کنم شاید بالای 50 تا بشه ولی فعلا اینارو اگه تونستی بخر:
    رونی جان اینا که وحید معرفی کرد خوبن اما اگه مستر لیگو با کلاسیک شروع کردی فقط van basten امشب با رم یک بازی در مقابل میلان انجام دادم یک تنه سه تا حوالمون کرد تازه یکی دو تا هم نزد . توی این بازی توی ترکیب تیمم بازیکنان بزرگی مثل ریبری , نصری , مکسس و همینطور توتی وجود داشتن البته من مستر لیگو مثل bal بصورت تک نفره بازی میکنم و آپشن پیشرفت بازیکنان رو هم کنسل کردم .
    توی سری های pes بازیکنان مختلف دارای هوش مصنوعی متفاوتی هستن من گزینه کلاسیک رو به این دلیل انتخاب کردم که سطح کیفی بازیها بالا بیاد ما چیزی حدود 50 تا بازیکنان بزرگ توی تیمهای کلاسیک داریم که به بالاتر رفتن کیفیت بازیها کمک زیادی میکنن .
    بدون تعارف بگم منی که چیزی بیش از دو دهه تماشاگر و پیگیر مسائل مربوط به فوتبال هستم واقعا لذت میبرم از اینکه میبینم کونامی به زیبایی ویژگیهای فردی هر بازیکن در دنیای واقعی فوتبال رو توی این بازی قرار داده هوش بالای مارادونا و مسی , قدرت هد زنی گابریل باتیستوتا , جنگندگی رود گولیت , بازی سازی فرتاندو ردوندو و میشل پلاتینی , دفاع مستحکم کاپیتان سابق ایتالیا فرانکو بارزی و مدافع افسانه ای آرژانتین پاسارلا , سرعت بالای کلودیو کانیگیا و خیلی های دیگه
    Last edited by 4039; 01-02-2010 at 01:07.

13. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آدرس این تایپک مقایسه فیفا و PES رو میشه یه نفر لطف کنه بذاره

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    متشکر
    من به دنبال فروارد جوان هستم که در عین حال استعداد خوبی هم داشته باشن.هالک خوب بود که هرکاری می کنم قرارداد نمی بنده
    الآن تو منچستر هستم رونی را دارم،اون را هم فروختم، برباتوف مونده و welbeck.این آخری اصلاً به درد نمی خوره
    متشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •