راستی من دیروز فیفا 10 رو روی PC بازی می کردم دقت کردم دیدم قیافه گورکاف خیلی عالی هست از فیس توی PES 2010 هم شبیه تر هست. توی فیس ها در برخی موارد واقعا PES در مقابل همون فیفای کارنت هم حرفی واسه گفتن نداره نمی دونم این شکست ها می تونه باعث بشه که کونامی یه تکونی به خودش بده و یه محصول استثنایی بده واسه سال آینده و یا سریال ناموفقیت های کونامی حالا حالا ها ادامه داره.
آرمین جان فکر میکنم درست نباشه توی این تاپیک بحث مقایسه ای بکنیم اما من فقط یک نکته رو عرض کنم و بحثو ببندیم .در مورد گرافیک فیفا نکست ( من خودم دو ماه میشه فیفا pc رو دارم اما حقیقتا فیفا pc رو نمیشه جزء بازی به حساب آورد ) یک کلاس پایین تر از pes هستش این حرف من نیست اینو کارشناسای فن میگن .
دو نقیصه بسیار مهم در مورد گرافیک فیفا ایناست :
- توی فیفا در حین بازی اصلا نمیشه چهره ها رو تشخیص داد .
- توی فیفا اصلا فن آوری جدیدی بنام نورپردازی داینامیک وجود نداره چیزی که چهره ها و اشیاء رو زنده تر میکنه .
در زمینه طراحی چهره از فاصله نزدیک توی بعضی چهره ها فیفا بهتر عمل کرده و در بعضی چهره ها pes . توی تاپیک مقایسه من این موارد رو قرار میدم تا بهتر بشه قضاوت کرد و نظر داد .
بطور کل من متوجه یک مساله شدم فیفا گرافیک رو طوری طراحی کرده که از نزدیک بعضی از آیتم ها بهتر و واقعی تر به نظر میرسن مثل چمن سه بعدی , چهره ها و همینطور تور دروازه و چند مورد دیگه اما از فاصله کمی دورتر کیفیت تصویر افت زیادی میکنه اما pes روی نمای با فاصله , بیشتر کار کرده مثلا چمن از زاویه دوربین در حین بازی و یا همین چهره ها و موارد دیگه .
..................
به تصاویر زیر نگاه کنید و خودتون قضاوت کنید توی فیفا اصلا میشه یک بازیکن رو تشخیص داد ؟نمای دوربین تقریبا یکیه .
( دو تا تصویر اول مربوط به فیفا نکست میشه )