فاار بخر.
عالمه.
دوستان من تصمیم گرفته بودم تحلیلی رو بزارم کنار!حالا می خوام شروع کنم! یک کتاب واسه کی که تحلیلیش صفر ه معرفی کنید.
فاار بخر.
عالمه.
دوستان من تصمیم گرفته بودم تحلیلی رو بزارم کنار!حالا می خوام شروع کنم! یک کتاب واسه کی که تحلیلیش صفر ه معرفی کنید.
تست یا آموزش ؟دوستان من تصمیم گرفته بودم تحلیلی رو بزارم کنار!حالا می خوام شروع کنم! یک کتاب واسه کی که تحلیلیش صفر ه معرفی کنید.
تست : گاج سفید از همشون بهتره
آموزش : فــــار
با این فار می شه دیگه خوب یاد گرفت؟
سطح تحلیلیم خیلی پایینه ها،این فار تستم داره؟
میخواستم بنویسم : "کتاب آموزش نه !"![]()
کتاب تست اش که نوشته عسلی هست تو همون پاسخهای تشریحیش درس خیلی کاملتری نسبت به اون کتاب آموزش داره
و چون از تستهای خیلی خیلی ساده به تستهای سخت رفته حالت آموزشم داره و از 2باره کاری جلوگیری میکنه
خوشخوان هم کلا یه متن نوشته که "برای دانش آموزان فلان می باشد و برای ... " کلا تو توضیح همه کتاباش کپی پیست کرده
کتاب حسابانش آموزش خوب و متعادلی داره اتفاقا و بعدش تست آورده که بعضی تستهاش از تستهای کتابای دیگه سطحش بالاتره اونم نه اینکه خیلی پیچیده باشه بلکه راه حلاش کمی طولانیه و تمرین بیشتری تو حل یه تستش هست
بنظر من خیلی سبز کتاب دیفرانسیلش اون جور که باید و شاید در حد بقیه کتاباش خوب در نیومده اما از اندیشه فائق قطعا بهتره ، اندیشه فائق از جهات زیادی مشکل داره .
گاج 91 رو هنوز ندیدم .
آره میشه ..
تست های آموزشی داره تو متن درس .
اما خودش جداگانه یه کتاب آزمون داره که فوق العادست به نظرم . ( برای دوران جمع بندی و ... )
سلام میخواستم ببینم چجوری میتونم طوری درس بخونم که دانشگاه های خوب قبول بشم مثل تهران؟ چه جزواتی بنظرتون خوبه؟
سلام به نظرتون کتاب نشر الگو گسسته چطوره؟ نشر الگو رو دارم اگه خوب نباشه برم فار بگیرم!
من برا شیمی پیش یک، خیلیسبز و برای دیفرانسیل 1 ، الگو رو دارم. به نظرتون برا قسمت دوم این کتاب، همین انتشارات رو بگیرم یا کتابهای دیگه؟
این دوتا رو که من داشتم که به نظرم خوبن، کتابهای دیگه رو نمیدونم.
برای شیمی پیش دو من مبتکران رو توصیه میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)