جناب camaro lt با قلم رسایی که دارند در صحفه 675 بطور مفصل و مشروح توضیح دادند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
جناب camaro lt با قلم رسایی که دارند در صحفه 675 بطور مفصل و مشروح توضیح دادند
![]()
Last edited by kcnc; 07-11-2016 at 13:49.
۱۰۵ سال پیش در چنین روزی، یعنی سوم نوامبر ۱۹۱۱، لوئیس شورولت، مهندس خودرو و راننده سوئیسی ماشینهای مسابقه ای، شرکت خودروسازی شورلت ( Chevrolet) را با کمک ویلیام دورانت، تاجر پییشتاز در صنعت خودروسازی، در شهر دیترویت تاسیس کرد.
در آمریکا از ماشینهای ساخت شورلت اصطلاحا با عنوان "شِوی / Chevy" یاد می شود. شورلت در سالهای ۱۹۵۰و ۱۹۶۰ تاثیر بسزایی بر بازار اتومبیلهای آمریکایی داشت و در سال ۱۹۵۳ اتومبیل اسپرت کوروت را با بدنه ای از جنس فایبرگلاس ارائه داد که تا امروز یکی از اتومبیلهای محبوب جوانان محسوب می شود.
پس از بیش از صد سال تولید خودرو در آمریکا، شرکت شورولت این روزها با تولید انواع متنوع خودرو، از جمله خودروهای برقی و کم مصرف در کنار برخی انواع کلاسیک شورولت، همچنان از بازیگران اصلی تولید خودرو در آمریکاست.
برگرفته از وبلاگ وزارت امور خارجه آمریکا
با تشکر از پاسختون استاد گرامی
یعنی باید 125 امپر یاشه اخه جا نمیشه نهایتش یع 80 امپر جا میشه به نظرتون چیکار کنم؟
شاید بطور عمود بر حالتی که الان هست بشه باطری سوار کرد، البته فکر میکنم با ساختن یک سینی زیر باطری مناسب در وضعیت جدید، امکان استفاده از باطری های بزرگتر با توان بیشتر وجود داشته باشه.
باطری های جدید با توان 80 آمپر هم جوابگو هست ، اما اگر وسائل برقی پرمصرف اضافه سوار کردین، مثل فن برقی جلوی رادیاتور یا سیستم صوتی قوی، برای شروع بهتر هست که دینام با آمپر بالا نصب کنید.
با سلام خدمت اساتید انجمن.امیدوارم حال همگی خوب باشه.خیلی خوشحالم که تازه انجمن به این مفیدی که می توان دایرالمعارف نیز به اون گفت را پیدا کردم.بنده مسعود هستم و ساکن یزد و مالک شورلت نوا مدل 59.
اخیرا مشکلی برای خودرو بنده با توجه به سردی هوا پیش اومده که صبح ها بعد از حدود ده مرتبه استارت زدن ماشین روشن می شود.ازدوستان تقاضای راهنمایی دارم.البته هرچه در صفحات مختلف انجمن جستجو کردم موفق به پیدا کردن راه حل مشکل فوق نشدم.ازدوستان عزیز تقاضا دارم در صورتی که قبلا در انجمن بحث شده لینک صفحه را برای من ارسال کنن.ممنون
دوست گرامی masoud eh
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
امیدوارم با کمک شما و بقیه دوستان ، مطالب مفید زیادی در کلوپ به اشتراک بگذاریم.
در رابطه با مشکل بد روشن شدن ماشین ، هنگام صبح، بخصوص در سرما، به نظر میرسه که ساسات ماشین کار نمیکنه یا درست تنظیم نشده.
ساسات نصب شده روی شورلت نوا ، بصورت اتوماتیک هست و بر اساس مقدار حرارت هوا و همچنین وکیوم و مکش موتور کار میکنه. البته در بخشی از این ساسات قابلیت تنظیم دستی هم وجود داره.
در اولین مرحله باید ببینید چه بخشهای از ساسات روی کاربراتور وجود داره، و در ادامه کدامیک از بخشهای موجود سالم هست و به درستی کار میکنه؟
شاید بعضی از قطعات وجود نداشته باشه یا خراب باشه، و یا به درستی تنظیم نشده باشند، بخاطر همین در یک مرحله نمیشه دقیقا گفت که مشکل از کجای کاربراتور یا ساسات هست و باید مرحله به مرحله جلو بریم.
پیشنهاد میکنم چندتا تصویر واضح از تمام اطراف کاربراتور بگیرید و اینجا بگذارید و در ادامه این بخش را که تا حد زیادی در مورد ساسات اتوماتیک نوا (نصب شده روی کاربراتور تک دهنه راچستر) توضیح داده شده و تعمیر وکیوم ساسات را هم شرح داده، مطالعه کنید.
بعد از مطالعه و بررسی کاربراتور و دیدن تصاویری که گذاشتید، بقیه موارد را پیگیری میکنیم.
موفق باشید.
![]()
با تشکر خدمت شما جناب camaro It
حتما در اولین فرصت چند عکس جهت استفاده از راهنمایی شما و سایر دوستان در انجمن قرار میدم.
با سلام خدمت همه دوستان.همون طوری که امر فرموده بودین برای راهنمایی روشن شدن ماشین در هوای سرد قسط ارسال عکس داشتم که سایت اجازه آپلود عکس را به من نداد.لطفا راهنمایی بفرمائید.
- - - Updated - - -
با سلام خدمت همه دوستان.همون طوری که امر فرموده بودین برای راهنمایی روشن شدن ماشین در هوای سرد قسط ارسال عکس داشتم که سایت اجازه آپلود عکس را به من نداد.لطفا راهنمایی بفرمائید.![]()
[QUOTE=masoud eh;8900038]با سلام خدمت همه دوستان.همون طوری که امر فرموده بودین برای راهنمایی روشن شدن ماشین در هوای سرد قسط ارسال عکس داشتم که سایت اجازه آپلود عکس را به من نداد.لطفا راهنمایی بفرمائید.
- - - Updated - - -
باسلام خدمت دوستان محترم و ناظرگرامی انجمن. ممنون از راهنمایی جنابعالی.باتوجه به اینکه بنده تازه به انجمن واردشدم امکان ارسال عکس برای بنده وجودندارد.بااین پیغام ازسوی انجمن این اختیارازبنده سلب شده
در هنگام فرستاده شدن مطالب شما اين مشکلات بوجود آمده است !
- توجه مهم
امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
این محدودیت بصورت خودکار و به مرور زمان برای شما برداشته خواهد شد.
لطفا لینک ها فعال و عکس ها را از پست خود حذف کنید و سپس مطلب را ارسال کنید.
برای اینکار کافیست از تگ های url و img استفاده نکنید.
در عوض میتوانید url لینک ها و عکس ها را بصورت کد قرار دهید.
ایشاله با ارسال مطالب مرتبط با انجمن این امکان به بنده داده بشه![]()
Last edited by masoud eh; 13-11-2016 at 12:09.
[QUOTE=masoud eh;8900223]تصاویری که فرستادید را دیدم. اگر امکان گذاشتن تصاویر بصورت مستقیم ندارید، لینک آدرس عکسها را در کلوپ بگذارید ،بهتر هست.
بخش پشت کاربراتور توی تصویر دیده نمیشه ولی در کل به نظر میرسه قطعات ساسات همه هستن و ظاهرا باید کار هم بکنه.
این موارد را چک کنید:
1.آیا موقعی که موتور سرد هست ( مثل اول صبح) قبل از روشن کردن ماشین و با فشار دادن پدال گاز و یا کلا حرکت دادن خروسک اهرم گاز کاربراتور، دریچه بالایی کاربراتور بسته میشه یا خیر؟ ( دریچه بالای کاربراتور با فلش قهوه ای مشخص شده)
اگر بسته نشد، ببینید آیا لینکهای مرتبط با این دریچه سرجای خودش هست یا برداشته شده؟
بازوی خروجی فنر ساسات کاملا آزاد هست یا با فنر داخل محفظه درگیری داره؟ ( محفظه فنر ساسات با فلش زرد ، و بازوی خروجی فنر ساسات با فلش آبی مشخص شده)
2. وقتی ماشین روشن شد، دریچه بالایی کاربراتور در چه وضعیتی قرار میگیره؟
بسته شده باقی مانده ، یا باز شده؟
وکیوم روی ساسات سالم هست و کار میکنه؟ ( وکیوم ساسات با فلش قرمز مشخص شده)
لوله متصل به این وکیوم سالم هست و نشتی نداره؟
این موارد را دقیقا چک کنید و از وضعیت هر کدام یادداشت برداری کرده و عکس هم بگیرید.
اگر امکان داشت با استفاده از یک اسپری تمیز کننده کاربراتور یا انژکتور و یا شتشتو کننده کنتاکت های الکتریکی که در فروشگاههای لوازم برق منزل هست، کاربراتور را یک سرویس ساده بکنید تا لینکها و اهرمها تمیز و روان شده و در تصویر هم بهتر دیده شود.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)