تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 971 از 1081 اولاول ... 47187192196196796896997097197297397497598110211071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,701 به 9,710 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای فایرفاکس 5 پچ b برای ورژن 2012 ارایه خواهد شد که افزونه ها رو سازگار میکنه.
    با تشکر از شما ،در مورد اون برنامه که بلوکه شده نظرتون چیه و چرا بلوکه شده

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ابتدا تاپیک زیر برای کاربرانی که سوال یا مطلبی رو اشتباها در این تاپیک ارسال کردند و به پست اول ارجاع داده شده اند معرفی میشود :

شما اونجا میتونید ضمن رعایت قوانین موجود در پست اول اون تاپیک :

هر سوالی رو در مورد انتخاب یک آنتی ویروس بپرسید، هر نظری رو در مورد محصول خاصی بدید ویا
    هر بحثی رو در مورد مقایسه آنتی ویروس ها مطرح کنید.

اما برای ارسال هرگونه پست در این تاپیک، رعایت شرح کار و قوانینی که در ادامه می آید ضروری هست.

شرح کار :

1. قرارگیری نتایج تست های آنتی ویروس ها از سوی شرکت ها و سایت های معتبر

اولویت اصلی ما نتایج لابراتوارهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود.
    چرا که نسبت به بقیه از شهرت و اعتبار بیشتری برخوردار هستند.

سایت virusbtn.com هم با وجودی که ایرادات گفته شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اون وارد هست، دارای شهرت زیادی هست.

علاوه بر اینها سایت های دیگری هم هستند که هر چند از اعتبار دو سایت اول برخوردار نیستند، اما این دلیل بر کم اهمیت بودن اونها نیست. مثل :
    dennistechnologylabs.com , malwareresearchgroup.com , raymond.cc , antimalware.ru
    checkvir.com , icsalabs.com , westcoastlabs.org و ...

اما سایت های زیر کمترین مبنای علمی لازم رو ندارند و لذا از ارجاع به اونها در این تاپیک خودداری کنید. در صورت این کار پست حذف خواهد شد :

toptenreviews.com

pcmag.com
    virus.gr
    starreviews.com
    no1reviews.com

2. بحث های تخصصی مربوط به آنتی ویروس ها

قوانین :

الف :
    این تاپیک محل پرسش و پاسخ نیست.
    طرح سوالات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ب : بیان نظرات شخصی در مورد نقاط ضعف و قوت آنتی ویروس ها : در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ج : این تاپیک محل ارایه مطالب تخصصی، تحلیلی، فنی و علمی هست. بیان مطالب متقابل هم باید به همین گونه باشد.

د : با عنایت به قانون مندرج در بند الف، اگر صرفا سوالی در مورد تست های قرار داده شده و یا بحث های تخصصی صورت گرفته بین سایر کاربران دارید، میتونید از اونها بپرسید. ( فقط سوال و نه اظهار نظر شخصی )

ه : هر گونه ابراز نظر شخصی در مورد مطالب این تاپیک رو که با توجه به قوانین گفته شده نمیتونید اینجا بیان کنید، میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بیان کنید.

====================================

موفق باشید.

Last edited by omid-p30; 15-01-2012 at 14:48.

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    من از نسخه 2010 کسپرسکی استفاده می کنم و حالا نسخه 2012 رو دانلود کردم می خواستم بپرسم که برای نصب نسخه جدید اول باید نسخه قبلی رو آنیستال کنم یا روش دیگه ای داره ؟
    در ضمن چون سیستمم مشکوک به ویروسه به نظر شما بهتر نیست که این کارو در حال safe mode انجام بدم ؟
    ممنون
    کسی از دوستان نمیخواد احیانا بعد از حدود یک هفته لطفی در حق سوال ما بکنه ؟

4. این کاربر از ICAROOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان فایل زیر رو دانلود کنید که بصورت PDF هستش ، آموزش تنظیمات کاسپره و پاسخ سئوالهای شما در اون موجوده

زحمت مطالعه با خودتون ، بخشید من فرصت مطالعه رو نداشتم وگرنه بخاطر خودمم که بود میخوندم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز آیا برای ورژن 2012 هم این راهنما وجود داره یا فقط برای 2011 تهیه شده ؟

6. این کاربر از ICAROOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

مرسی از شما ولی حالا که 2012 رو نصب کردم بعضی جاها متفاوت هست با توضیحات به هر حال تشکر

دوست عزیز آیا برای ورژن 2012 هم این راهنما وجود داره یا فقط برای 2011 تهیه شده ؟

سلام

دوستان عزیز قسمت تنظیمات در 2012 بسیار شبیه به 2011 هستش و من یه خرده باهاش ور رفتم تفاوتی رو ندیدم و چنانچه اختلافی

مشاهده کردید با یه کم جستجو مطمئنا میتونید پیدا کنید .

موفق باشید

8. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان من تازه دارم از کاسپر 2012 استفاده می کنم مشکلی که دارم اینه که proactive کاسپر idm رو ویروس میشناسه و پاکش می کنه راهی نیست که بدون غیرفعال کردن پرواکتیو ، بتونم idm رو هم اجرا کنم؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی از دوستان نمیخواد احیانا بعد از حدود یک هفته لطفی در حق سوال ما بکنه ؟
    بله اول باید نسخه 2011 رو انیستال کنید اگه اینترنت پر سرعت داری پیشنهاد میکنم دیسک نجات کسپر رو دانلود کن بر روی سی دی رایت کن واز طریق بوت سیستمت رو اسکن کن امیدوارم مشکلت حل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

درود
    دوستان من نسخه ۲۰۱۲ کاسپر رو نصب کردم ولی بدبختانه سیستم کاملا قفل شد تازه ان هم با یک هارد خالی فقط ویندوز اکس پی رو ش نصب بود
    اخه این چه جور انتی ویروسی خودش از صد تا ویروس مخربتره کل نفس سیستم رو میگیره
    تازه سی پیو من ۷۵۰۰ هستش با دو گیگ رم؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

درود
    دوستان من نسخه ۲۰۱۲ کاسپر رو نصب کردم ولی بدبختانه سیستم کاملا قفل شد تازه ان هم با یک هارد خالی فقط ویندوز اکس پی رو ش نصب بود
    اخه این چه جور انتی ویروسی خودش از صد تا ویروس مخربتره کل نفس سیستم رو میگیره
    تازه سی پیو من ۷۵۰۰ هستش با دو گیگ رم؟
    والا من رو ویندوز 7 دارم لذت میبرم از نسخه 2012 .. بی سر وصدا و کاملا بهینه شده از لحاظ سرعت داره کارش رو میکنه .. شما اولا حتما از سایت خود سازنده دانلود کن .. دوباره نصب کن ببین مشکل داری یا نه

13. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان من تازه دارم از کاسپر 2012 استفاده می کنم مشکلی که دارم اینه که proactive کاسپر idm رو ویروس میشناسه و پاکش می کنه راهی نیست که بدون غیرفعال کردن پرواکتیو ، بتونم idm رو هم اجرا کنم؟
    البته میشه باید اونو به استثناعات اضافه کنی ودر قسمت استثناعات تیک مربوط بهproactive رو بزنی ودر
    Aplication controoler اون رو به فturested اضافه کنی .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما راه بهترش اینه که با یک کرک درست حسابی IDm رو کرک کنی اینم یک کرک نسبتا خوب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •