با تشکر از شما ،در مورد اون برنامه که بلوکه شده نظرتون چیه و چرا بلوکه شده
با تشکر از شما ،در مورد اون برنامه که بلوکه شده نظرتون چیه و چرا بلوکه شده
ابتدا تاپیک زیر برای کاربرانی که سوال یا مطلبی رو اشتباها در این تاپیک ارسال کردند و به پست اول ارجاع داده شده اند معرفی میشود :
شما اونجا میتونید ضمن رعایت قوانین موجود در پست اول اون تاپیک :
هر سوالی رو در مورد انتخاب یک آنتی ویروس بپرسید، هر نظری رو در مورد محصول خاصی بدید ویا هر بحثی رو در مورد مقایسه آنتی ویروس ها مطرح کنید.
اما برای ارسال هرگونه پست در این تاپیک، رعایت شرح کار و قوانینی که در ادامه می آید ضروری هست.
شرح کار :
اولویت اصلی ما نتایج لابراتوارهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود.1. قرارگیری نتایج تست های آنتی ویروس ها از سوی شرکت ها و سایت های معتبر
چرا که نسبت به بقیه از شهرت و اعتبار بیشتری برخوردار هستند.
سایت virusbtn.com هم با وجودی که ایرادات گفته شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اون وارد هست، دارای شهرت زیادی هست.
علاوه بر اینها سایت های دیگری هم هستند که هر چند از اعتبار دو سایت اول برخوردار نیستند، اما این دلیل بر کم اهمیت بودن اونها نیست. مثل :
dennistechnologylabs.com , malwareresearchgroup.com , raymond.cc , antimalware.ru
checkvir.com , icsalabs.com , westcoastlabs.org و ...
اما سایت های زیر کمترین مبنای علمی لازم رو ندارند و لذا از ارجاع به اونها در این تاپیک خودداری کنید. در صورت این کار پست حذف خواهد شد :
toptenreviews.com
pcmag.com
virus.gr
starreviews.com
no1reviews.com
قوانین :2. بحث های تخصصی مربوط به آنتی ویروس ها
الف : این تاپیک محل پرسش و پاسخ نیست. طرح سوالات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب : بیان نظرات شخصی در مورد نقاط ضعف و قوت آنتی ویروس ها : در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ج : این تاپیک محل ارایه مطالب تخصصی، تحلیلی، فنی و علمی هست. بیان مطالب متقابل هم باید به همین گونه باشد.
د : با عنایت به قانون مندرج در بند الف، اگر صرفا سوالی در مورد تست های قرار داده شده و یا بحث های تخصصی صورت گرفته بین سایر کاربران دارید، میتونید از اونها بپرسید. ( فقط سوال و نه اظهار نظر شخصی )
ه : هر گونه ابراز نظر شخصی در مورد مطالب این تاپیک رو که با توجه به قوانین گفته شده نمیتونید اینجا بیان کنید، میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان کنید.
====================================
موفق باشید.
Last edited by omid-p30; 15-01-2012 at 14:48.
کسی از دوستان نمیخواد احیانا بعد از حدود یک هفته لطفی در حق سوال ما بکنه ؟
![]()
![]()
![]()
دوست عزیز آیا برای ورژن 2012 هم این راهنما وجود داره یا فقط برای 2011 تهیه شده ؟
مرسی از شما ولی حالا که 2012 رو نصب کردم بعضی جاها متفاوت هست با توضیحات به هر حال تشکر
دوست عزیز آیا برای ورژن 2012 هم این راهنما وجود داره یا فقط برای 2011 تهیه شده ؟
سلام
دوستان عزیز قسمت تنظیمات در 2012 بسیار شبیه به 2011 هستش و من یه خرده باهاش ور رفتم تفاوتی رو ندیدم و چنانچه اختلافی
مشاهده کردید با یه کم جستجو مطمئنا میتونید پیدا کنید .
موفق باشید
سلام دوستان من تازه دارم از کاسپر 2012 استفاده می کنم مشکلی که دارم اینه که proactive کاسپر idm رو ویروس میشناسه و پاکش می کنه راهی نیست که بدون غیرفعال کردن پرواکتیو ، بتونم idm رو هم اجرا کنم؟
بله اول باید نسخه 2011 رو انیستال کنید اگه اینترنت پر سرعت داری پیشنهاد میکنم دیسک نجات کسپر رو دانلود کن بر روی سی دی رایت کن واز طریق بوت سیستمت رو اسکن کن امیدوارم مشکلت حل بشه![]()
درود
دوستان من نسخه ۲۰۱۲ کاسپر رو نصب کردم ولی بدبختانه سیستم کاملا قفل شد تازه ان هم با یک هارد خالی فقط ویندوز اکس پی رو ش نصب بود
اخه این چه جور انتی ویروسی خودش از صد تا ویروس مخربتره کل نفس سیستم رو میگیره
تازه سی پیو من ۷۵۰۰ هستش با دو گیگ رم؟
والا من رو ویندوز 7 دارم لذت میبرم از نسخه 2012 .. بی سر وصدا و کاملا بهینه شده از لحاظ سرعت داره کارش رو میکنه .. شما اولا حتما از سایت خود سازنده دانلود کن .. دوباره نصب کن ببین مشکل داری یا نه
البته میشه باید اونو به استثناعات اضافه کنی ودر قسمت استثناعات تیک مربوط بهproactive رو بزنی ودر
Aplication controoler اون رو به فturested اضافه کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما راه بهترش اینه که با یک کرک درست حسابی IDm رو کرک کنی اینم یک کرک نسبتا خوب
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)