تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 971 از 2376 اولاول ... 4718719219619679689699709719729739749759811021107114711971 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,701 به 9,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امیر قلعه نویی:می دانستیم باید ازکجا به پاس ضربه بزنیم/ تغییر مدیریت باعث کسب نتایج مطلوب استقلال شد

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران این تیم را یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر خواند و گفت: با شناختی که از تیم فوتبال پاس داشتیم می دانستیم از کجا باید به این تیم ضربه بزنیم.به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی پس از برتری 4 بر2 تیمش مقابل پاس همدان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه قدس همدان افزود: بازی بسیار خوبی بود. دو تیم استقلال و پاس منسجم و خوب عمل کردند. با توجه به نتیجه‌ای که در پایان مسابقه حاصل شد، بدون شک تیم استقلال برتر از پاس بوده است. اینکه استقلال چهارگل در همدان به پاس می زند نشان دهنده توانایی و برتری تیم ما نسبت به این تیم است.
    وی با بیان اینکه تیم فوتبال استقلال تهران با شناخت نقاط ضعف و قوت تیم فوتبال پاس همدان و تمرکز روی استفاده از کاستی‌های این تیم گام به میدان نهاده بود، افزود: ما می دانستیم باید از کجا به تیم پاس ضربه بزنیم و با استفاده از فرصت‌های خود به نتیجه‌ای ایده‌ال دست یافتیم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز نارضایتی از عملکرد مدافعان این تیم در مصاف با پاس همدان، افزود: من از خط دفاع استقلال راضی نیستم. با اینکه تیم پاس موقعیت‌های گل کمی روی دروازه ما داشت اما به دو گل رسید که این آمار خوبی برای تیم ما نیست. باید با تمرین و کار بیشتر این نقطه ضعف را برطرف کنیم تا در ادامه مسابقات با مشکل مواجه نشویم.
    خبرنگاری از قلعه نویی پرسید تغییرات مدیریتی در راس باشگاه استقلال تا چه اندازه در نتایج و رشد این تیم تاثیرگذار بوده است؟ که وی گفت: باید از زحمات فتح الله زاده تشکر کنم. او برای باشگاه استقلال زحمات زیادی را متحمل شده است. اما باید پذیرفت که با تغییر مدیریت باشگاه استقلال منابع جدید مالی به این باشگاه تزریق شد و با پرداخت حق و حقوق بازیکنان شرایط روحی آنها تقویت شد.
    علت خروج فرهاد مجیدی از فهرست 18 نفره تیم فوتبال استقلال تهران سوژه پرسش دیگر یکی از خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه قدس همدان از امیر قلعه نویی بود، که وی در پاسخ به این خبرنگار نیز گفت: فرهاد بازیکن بزرگ، ارزشمند و جوانمرد تیم ماست که در مواقع لازم تیم را جمع و جور می کند. فرهاد امروز سرماخورده بود و از ما خواست که نامش را در ترکیب تیم قرار ندهیم.
    وعده قهرمانی تیم فوتبال استقلال تهران در هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور، مورد دیگری بود که از قلعه نویی سئوال شد که وی گفت: من باید بگویم تیم استقلال در دیدار مقابل صباباتری که با نتیجه 3 بریک شکست خورد خیلی بهتر از بازی امروز برابر پاس عمل کرد. در آن برهه زمانی شانس یار تیم ما نبود و نتوانستیم موفق باشیم اما امروز شرایط تیم به مراتب بهتر از گذشته است. پیروزی‌های پرگل استقلال در دیدارهای گذشته و ثبات ما در هفته‌های اخیر نشان می دهد که این تیم می تواند مدعی جدی قهرمانی لیگ باشد. ما نقشه‌های زیادی برای قهرمانی داریم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در خاتمه از مردم همدان تشکر کرد و گفت: من از مردم همدان متشکرم، هرچند از روز گذشته تا به امروز حرف‌های بدی را نثار ما کردند.
    قلعه نویی در حال تشکر از مردم همدان بود که عکاس یکی از نشریات محلی همدان به وی گفت: " شما هم متقابلا به مردم همدان عکس العمل نشان دادید و در زمان آمدن به سالن کنفرانس ورزشگاه قدس به آنها ناسزا گفتید".
    قلعه نویی در مواجهه با این اتهام عکاس همدانی گفت: من به کسی ناسزا نگفتم. زمانی که داشتم به سالن کنفرانس ورزشگاه می آمدم از آنجائیکه فاصله بین رختکن تا این سالن زیاد بود به مدیر روابط عمومی باشگاه گفتم باید برای رفتن به سالن کنفرانس آژانس می گرفتیم که متاسفانه از حرف‌های من سوء برداشت شد. من حرف‌های شما را قبول ندارم، چون مردم همدان را دوست دارم و برای آنها احترام قائلم.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

باور كنيم يا نه جان واريو در راه امارات است!
    باور اين خبر براى خود ما هم سخت است زيرا سطح ليگ امارات طى يكى، دو سال اخير تا حدى افزايش كيفى داشته و به همين خاطر هم اكنون فقط بازيكنانى از ايران راهى اين ليگ مى شوند كه سابقه ملى داشته و هم اكنون نيز جزو مهره هايى باشند كه همچنان گوشه چشمى به اين پيراهن دارند اما دوشنبه شب يك مقام آگاه با اشاره به عملكرد خوب فابيو جان واريو در فصل جارى ليگ حرفه اى مدعى شد كه اين بازيكن مورد توجه اماراتى ها قرار گرفته است. ظاهراً بازى هاى خوب اين هافبك اروگوئه اى باعث شده تا چند واسطه اماراتى براى جذب وى دست به كار شوند و حتى احتمال دارد در آينده اى نزديك مذاكراتى هم صورت بگيرد. البته يكى از مسئولان باشگاه استقلال با تأكيد بر اينكه جان واريو فروشى نيست، مدعى شد اين تيم براى حضورى مقتدرانه در ليگ قهرمانان آسيا به همه نيروهاى خود از جمله فابيو جان واريو نيازمند است.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اسامی داوران هفته دوازدهم لیگ برتر اعلام شد/ ترکی بازی پرسپولیس را قضاوت می کنداز سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته دوازدهم لیگ برتر باشگاه‌های کشور اعلام شد که طی آن محسن ترکی بازی حساس این هفته بین تیم‌های پرسپولیس و سپاهان را قضاوت خواهد کرد.به گزارش خبرنگار مهر، همچنین بازی استقلال - پیکان را که روز دوشنبه هفته پیش رو در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد را نیز سعید مظفری‌زاده قضاوت خواهد کرد.
    - برنامه و اسامی دیدارهای هفته دوازدهم لیگ برتر به شرح زیر است:
    یکشنبه - 5/8/87
    * سایپا کرج - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 14:45، ورزشگاه انقلاب کرج
    داور: علیرضا فغانی، کمک‌ها: علیرضا یزدانی و محمد رضا ابوالفضلی، داور چهارم: سعید مظفری زاده
    * ابومسلم خراسان - داماش گیلان، ساعت 14:45، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    داور: محمد حسین اسدی، کمک‌ها: حسین خانبان و بهرام نقوی، داور چهارم: محمد حسین کاظمیان
    * مس کرمان - پیام خراسان، ساعت 14:45، ورزشگاه شهید باهنرکرمان
    داور: هدایت ممبینی، کمک‌ها: حیدر شکور و سعید علی نژادیان، داور چهارم: جمشید محمدی
    * ملوان انزلی - صبا قم، ساعت 14:45، ورزشگاه تختی انزلی
    داور: محمود رفیعی، کمک‌ها: جهانگیر حیدری و مصطفی فراهانی، داور چهارم: محمد ملکی
    * ذوب آهن - استقلال اهواز، ساعت 14:45، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
    داور: شاهین حاج بابایی، کمک‌ها: صادق نوری و مجید شمس، داور چهارم: مهرداد ذهبی
    * برق شیراز- راه آهن، ساعت 14:45، ورزشگاه حافظیه شیراز
    داور: خداداد افشاریان، کمک‌ها: حسن کامرانی‌فر و محمد رضا منصوری، داور چهارم: رسول احمدی
    * فولاد خوزستان - پاس همدان، ساعت 16:35، ورزشگاه تختی اهواز
    داور: غلامرضا جباری، کمک‌ها: مجید ویشگاهی و بابک داوری، داور چهارم: آرش خرمیان
    * پرسپولیس تهران - فولاد مبارکه، ساعت 16:35، ورزشگاه آزادی تهران
    داور: محسن ترکی، کمک‌ها: رضا سخندان و رسول فروغی، داور چهارم: سعید فتاحی
    دوشنبه - 6/8/87
    * استقلال تهران - پیکان قزوین، ساعت 16:35، ورزشگاه آزادی تهران
    داور: سعید مظفری زاده، کمک‌ها: مرتضی کریمی و داوود رفعتی، داور چهارم: علیرضا فغانی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: بالاخره روزهاى خوش پيكان و ذوب آهن هم به پايان مى رسد!

استقلال از هفته يازدهم ليگ برتر توانست با ۴ گل پاس همدان را در خانه شكست دهد. آرش برهانى مهاجم استقلال در ۱۰ دقيقه پايانى وارد ميدان شد و يك گل زد. گفت و گويى با او داشتيم كه در ادامه مى خوانيد:
    • بازى چطور بود؟
    - بازى خيلى خوبى بود. كدام تيم مى تواند در همدان ۴ گل به پاس بزند و با كسب ۳ امتياز اين بازى را به پايان برساند. ۴ گل ديگر هم بايد مى زديم كه متأسفانه بى دقتى در زدن ضربات آخر باعث شد بازى با اين نتيجه تمام شود.
    • • دليل اينكه در پايان بازى به ميدان آمدى، چه بود؟

- مشكلى براى بازى كردن نداشتم، اين تشخيص قلعه نويى بود كه روى نيمكت بنشينم. به هر حال بازى نكردنم به خاطر مشكل فنى نبوده و به خاطر تغيير تاكتيك، جايى براى من در زمين نبود.
    • اين تغيير تاكتيك چگونه بود؟
    - چون زمين پاس استاندارد نبود و كوچكتر از زمين هاى ديگر است، با تاكتيك متفاوتى به ميدان رفتيم.
    • قضيه تكرارى گل نزدن تو در استقلال قابل حل شدن نيست؟
    - واقعاً اين قضيه تكرارى شده. اينقدر شما خبرنگاران اين سؤال را پرسيدند كه بيشتر از هر كس ديگرى، گل نزدن من به چشم مى آيد.
    • به چشم آمدن آن شايد به اين خاطر باشد كه تو موقعيت هاى زيادى را به گل تبديل نمى كنى؟
    - همه مهاجمان دنيا موقعيت هاى زيادى را از دست مى دهند. به نظر من اين انتقاد ها از من كاملاً غير منطقى است.
    • اما انتظارات از تو بالاست؟
    - اين واژه انتظارات از من بالاست تبديل به پيراهن عثمان شده من در حد توان انتظارات را بر آورده كرده ام.
    • علت نوسان نتيجه گيرى در استقلال چيست؟
    - علت آن جذابيت هاى فوتبال است. اين نوسان ها باعث مى شود فوتبال تماشاگر پسند شود.
    • چرا اين اتفاقات تماشاگر پسند براى ذوب آهن وپيكان پيش نمى آيد؟
    - فعلاً آنها روزهاى خوشى را مى گذارنند. انشاءالله كم كم روى ديگر سكه را خواهند ديد. اين تيم بالاى جدول باقى نخواهند ماند. ضمن اينكه هنوز با تيم هاى قدرتمند بازى نكرده اند.
    • شرايط استقلال چطور است؟
    - بعد از تساوى مقابل برق بچه ها از نظر روحى افت كردند اما اين برد پر گل تأثير خوبى روى بچه ها داشت. مقابل پاس ما به يك وحدت تاكتيكى رسيديم و توانستيم از سد اين تيم بگذريم. به اميد خدا اين روند ادامه دار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدى: روى سكو اعصابم به هم ريخته بود

فرهاد مجيدى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه در ديدار اين تيم مقابل پاس همدان در ليست ۱۸نفره حضور نداشت و از روى سكو بازى را تماشا مى كرد گفت: خيلى دوست داشتم در اين ديدار در زمين حاضر بودم و براى تيم محبوبم گلزنى مى كردم. وى در اين باره گفت: آقاى قلعه نويى در اين ديدار مرا از ليست ۱۸ نفره خارج كرد و بهتر است دليل اين كار را از ايشان بپرسيد البته من در هفته قبل دچار سرماخوردگى شده بودم اما براى اين ديدار كاملاً آماده بودم و مى توانستم در زمين حضور داشته باشم.وى افزود: هنگامى كه بازى استقلال با پاس همدان مساوى شده بود بسيار ناراحت بودم و اعصابم به هم ريخته بود و دوست داشتم در زمين حاضر باشم و با گلزنى هواداران را خوشحال كنم اما به هر حال در اين ديدار شايد صلاح بود كه من در زمين نباشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليزاده : ديديد با پا هم گل زدم

على عليزاده مهاجم استقلال طى گفت وگويى در مورد ديدار تيمش مقابل پاس همدان توضيحاتى ارائه كرد كه در پى مى خوانيد:
    • بالاخره عليزاده با استفاده از پا گل زد!
    - چرا فكر مى كنيد اين مسأله اتفاق عجيبى است؟ هر مهاجمى با اين هدف بازى مى كند كه بتواند با گلزنى تيمش را مقابل حريف موفق كند.
    • اما عليزاده خيلى كم موفق به اين كار مى شود.
    - شما در حالى اين حرف را مى زنيد كه من فرصت چندانى براى بازى كردن در استقلال نداشته ام. در بيشتر ديدارها فقط در دقايق پايانى توسط قلعه نويى به تركيب اضافه مى شدم.
    • آن هم فقط با اين هدف كه با اوت دستى ديگر بازيكنان را در موقعيت گلزنى قرار بدهى!
    - واقعاً نمى دانم چرا هيچ كس نمى خواهد باور كند من به جز اوت انداختن توانايى هاى ديگرى هم دارم. اميدوارم گلى كه با پا زدم، استارتى باشد براى گلزنى هايم در ادامه ليگ برتر تا هم شايستگى هايم را نشان بدهم و هم اينكه استقلال را در رسيدن به مقام قهرمانى كمك كنم.
    • چقدر براى رسيدن به اين هدف اميدواريد؟
    - تمام سعى من اين است كه در تمرينات خودم را نشان دهم تا يكى از ۱۱بازيكن اصلى استقلال باشم. اگر بتوانم به تركيب اصلى راه پيدا كنم، يكى از مهره هاى تاثيرگذار تيم خواهم بود. فرصت هاى زيادى را براى نشان دادن آمادگى ام از دست داده ام و با توجه به روحيه و آمادگى كه در خودم مى بينم، اميدوارى زيادى دارم تا خودم را به عنوان يكى از خوب هاى استقلال مطرح كنم.
    • اما براى فيكس شدن رقابت سختى با ساير مهاجمان داريد.
    - من هم قبول دارم كه اكبرپور، برهانى و مجيدى هم مهاجمين خوبى هستند و هم در استقلال جايگاه خوبى دارند با اين حال نااميد نيستم و تلاشم اين است كه در برنامه هاى امير قلعه نويى جاى ثابتى داشته باشم.
    • از اين بحث خارج شويم، استقلال بالاخره از بحران عدم نتيجه گيرى خارج شد.
    - از همان اول هم مشخص بود كه امتياز از دست دادن هاى تيم ما مقطعى است. خوشحالم كه با پشت سر گذاشتن آن روزهاى دشوار،بالاخره خودمان را به جمع
    تيم هاى بالانشين جدول رسانديم.
    • چقدر به تداوم روند فعلى اميدواريد؟
    - دليلى ندارد ترديدى نسبت به حفظ آمادگى فعلى مان داشته باشيم.كادر فنى خوب و بازيكنان آماده موجب شده تا ما مدعى باشيم و با نتيجه گرفتن در ديدارهاى بعدى همچنان به عنوان يكى از مدعيان اصلى رسيدن به عنوان قهرمانى معرفى شويم.
    • يعنى شرايط استقلال را ايده آل مى دانيد؟
    - نه، تيم ما هنوز هم مشكلات زيادى دارد و براى ماندن در جمع تيم هاى بالاى جدول هر چه زودتر بايد نقاط ضعف مان را به حداقل ممكن برسانيم.
    • مشكل اصلى استقلال چيست؟
    - بازيكنان ما به دليل جا به جايى هاى زياد پيش از فصل هنوز نتوانسته اند آن طور كه بايد به هماهنگى برسند. بعد از چند هفته ديگر بازيكنان ما مى توانند اين نقيصه را برطرف كنند.
    • ناهماهنگى تنها نقطه ضعف استقلال است؟
    - ايراد بزرگ تيم ما اين است كه بعد از گل زدن، عقب مى كشيم و به دفاع غير منطقى مى پردازيم. تيم بزرگى مثل استقلال به قدرى بازيكن بزرگ دارد كه هميشه بايد با شيوه اى هجومى مقابل رقيبانش به ميدان برود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قربانى: تكذيب مى كنم ، هيچ وقت پرسپوليس را دوست نداشته ام
    پيروز قربانى، مدافع تيم استقلال تهران كه از قول او اعلام شده بود پرسپوليس را دوست دارد، در واكنش به اين موضوع گفت: من در آن مصاحبه به هيچ وجه اعلام نكردم كه پرسپوليسى هستم. متأسفانه از صحبت هاى من برداشت بدى كردند و مرا پرسپوليسى خواندند. من فوتبالم را در استقلال آغاز كردم و تاكنون به غير از استقلال براى هيچ تيمى بازى نكرده ام. با اين حساب چگونه مى توانم پرسپوليسى باشم؟ من هيچ گاه پرسپوليس را دوست نداشته ام. در آن مصاحبه نيز از من در مورد شرايط فعلى پرسپوليس پرسيدند كه من هم فقط گفتم پرسپوليس تيم بزرگى است و براى هواداران آن احترام قائلم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظى آشتيانى: كميته فنى باشد براى بعد!
    اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال تهران ضمن تكذيب حاشيه هاى مربوط به تشكيل كميته فنى، زمان شروع به كار اين كميته را در آينده اى نامعلوم عنوان كرد. وى گفت: براى اينكه باشگاه را به حد استانداردهاى جهانى برسانيم، بعد از تشكيل هيات مديره جديد قرار را بر اين گذاشتيم تا با تعريف و راه اندازى كميته هاى مختلف،برنامه هاى لازم را توسط اين كميته هاى تخصصى اجرا كنيم. او همچنين ادامه داد: متاسفانه اين روزها جريانى سعى دارد تا با مطرح كردن فعاليت كميته فنى بين من و سرمربى تيم اختلاف بيندازد.اين در حالى است كه فعلا تصميمى مبنى بر راه اندازى و شروع به كار اين كميته نداريم و ترجيح مى دهيم كميته هايى نظير كميته انضباطى را در اولويت قرار دهيم. وى در مورد شايعه تماس با «بهتاش فريبا» براى قبول پست مديريتى گفت: به عنوان نفر اول اجرايى باشگاه برخودم وظيفه مى دانم كه با پيشكسوتان تماس برقرار كنم و از نظراتشان در مورد مسايل مختلف آگاه شوم اما در مورد سمت مديريت فنى نه تنها با بهتاش فريبا بلكه با هيچ كس ديگرى تماس نگرفته و تا آينده اى نامعلوم هم تماس نخواهم گرفت.

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسی بابت اخبار , حال میکنم پرچم بالاست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    کسی هست پرچم رو از من تحویل بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •