---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
یه سر بزن سایت بازی سنتر همه چی رو میفهمی...[/QUOTE]
داداش سایت بازی سنتر با اون عظمت از کجاش پیدا کنم .حداقل یه لینک بده.تو رو خدا.
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
یه سر بزن سایت بازی سنتر همه چی رو میفهمی...[/QUOTE]
داداش سایت بازی سنتر با اون عظمت از کجاش پیدا کنم .حداقل یه لینک بده.تو رو خدا.
دمت گرم من فقط مي خواستم ببينم كمترينش چنده![]()
من حتما يه چيزيو امتحان كردم كه مي گم دسته فابريك باشه سالم باشه هيچي نمياد![]()
Last edited by shahin_mp3; 21-08-2011 at 15:16.
حاجی تابلویه دیگه . این لینک قسمت های تاپیک MOVE :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک قیمت ها:
اینجام در مورد MOVE توضیح دادن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________________________________________ _کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما چی میخوای بدونی ؟
---------- Post added at 06:53 AM ---------- Previous post was at 06:51 AM ----------
راستی خواستی بگیری یه SHARP SHOOTER هم باهاش بگیر من چند وقت پیش توپ خنه قیمت گرفتم 80-90 تومن بود ....
پس شاید دسته ها رفته تو پاچم . حالا هر چی بوده تموم شده رفته من کنسولو فروردیم 90 گرفتم ....
د ر ضمن شما هم زیاد به این سایت اعنماد نکن این سایت کلا کپی و کپی بازه ....
دسته تو کنسول خودم کار نمیکرد یکی دیگه از تو این کارتون 40 گیگ فت ها در اور داد ( البته فت ها استو اند ولی
لوازمش اصله ) یه دونه دیگم باز بود به من داد .................
دسته من اگر بزارم کامل شارژ شه فکر کنم 20 ساعتو شارژ داره اگر بیشتر نباشه اگر کامل شارژ نشه 8-10 .
حالا یه سوال این دسته تو بارکد داره ؟ اون تقلبیم بارکد داشت ؟
فکر کنم با برنامه بارکد خوان بشه بفمی اصله یا تقلبیه .
Last edited by hamed-akbarie; 21-08-2011 at 06:10.
راستش میخواستم بدونم که بازیهاش در چه حده؟که فکر کنم بد نیست.
و میخواستم بدونم بازی ماشینی رو چطور باید باهاش بازی کنیم اصلا بازی ماشینی میشه باهاش بازی کرد؟
و یه چیز دیگه قیمت یه دسته ی اضافه ی موو چنده؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------
راستی شنیدین میگن بازی kung fu live بدون دسته ی move انجام میشه و فقط pseye شما رو اسکن میکنه و عین کینکت میشه بازیش کرد؟
Last edited by hosein ati; 21-08-2011 at 11:21.
انقدر اعتماد نكن كه واست از تو جعبه در ميارن منم مي خواستم از تو جعبه بگيرم يه چيزايي ديدم كه ديگه بي خيال شدم يكيش كه اصلا دسته دو بود
من دسته تقلبي هم بردم همه جا نشون دادم بعد كه عوضش كردم همه گفتن اصل
خودتم دقت كني ميتوني تشخيص بدي
اره همشون باركد داشت![]()
راستش منم قصد خرید داشتم که تابستون قیمتا رفت بالا و الان دوباره عادی شد که نخریدم ....به جاش رفتم دو تا سکه گرفتم ما که مایدار نیستیم گفتم 2 سال دیگه که یه دفعه ای ps4 اومد پول داشته باشیم ...
بازی هاش فکر کنم خوب باشه .....
برای ماشینی باید فرمون بخری .... نمیدونم شاید با move هم بشه ....
قیمت یه دسته اضافی باید حدود 40-50 تومن باشه ...
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
ولش کن دیگه خیلی وقته خریدم. با همین بازی میکنم .
حالا اگه حال داشتم دسته هامو میبرم 4 تا مغازه تو توپ خونه نشون میدم ببینم اصله یا نه . اگه نبود ببینم چند
میخرن یه پولی بزارم روش اصلشو بگیرم ...
یه سوال به نظرتو دکمه های این دسته ps3 زیادی نرم و شل نیست آخه من xbox بازی کردم دکمه هاش خیلی سفت بود !!!
Last edited by hamed-akbarie; 21-08-2011 at 17:50.
آره منم x360 داشتم دکمه هاش نسبت به ps3 سفته..
من که دسته ام اصلیه بازم دکمه هاش از x360 نرم تره..
راستی دوستان یه سوال kilzoon 3 بهتره یا 2 آخه من 2 از نظر 3d نگین ها معمولی رو میگم؟؟
ديگه PS3 ديگه مي دونه چيكار كنه
ولي ديگه اونقدر هم شل نيست![]()
Last edited by shahin_mp3; 21-08-2011 at 20:02.
بچه ها شاید جاش اینجا نباشه
ولی برای ps3 میشه یه LCD 22 با ورودی HDMI تا 300 تومن گرفت؟
کسی نگرفته اینجا؟
خوب شما به اون دکمه ها عادت کردین یه مدت با ps3 بازی کنید اونوقت برای بازی کردن با دسته XBOX عرقتون در میاد!!یه سوال به نظرتو دکمه های این دسته ps3 زیادی نرم و شل نیست آخه من xbox بازی کردم دکمه هاش خیلی سفت بود !!!![]()
Last edited by mohammad_dj_kazin; 21-08-2011 at 20:40.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)