با سلام
در بازي Beowulf براي اينكه كيبورد كار كنه بايد چكار كنم؟
با سلام
در بازي Beowulf براي اينكه كيبورد كار كنه بايد چكار كنم؟
نقل قول:
از يه Uninstaller خارجي استفاده كن مثل ZUninstaller
.................................................. .......
این برنامه ها به فایل آنیستال بازی نیاز دارند...
چون این فایل وجود نداره عمل نمیکنند.....
سلان به دوستان عزیز
من بازی گیتار هرو رو نصب کردم ولی موقع بالا اومدن بازی this application has failed to start becuse d3dx9_39.dllwas not found!
من دیرکست 10 را نصب کردم ولی بازم همون اخطار رو میده!
سلام من بازی گیتار هری رو نصب کردم اما وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم میگه d3dx9_39.dll not found!
dirext ها رو هم نصب کردم!
اگه گیم پد به کامپیوترت وصل کردی جدا کن....
نه دوست من بعید میدونم بشه کاریش کرد چون شما زدی هر چی فایل بوده نابود کردی
البته میشه کدها رو از توی ریجستری پاک کرد ولی یه کار کاملا تخصصی و مشکله که من یکی بلد نیستم
directx موجود توی dvd بازی رو نصب کن...
سلام
در بازی battlefield 2124 چه جوری میشه اسلحه های جدید رو unlock کرد(البته من میدونم این ربطی به این تاپیک نداره اما هر جا این پست رو دادم جواب نگرفتم تا اومدم پست رو اینجا بزنم چند تا پست هم در این مورد در سایت پیدا کردم اما هیچکدوم درست نبود)
ممنون
با سلام
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
در بازي ژنرال 2 ( zero hour ) بدون پچ بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
من پچ رو هم آپديت كرد اما باز نشد كه نشد
تنظيمات رو كاملا كم كردم و با انواع resoulation هم تست كردم اما نشد
و تنها يك كرك تو اينترنت بود مثل هموني كه تو سي دي بود اين بازي قبلا رو دستگاهها با همين كرك به راحتي جواب ميداد
بازي رو چند بار مجدد نصب كردم اما نشد
خواهشا كمك كنيد
ميتوني يه نسخه ديگه از بازي رو نصب بكني و بگي چي ميشه ؟
شايد نسخه اي كه نصب كردي مشكل داشته ؟
سلام . من ت اجرای بازی Age of Empires III مشکل دارم .وقتی بازی رو اجزا میکنم Error زیر میاد :
MSXML 4.0 is not installed correctly. It is required to run the game.در ضمن از همین CD یه بار نصب کردم و بدون مشکل اجرا میشد ...ولی بعد عوض کردن ویندوز (XP) اینطور شد ...
راستی اصلا این MSXML 4 چی هست ؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ...
Last edited by mranger; 16-08-2009 at 15:00.
با ژنرال 1 هم همين مشكل رو دارم.
والا من خودم که نمی دونم چه کار میکنه ولی توی این سایت یه چیزایی درباره ش نوشته( من یکی که چشام چپ شدهیچی ازش نفهمیدم):
ولی از اینجا دانلودش کن ببین مشکلت حل میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)