برای پیدا کردن شبکه نیازی به تعویض سیم کارت نیست کافی گوشیت 1800 نسل 4 رو ساپرت کنه شبکه رو پیدا می کنه. این عکس با گوشی دارای همراه اول هست
![]()
برای پیدا کردن شبکه نیازی به تعویض سیم کارت نیست کافی گوشیت 1800 نسل 4 رو ساپرت کنه شبکه رو پیدا می کنه. این عکس با گوشی دارای همراه اول هست
![]()
سونی z فقط مدل C6603 4 جی داره. برای شما هم همینه؟
نه گوشی 02 هست همراه اول منطقه ما کلا تعطیل هست وقتی سرچ میکنم فقط 3g ایرانسل و ایران 20 میاد همین 3g ایرانسل هم ضعیفه 2 یا 3 خونه بالای 100db سرعت از 3 مگ بیشتر نمیشه
خوب 02 اصلا نسل 4 رو ساپرت نمی کنه و طبیعی هست که 4 جی رو پیدا نکنه باید با دستگاهی که 4 جی داره سرچ کنی البته با این اوصاف بعیده اونحا 4 جی باشه
دوستانی که میگن افت سرعت شدید هست این چند روزه شهرتون و منطقه هم بگید که به یه جمع بندی میدانی برسیم
دو روزه که دارم از LTE استفاده میکنم متاسفانه در اکثر ساعات افت سرعت شدید داره و به 2مگابیت رسیده سرعت.
3g هم قطعه تو این دو روز.
وقتی یه گوشی 4 جی نداره معلومه پیدا هم نمیکنه! در جواب صفحه قبل! من خودم سونی دارم و پوشش 4 جی نداره و پیدا هم نمیکنه اما یه سونی دیگه هم دارم که ساپورت وپیدا میکنه
دوست عزیز هیچ گوشی حالت فقط 4G نداره. به دلیل اینکه حالت 4G فقط برای انتقال دیتا می باشد و اگر گوشی شما روی فقط 4G قرار میگرفت شما فقط میتوانستید به اینترنت وصل بوده و امکان تماس تلفنی نداشتید.
اگر در دقت کرده باشید در زمانی که گوشی شما در شبکه LTE باشد به محض زنگ خوردن گوشی شبکه گوشی بطور خودکار به حالت H تغییر پیدا میکند.
بنده خودم z داشتم الان هم z3
باید گوشی 4g رو ساپورت کنه تا شبکه های 4g رو پیدا کنه و این را با قاطعیت میگم
اگر نسخه های 02 رو داشته باشید ( z , z1 , z2 ) حتی موقعی که شبکه ها رو سرچ میکنید شبکه 4g رو پیدا نمیکنه. وقتی مودم lte نباشه چطور فرکانس رو بگیره![]()
دقیقا همینطوره. تایید می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)