تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 970 از 1185 اولاول ... 47087092096096696796896997097197297397498010201070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,691 به 9,700 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

عطرهای ریو با حجم 100 میل در رنج قیمتی 55 تومن (حالا کمی پایینتر یا بالاتر ) هستند پیشنهاد من بین عطرهای ریو :
    Rio Wood Black

در تکمیل فرمایش شما کارهای اسمارت هم کیفیت خوبی دارن ،شخصا بیشتر از ریو قبولشون دارم،پیشنهاد من هم بلو دچنل از اسمارت هست.

Sent from my HTC Rhyme S510b
    Last edited by Abbas.V; 08-02-2014 at 18:54.

2. 2 کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

دوستان آرتیسان جان وارواتوس تقلبی هم داره؟خیلی اختلاف قیمتها زیاده،از 160 تا240واسه 125میلش قیمت دارم،همه هم معتبر:-)

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان آرتیسان جان وارواتوس تقلبی هم داره؟خیلی اختلاف قیمتها زیاده،از 160 تا240واسه 125میلش قیمت دارم،همه هم معتبر:-)

فکر نکنم این ادکلن خاص تر از اونی هست که تقلبی داشته باشه ! قیمتش هم فکر کنم حدود 160-180 واسه 125 میل هست
    ----------------------
    یادش بخیر ادکلن اسمیت & وسون رو 3 سال پیش 65 گرفتم ! دیروز یه سایت زده بود 400 هزار تومن !!!

5. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام
    من زیاد به عطر وارد نیستم ،
    سوال 1- فروشنده عطر (حرفه ای) با بو کردن عطر می تونه تشخیص بده رایحه چی بوده؟! (قبلا عطری خریده بودم که هم خیلی خوشبو و هم پخش نسبتا خوبی داشت، ولی هم اون فروشنده مغازه رو تعطیل کرد رفت ، هم من یادم نمیاد دقیق اسمش چی بود! درضمن به نظرم کیفیت عطر هاش واقعا خوب بود)

سوال 2- عطرهایی که به صورت گرمی فروخته میشه ، آیا از نظر بو و رایحه با عطرهای اصل(به صورت بسته بندی داخل شیشه های 100 میل یا بیشتر ) یکی هست؟

عطر خنک مردانه با قدرت پخش بالا که خیلی هم آزاردهنده نباشه برای دیگران ، چی پیشنهاد میکنید؟(و اینکه اگه به صورت گرمی مثلا 10 گرم یا همون 10 میل بخرم ، رایحه ها یکسان خواد بود؟! )

7. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    من زیاد به عطر وارد نیستم ،
    سوال 1- فروشنده عطر (حرفه ای) با بو کردن عطر می تونه تشخیص بده رایحه چی بوده؟! (قبلا عطری خریده بودم که هم خیلی خوشبو و هم پخش نسبتا خوبی داشت، ولی هم اون فروشنده مغازه رو تعطیل کرد رفت ، هم من یادم نمیاد دقیق اسمش چی بود! درضمن به نظرم کیفیت عطر هاش واقعا خوب بود)

سوال 2- عطرهایی که به صورت گرمی فروخته میشه ، آیا از نظر بو و رایحه با عطرهای اصل(به صورت بسته بندی داخل شیشه های 100 میل یا بیشتر ) یکی هست؟

عطر خنک مردانه با قدرت پخش بالا که خیلی هم آزاردهنده نباشه برای دیگران ، چی پیشنهاد میکنید؟(و اینکه اگه به صورت گرمی مثلا 10 گرم یا همون 10 میل بخرم ، رایحه ها یکسان خواد بود؟! )
    سوال 1- بله افراد حرفه ای میتونن از روی رایحه حتی اسم عطرها رو بگن و اگر هم نتونن میتونن بگن از چه خانواده ای هست و مشابه ترین عطر به اون رو معرفی کنند!

سوال 2-عطرهایی که به این صورت فروخته میشوند از نظر رایحه شباهت دارند ولی صدردصد یکی نیستند ، به مراتب تندتر و شدیدتر هستند،
    حالت خطی دارند(یعنی اول و اخر یک بو دارند و با گذشت زمان از استفاده اون تغییری در بو ایجاد نمیشه اما در عطرهایی که اونها رو بصورت معمول میخریم تغییر رایحه رو داریم یعنی نت اول نت میانی و نت انتهایی که با گذشت زمان هرکدوم خودش رو نشون میده)
    و در نهایت دستتون برای انتخاب در خیلی از موارد باز نیست یعنی این عطرهایی که میگید شامل همه ی عطرهای موجود نیستند و انتخاب هاتون محدود خواهند بود

عطرهای خنک ازاردهنده نیستند بطور کلی و همچنین از پخش بو و ماندگاری ضعیفتری نسبت به عطرهای گرم برخوردارند.
    اما بین خنک های مردونه با پخش بالا ایسی میاکه بلو شناخته شده هست

9. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همان گونه که ناظر محترم انجمن بدرستی بیان فرمودند اگر عطرهای پایه روغنی (گرمی) متعلّق به شرکت های معروفی از قبیل سیمرایز، فرمنیخ، ژیوودان، آی.اف.اف باشه، شباهت زیادی به رایحه ی عطر اصیل پایه الکلی داره امّا این شباهت صد در صد نیست. چرا که فرمول عطر اصیل فقط در دست شرکت سازنده و عطّار اون است. ولی اگر به شرکت های متفرّقه متعلّق باشه معمولاً عطرها خطّی بوده و مخصوصاً فاقد نوت اوّلیّه عطر اصیل هستند.
    دوّمین مطلب مهم اینه که فروشنده و دلّال تقلّب ننموده و عطر روغنی را با مادّه ای مثل پروپیلن گلیکل یا پارافین رقیق و خراب ننموده باشد.
    Last edited by sharif.1.attar; 10-02-2014 at 21:05.

11. 5 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام قیمت ایوسن لورن لانویت(نسخه edt) در حال حاضر چقدره؟ من سفیر و هایلند 320 اینا قیمت دارم ولی تو سایتها خیلی ارزونتره! کسی قیمت درست داره تو تهران جایی که قیمت خوب بده؟
    Last edited by Delkook; 11-02-2014 at 11:55.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

سلام قیمت ایوسن لورن لانویت(نسخه edt) در حال حاضر چقدره؟ من سفیر و هایلند 320 اینا قیمت دارم ولی تو سایتها خیلی ارزونتره! کسی قیمت درست داره تو تهران جایی که قیمت خوب بده؟
    درود من 2روز پیش پرفیومشو قیمت گرفتم مشهد 318بود.اما بخوام بخرم از نت میخرم حتما. ضمنا رو کاغذ تست گرفتم پرفیومش پخشش خیلی عالی هست و همچنین ماندگاریش.
    ارادتمند

14. 3 کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان این عطر های بیک جدید چطوری هستند ؟ نظرتون چیه راجبشون ؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان این عطر های بیک جدید چطوری هستند ؟ نظرتون چیه راجبشون ؟
    عطر های خوبی هستش
    رایحه های خوبی دارن
    اما من زیاد خوشم نمیاد هر چند یه زمانی رنگِ مشکیش رو میزدم.
    برای همین یه بیرون رفتن ساده و به عنوان عطرِ روزانه خوبه.

17. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •